Mamici de mai-iunie 2006 (95)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

diana draga, de ce din pacate???si eu tot 26 am dar la mine se vede .bucura-te ca vei fi mereu asa tinerica la infatisare....e bine pt o femeie. Intr-adevar lui Alex ii place enorm cand face baita si pe caldurile astea facem si dimineata si seara si cateodata plange cand il scot din apa
acum esti mai bine dupa nastere??cred ca jos totusi nu poti sta inca.....refacere grabnica si sa fericire maxima alaturi de pritesuca voastra.

marry sa sti ca buretele din ala este aici in cluj la un singur magazin.costa 12lei si e din grecia.capsorul si-l tine f bine singurel pt ca doarme numai pe burtica.....nu pot sa-l fac sa doarma altfel......
tre sa fug ca s-o trezit si de aseara are niste colici durerosi ca nici gimnastica, nici picaturile si ceiuturile de pe lumea asta nu mai au efect....

de ALEX (8 mai 2006)
POZE

www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun2006 spune:

Fetelor, la "scutece" sa denumim capitolele Mamici cu paturici de mai-iunie 2006 sau Bebelusi/Copilasi cu paturici de mai-iunie 2006?? Ma gandesc ca acum ei sunt vedetele !!!

Steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun2006 spune:

Am facut ceva modificari in listuta. Este foarte posibil sa fi sarit pe cineva, caci nu am apucat sa recitesc toate paginile trecute.Va rog sa nu va suparati pe mine. Atrageti-mi atentia si voi corecta.

Astept sa ne decidem asupra titlului capitolului ca sa ne mutam la Scutece.

Acum plec sa trag un somnic pana nu se trezeste Andrada.

Steluta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Eu votez pentru Bebelusi cu paturici sau Paturici de mai iunie 2006.Copilasi se vor numi cand o sa fie mai marisori si mamici am fost aici la odisee.Shoricutza daca ai laptic suficient nu ai de ce sa ii dai completare.Eu stiu ca nu exista lapte nesatios de mama..Pediatrul ce te-a sfatuit? Poate pur si simplu are un ritm de crestere mai lent acum la inceput si iti faci griji degeaba.Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Steluta da-mi si mie un PM cu parola de la userul comun! Si la povestile mamicilor de mai-iunie 2006 scrie ca am nascut pe 28aprilie..de fapt am nascut pe 27 la 23.10, modifica-mi si mie te rog.
Multumim pentru completarea listutei!
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Lya felicitari pt. bb Eric. Sa va aduca multe multe bucurii iar tie refacere rapida.

Dar de Ela ce mai stiti? O fi nascut? Poate n-a nascut inca.....

Eu propun sa ne numim la scutece Bebelusi cu paturici de mai-iun. si nu Paturici de mai-iun. pur si simplu(desi acu ceva timp ziceam ca mi-e indiferent.

Papa asteptam sa pove experienta cu 2 bb mici la munte. Pana atunci distractie placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Am uitat sa pun o intrebare. Cand va masati tzatzele in timpul mulsului o faceti cu crema sau asa pe pielea proaspat spalata si stearsa? Si inca ceva e normal sa te doara sfarcurile si tzatzele aproape tot timpul de la muls?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Shori, legat de epuizarea fizica si psihica, trec prin aceleasi stari ca si tine. Adauga si o raceala care nu trece de o saptamana si o sa ai tabloul complet al disconfortului meu... Am dat-o pe ceaiuri fierbinti, vit. C, stau cu masca pe fata sa nu inbolnavesc bebelusul, caruia abia i-a trecut nasucul, respira cat de cat mai bine. Nu stiu ce sa zic cu faptul ca nu ia in greutate. Sunt fetite care iau mai putin in greutate, de obicei baieteii se facm ai grasani... dar trebuie sa vezi ce spune pediatrul in legatura cu laptele. Presupun ca n-ai facut proba suptului, sa vezi cat bea Ana la o masa... eu am facut-o chiar cu un cantar mai putin performant.
Ca fapt divers, pui mic al meu nu bea prea mult laptic, cam 70-90 maxim la 3-4 ore, si totusi a pus pe el suncutze, respectiv 900g intr-o luna.
Lya, felicitari, sa fie Eric undulce de bebelus cuminte si papacios! Nu chitcait, ca al meu!
Felicitari tuturor mamicilor de mai-iunie si HADETI la scutece!

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

paturici de mai-iunie!!!!ne face deosebite!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste

Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Ama multumim,din nefericire eu nu mai alaptez de la doua saptamani pentru ca mi sa oprit brusc lactatia din cauza unui soc pe care lam avut,tatalui meu ia fost foarte rau de la luat salvarea,mam speriat foarte tare,am incercat in toate felurile sa am din nou,dar degeaba.Atunci cand alaptam ma storceam si-l puneam la frigider si-l incalzeam doar o singura data,si stiu ca e bun atat cat e cald,dupa 3 ore se raceste in termos,asa e la mine si nu ma e bun nici bun laptele dupa 3 ore,nici la noi care-i dam milumil.Al meu mananca ziua la 3 ore sii dam si in parc daca stam mai mult.E tare scump Seby al tau si tu arati foarte bine dupa o nastere.
Diana sa-ti traiasca fetita,e o dulce
Arleena si al meu are de aseara niste colici de nu mai stiu ce sa-i dau,iam dat si ceai,siropuri,creme,degeaba,de cateva zile nu mai avea deloc,acum au izbucnit colici dintr-o data saracutu,al meu nui place deloc cu fata in jos,il punem o data pe zi ca asa trebuie dar plange,stiu cai bine ca copii sa doarma cu fata in jos,vor avea o coloana dreapta.
Marilena si Robert(2 mai 2006)

Mergi la inceput