Iarasi DC in presa romaneasca
http://www.bloombiz.ro/articol_63397.html
Site-urile de parinti - in vizorul advertiserilor
04 Iul 2006, 03:13
Stiti ce face o proaspata mamica in loc sa aiba grija de odorul ei? Pune totul pe seama bunicii sau a bonei si sta la taclale cu alte mamici pe site-urile de parinti/copii.
Trecand peste aceasta exprimare apoteotica, cifrele statistice demonstreaza ca parintii au mai mult timp liber si au inclinatie spre cheltuilei mai mare decat alte categorii sociale.
In acelasi timp, in ultimii ani au aparut mai multe site-uri care au reusit sa adune adevarate comunitati, preocupate de ingrijirea copiilor din toate punctele de vedere. Acesti utilizatori au un standard ridicat de viata si un nivel de educatie superior mediei in populatie, motiv pentru care reprezinta un target interesant pentru advertiserii care promoveaza produse si servicii in zona de alimentatie, aliemntatie publica, sanatate, ingrijire personala etc.
Daca punem la socoteala faptul ca pe site-urile de parinti din portofoliul ARBOmedia sunt in medie 78% persoane de sex feminin, iar pe site-ul www.desprecopii.com (cel mai mare site de parinti cu audienta romanesca) sunt nu mai putin de 97% persoane de sex feminin, practic putem vorbi de femeile cu copii sau de viitoarele mamici atunci cand analizam aceste site-uri de nisa.
Comparand date similare obtinute din studiul de audienta Insites cu cele din TGI, valul 3/2005 constatam ca femeile cu copii:
- acceseaza intr-o pondere mai mare Internetul decat cele fara copii
- se ingrijesc mai mult si acorda o importanta mai mare produselor cosmetice decat cele fara copii
- cheltuiesc mai mult decat cele fara copii
- sunt mai dispuse sa achizitioneze produse noi si mai scumpe
- sunt persoane active in timpul liber – ies in weekend, se vad cu prieteni
- consuma mai multe cosmetice, ciocolata, bauturi racoritoare, cafea, guma de mestecat etc.
Doru PANAITESCU, Online Sales Manager ARBOmedia
Raspunsuri
Witchie spune:
So?
Ia nu mai consumati guma cafea si nu mai dati banii pe prostii, sa vedem, mai suntem interesante pentru vreun istet d-asta de sondeaza publicul tinta?
EDIT ca sa mentionez ce ma irita: primul paragraf. adica vezi Doamne, e urat ce facem noi, ca ne neglijam copiii sau cum?
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea
ancamironiuc spune:
Pe mine ma irita si finalul... desi este logic vad o femeie monstru care da toti banii familiei pe cosmetice, sta cu nasul in monitor sa vada ce s-a mai gasit impotriva colicilor, este dispusa sa dea o caruta de bani pe baby phone sa isi auda piticul cand se trezeste cat despre guma no comment! Daca ai copii mesteci mai multa guma!
Este oarecum normal sa faci aceste lucruri mai putin cel cu guma
! Ce descoperire mareata, cu siguranta va fi de folos...
Cat despre primul paragraf, da, din cauza asta imi trimit copilul la bona ca sa stau pe DC la taclale despre colici, bube si iaurt
!
EDIT: dar la umanitare nu s-a uitat? Sau la legislative?
ANCA si EMA
EMANUEL
sirimie spune:
Eu nu inteleg morala articolului. Ca site-urile pentru copii sint aur curat pentru cine vrea sa faca reclama pe Internet? Eu cred ca un articol realist despre asta putea sa o faca fara sa sustina aiureli de genul mamicile lasa copii in grija bonei sau a bunicilor si stau calare pe calculator, si parintii au mai mult timp liber decit cei fara copii..
Cind ma gindesc ca de cind cu bb eu nu am timp liber absolut deloc, in timp ce inainte .........
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
ancamironiuc spune:
quote:
Originally posted by sirimie
Eu nu inteleg morala articolului. Ca site-urile pentru copii sint aur curat pentru cine vrea sa faca reclama pe Internet? Eu cred ca un articol realist despre asta putea sa o faca fara sa sustina aiureli de genul mamicile lasa copii in grija bonei sau a bunicilor si stau calare pe calculator, si parintii au mai mult timp liber decit cei fara copii..
Cind ma gindesc ca de cind cu bb eu nu am timp liber absolut deloc, in timp ce inainte .........
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
Da cam asa ceva. Noi stam cu nasul in calculator, cu creme pe noi si oja proaspata, mestecand guma, la taclale despre copii (ce rusine!) in timp ce copilul sta pe capul bonei sau al bunicii si suntem tinta perfecta pentru reclame la produse scumpe si guma de mestecat!
Hai ca nu mai scriu ca le dovedesc teoria!!!!!

ANCA si EMA
EMANUEL
Arhistefy spune:
Dar macar au recunoscut ca suntem cel mai mare site de parinti cu audienta romaneasca

La toate gandurile negative pe care le-ai putea avea, Dumnezeu are un raspuns pozitiv pentru tine.
Cu drag,
Mihaela
Kittie spune:
vai! s-a redescoperit america!!! hahaha!!! Adik vezi domne, femeia e keltuitoare, mai ales femeia cu plod!!! Avetzi de grija berbantzilor k sunteti o specie amenintzata pe cale de disparitzie!! halal presa romaneasca, k de obicei! 
, mami de
( 13oct04 )
daniella4 spune:
Kittie are dreptate, sigur articolul a fost scris de careva FARA copii!
Daniella, mama lu' Alexis
tlaura spune:
Pai trebe' sa mai scrie si nenea ala ceva!
Probabil ca tocmai a fost retrogradat la munca de jos! sau sotia o fi vre-o membra a forumului si nenea s-a suparat ca pierde banii si timpul familiei!
oricum, reclama, chiar si negativa daca se vrea, tot reclama ramane!
Multumim nenea!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
Adrianai spune:
eu nu inteleg... adica ce? mamicile nu isi pot lua o mica pauza. si de ce sa nu se ingrijeasca. O femeie trebuie sa fie frumoasa tot timpul.
WARNING: I have an attitude and I know how to use it!
Kittie spune:
nu draga, dak ne-am apucat sa plozim, atunci sa ramanem la asta si la kratitza! ce cautam pe net? Asta-i buna , sa stam la palavre toata ziua, CULMEA! cu altele k noi!!!!! Eeee?!!! si despre copii! Auzi ce indrazneala nemaiindraznita! pff ![]()
enteresant oricum, se considera k netu e accesat de persoane "peste medie" . Tot lux, netu asta in ro :( "Trecand peste aceasta exprimare apoteotica, cifrele statistice demonstreaza ca parintii au mai mult timp liber si au inclinatie spre cheltuilei mai mare decat alte categorii sociale." da chiar asa, nenea asta o avea copchii? Sa vaza si el ca tot articolu-shi e completamente scufundator k argumentatzie?
, mami de
( 13oct04 )