Iarasi DC in presa romaneasca
Raspunsuri - Pagina 2
Guestus spune:
Este un sondaj comandat....daca scria ca femeile cu copii si cele fara copii cheltuiesc banii la fel nu ar mai fi nici un sens pentru cei ce vor sa cumpere spatiu publicitar pe forum.
korinna spune:
Arhistefy....

Mai....tipul oricum e foarte superficial.Cum s-a trezit in el spiritul de psiholog,psihiatru..sau ce psihi..o mai fi!!!!
Macar ne-a facut reclama!!!Tot a facut si el ceva bun!
ionella3003 spune:
comandat, necomandat, felul in care pune problema lasa de dorit!... Cum se face ca proaspetele mamici care mai si lucreaza mai au timp si de forum?...
Ii doresc multi copii acestui domn, sa-l mai imblanzeasca
!
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
angy11 spune:
Despre continut si modul in care e scris nu pot sa spun decat jenant.
Ce ma distreaza ca tocmai am primit pe mail o poanta,o pun aici ca si argumnent la cele scrise in articol:
Vine tatal acasa si isi gaseste cei 3 fii inca imbracati in pijamale,
jucandu-se in noroi iar cutii de carton si hartie de impachetat erau
imprastiate peste to prin curte.
Portiera masinii sotiei sale era deschisa, la fel si usa de la casa si nici
urma de caine.
Intra in casa unde gaseste o dezordine si mai mare. O lampa era sparta,
vopsea imprastiata pe pereti.
In living televizorul urla foarte tare pe desene animate, pe jos erau
jucarii si haine.
In bucatarie chiuveta era plina cu vase, mancare era imprastiata pe masa,
usa frigiderului larg deschisa, mancarea cainelui imprastiata peste tot pe
podea, sub masa un pahar spart.
Urca scarile in graba calcand peste jucarii si haine cautandu-si nevasta.
Era ingrijorat gandindu-se ca s-ar putea sa fie bolnava. De sub usa de la
baie iesea apa. Intrand gasi prosoape ude, kilometri de hartie igienica
insirati pe jos si pasta de dinti imprastiata pe oglinda si pereti.
Se grabi spre dormitor unde isi gasi sotia in pat cu parul pe bigudiuri
citind o carte.
Ea s-a uitat la el si a zambit intreband cum a fost ziua. El s-a uitat
mirta la ea si a intrebat "Ce s-a intamplat azi aici?"
Ea zambi din nou si raspunse: "Stii cum in fiecare zi te intorceai acasa si
ma intrebai <<Ce Dumnezeu ai facut tu azi?>>"
"Da" raspunse sotul.
Ea raspunse "ei bine astazi nu am mai facut"
Elise spune:
lolll....
Super meseriash nenea asta de la Arbomedia...adevarat advertiser! ![]()
Cum a descoperit el brusc ca odata cu nr copiilor cresc cheltuielile!! Ce revelatzie!
Elise
Witchie spune:
bestial, angy, mi-ai dat idei:)
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea
Iubika spune:
quote:
Originally posted by tlaura
Probabil ca tocmai a fost retrogradat la munca de jos! sau sotia o fi vre-o membra a forumului si nenea s-a suparat ca pierde banii si timpul familiei!
Asa o fi!!!

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
papadie spune:
http://www.bloombiz.ro/articol_63397.html
quote:
Site-urile de parinti - in vizorul advertiserilor
04 Iul 2006, 03:13
Stiti ce face o proaspata mamica in loc sa aiba grija de odorul ei? Pune totul pe seama bunicii sau a bonei si sta la taclale cu alte mamici pe site-urile de parinti/copii.
N-AVEM. Nici bone, nici mamaitze pt cei DOI copii.
quote:
Trecand peste aceasta exprimare apoteotica, cifrele statistice demonstreaza ca parintii au mai mult timp liber si au inclinatie spre cheltuilei mai mare decat alte categorii sociale.
Suntem prea saraci ca sa cheltuim pe lucruri proaste! Si cred ca nu numai noi. Pica si asta:)
quote:
In acelasi timp, in ultimii ani au aparut mai multe site-uri care au reusit sa adune adevarate comunitati, preocupate de ingrijirea copiilor din toate punctele de vedere. Acesti utilizatori au un standard ridicat de viata si un nivel de educatie superior mediei in populatie, motiv pentru care reprezinta un target interesant pentru advertiserii care promoveaza produse si servicii in zona de alimentatie, aliemntatie publica, sanatate, ingrijire personala etc.
Pai fiind mai inteligenti decat media NU ne intereseaza astfel de reclame. Cautam surse credibile:-)
quote:Corect! Inca de la prima fraza puteam sa bag mana in foc ca autorul 'studiului' e barbat. Acum pot s-o bag pan la umar si nu mi-e teama ca ma ard:) Btw care-i noutatea?!
Daca punem la socoteala faptul ca pe site-urile de parinti din portofoliul ARBOmedia sunt in medie 78% persoane de sex feminin, iar pe site-ul www.desprecopii.com (cel mai mare site de parinti cu audienta romanesca) sunt nu mai putin de 97% persoane de sex feminin, practic putem vorbi de femeile cu copii sau de viitoarele mamici atunci cand analizam aceste site-uri de nisa.
quote:Zaaaaaaaaaaau?! Da' pe MIRC sau matrimoniale dadurati o raita?! Sau macar o intrebare mica pe messenger-uri?
Comparand date similare obtinute din studiul de audienta Insites cu cele din TGI, valul 3/2005 constatam ca femeile cu copii:
- acceseaza intr-o pondere mai mare Internetul decat cele fara copii
quote:Oare sotia/prietena autorului ce parere are?! Desi, e partial adevarat, de cand am copii nu mai pun pe mine toate otravurile
- se ingrijesc mai mult si acorda o importanta mai mare produselor cosmetice decat cele fara copii
quote:Logic: e o gura in plus, un poponet in plus. E in plus O PERSOANA cu nevoi si dorinte! Se cheltuie pt doi:)
- cheltuiesc mai mult decat cele fara copii
quote:Asta n-am inteles-o?! Dar daca tre sa aleg pt copil intre pantofi de musama si piele evident ii aleg pe cei din piele. Nu de dragul de a achizitiona produse mai scumpe ca sa dea bine la asa zisul studiu ci pt pielea copilului.
- sunt mai dispuse sa achizitioneze produse noi si mai scumpe
quote:Daaaa, mama, tata si copiii o data la 3 luni. In rest se doarme! O saptamana eu, o saptamana el:-)
- sunt persoane active in timpul liber – ies in weekend, se vad cu prieteni
quote:
- consuma mai multe cosmetice, ciocolata, bauturi racoritoare, cafea, guma de mestecat etc.
Mai multe cosmetice? NU! Mai bune, nu mai multe. Nu mananc ciocolata nici eu si nici copiii. Ne racorim cu apa minerala! Nu mestecam 'ciunga':-) La cafea m-ati prins, fir-ar. Adevaru' e ca-s pline cafenelele de femei cu copii atarnati de tzatze. Restu' popu.latiei bea ceai verde ca e mai sanatos.
Contra studiu
Stiti ce face un bun manager? Arunca repede o ochiada pe un site si gata statistica. Ca la carte!
Trecand peste aceasta exprimare apoteotica (LOL) fapta demonstreaza ca managerii au mai mult timp pt ei insisi si ca au nu numai inclinatie spre a cheltui mai mult, ei chiar cheltuie mai mult. (in cazul lor fapta nu se prescrie
In acelasi timp (si sub acelasi raport
Logic ca pe un site de copii majoritatea zbdrobitoare este de genul feminin. L-ati socotit si pe barbate-meu in aia 3%? Si pe cei care combat cacareze in scutece cu nick-ul sotiei?
Comparand nimic cu zero constatam ca:
- managerii au mai mult timp liber dupa ce fac un studiu de cinci minute pe internet
- acorda o mai mare importanta unei mese la restaurant, decat sa spunem, somerii sau profesorii, doctorii... tot un drac
-sunt dispusi si chiar achizitioneaza masini scumpe
-sunt persoane active care-si petrec concediile in strainatate
-consuma mai multi calamari decat sa zicem somerii, profesorii, doctorii. care, vb aia, st tot un drac.
Acest gigi contra studiu este, evident, un pamflet care nu se bazeaza pe fapte reale si nu se refera la o persoana anume.
Iar asa zisul studiu daca nu era scris cu
poate avea o sansa... sau poate trecea la categoria gluma. In aceasta forma e o scriere dezlanata si neargumentata singurul liant intre propozitii fiind jignirile aduse unei categorii sociale, si anume, mamicile.Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
papadie spune:
Ce-i mai plaga si mai plaga decat mama fara vlaga?
Intrebarea e desarta ...este Mama -mana sparta ![]()
La cratita, cheltuitoarelor. In polonice sa ne batem si-n chibrituri sa ne ardem ![]()
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
Androix spune:

Bey, rad io da sa stiti ca de juma de ora am culcat copilu si in loc sa ma iau de aspiratoru ala care plange in colt stau pe net si-mi caut cosmeticale scumpe 
Andreea mamica lui
Filip Stefan