Mamici de mai-iunie 2006 (95)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

burete natural am vazut ieri incora cam scumpi....250.000 LEI parca si azi la mothercare in dorobanti -vreo 130.000
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

iat-o pe fi-mea! http://www.thesimpsons.com/bios/bios_family_maggie.htm

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste

Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

36+

quote:
Originally posted by 26octombrie

iat-o pe fi-mea! http://www.thesimpsons.com/bios/bios_family_maggie.htm

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste

Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

hellou, ricilor paturicilor,

Na, ca inca v-am prins la topicul asta si nu v-ati mutat la prichindei in partea cealalta...
Eu nici ca am mai apukat sa intru pe forum, norok ca mai are barbatimiu o delegatie care necesita sculat cu noaptea in cap , iar din chesti asta rezulta - el, barbatul tre sa doarma, deci el (cupilu) tre sa faca liniste, de unde mi-au cauzat vreo cateva ore de citit forumul cu bebe in brate ...
Nichita e bine, papa san si Humana in completare. Colici nu are, dar iubeste enorm sa stera in bratze asa ca scartaie imediat cum e pus in bouncer. Adora sa doarma in galagie infernalasi, daca nu se poate antren, atunci macar sa fie o mocutza parinteasca pe langa el..ca sa stie omul ca nu plecam, ne verifica si de cumva lipsim la apel, ie jaaale.
pupam si incercam sa mai scriem.Evident, Nichita va fi prezent la notarea tuturor mesajelor...
Luana,
Cu regret informam ca Nichita deocamdata isi manifesta interesul exclusiv pentru o bere cu baietii in parc. Cand si mai ales daca se cuminteste si isi manifesta interese si pt neamul femeiesc, va tinem in curent.
Apropo de bere...imi zisese finutza, locuitor al germaniei, sa beau bere cu malt (asta pt ca daca il las pe Nichita sa pape doar san, trebuie atarnat la 1 ora si jumate, ceea ce e putin mai mult decat poate indura bietul san)..deci imi zisese finutza sa beau bere de malt fara alcool..Asa ca am incercat brand-ul Bavaria si...nu mai conteaza cat lapte face ca mi s-a parut bunaaaaaaaa rau!.
Cine are chef, sa incerce si sa zica de nu-i asa...

Punem ceva poze proaspete ca sa vedeti ce cupil exotic am...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
PS: Ralucutza, tot ne mai seamana pitacii sau sau schimbat treburile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Am nascut pe23.06.2006 un baietel de 3.200 kg, 50 cm, apgar9 si il cheama Doru Lucian,nu stiu de ce dar aveam impresia ca v-am spus.
Imi cer scuze ca nu pot sa citesc din urma, am o depresie de toata frumusetea,incerc sa-mi revin dar imi este foarte greu.
Nu stiu cand mai pot intra.
Va pe toate si sa va traiasca bebelusii!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Va multumesc mult pentru urari!
Am gasit postarea in care va spuneam ca am nascut.
Sa nu va suparati pe mine dar am o stare foarte proasta .

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Am si eu o intrebare,ati patit ca bebe sa planga tare si sa dea din picioare atunci cand mananca?si sa nu mai vrea nici sa mananca,pare sal doara atunci cand inghite,de ieri asa imi face,zic cas colici dar chiar asa,rosu in gat nu cred ca are ca ceai bea fara probleme,e si mai agitat si mofturos,si nu mananca cat ar trebui,vad ca ia iesit ciuperca pe limbuta de la lapte dar ii dau cu glicelina boraxata,poate fi de la ciuperca?
Marilena si Robert(2mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare "mamici de paturici"

Ce sa mai discutam, inca o data ati dovedit ca sunteti cele mai tari. Imi place noul nostru nume... chiar daca eu n-am beneficiat de nicio paturica, mi-au placut la nebunie, iar topicul pe seama lor a fost cel mai tare, deci fara discutie ca se potriveste si dau un 10 (zece) celei care a propus si un pupic celor care sunt de acord sa ne numim asa.

Multumim frumos pt. aprecierile facute printesei mele.

CamiM - noi facem bine, doar ca suntem intr-o perioada mai agitata, trebuie sa ne mutam intr-un alt oras..., motiv pt. care am cam lipsit de pe forum si pana nu finalizam tot ce avem de facut acum, vom fi mai rar pe aici. Printesa nostra creste si ne innebuneste cu zambetele ei. E o fetita tare dulce si cuminte. Noaptea doarme asa de linistita. O culcam pe la 11 si se trezeste dimineata,deci ma pot lauda cu revenirea linistei in familie. Totul a revenit la normal.

Diana -e tare dulcica fetita voastra. Sa-i dai un pup din partea mea. Tu arati extraordinar de bine. Asa cum spuneau si fetele pe aici, chiar ca arati de 16 anisori.

Luana - Ce mare s-a facut Hora si are niste ochi atat de frumosi. E o dulceata de fetita.

Papadie - mamica cu 2 printese. Cand ne mai pui poze cu ele???

Ina - pupici pt cea mai frumoasa familie. Arati super in ultima fotografie atasata.

Revin...s-a trezit copilul

Felicitari noilor mamici. Va doresc sa aveti parte de bebelusi minunati, asa cum sunt toti bebelusii de mai -iunie 2006.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Lya, felicitari!!! Eric e cea mai mare vedeta (sau, ca sa vb in spiritul actual, becalian, e ..vedet, ca e baiat), caci s-a lasat cel mai mult asteptat!! Nu numai ca urma sa vina mai spre vara decat ceilalti, insa ai avut, daca nu ma inshel, si cea mai lunga sarcina. nu?!

Doina, mai ai permisiunea noastra pentru depresie fix astazi, pana trecem la PATURICI, apoi sa faci bine sa "te razi" cu noi acolo, ai o minune in brate, multasteptata, cheer up. nu de alta, da vestea buna e urmatoarea: acum e cea mai usoara perioada, mai incolo se-ngroasa gluma, asa ma bucura toti din jur... asa ca daca acum esti deprimata nu mai ai loc mai incolo.. hai, zambeste!!

Nicoleta, te asteptam la Paturici, sa fim toate, in par. pai nu?!
Si Simonabv, hai cu noi, esti membra a clubului paturicios!

Magg, nu-i bai. keep in touch. nu-l condamn, pe caldurile astea si eu tot numai la bere ma gandesc.. (e, eu o mai si beau, asta e diferenta)

Hora Lucia

Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

'Neatzaaa!

Nu ne putem numi "mamici cu paturici" ca acolo e vorba de bebelusi , mamicile trec pe planul doi. Asa ca denumirea trebuie sa fie ceva de genul "bebici/pitici/pici cu paturici, mai-iunie 2006"

Magg, da da..maltzul e foarte bun pt lactatie. Celebrul Galactogil care costa o carutza de bani are ca ingredient principal maltzul. Bea bere cata vrei si poti dar sa fie fara alcool sa nu vada copilul dupa aia 4 tzatze in loc de doo, ca-l apuca depresia de cat are de munca la ele!

Virgi, multumim frumos de aprecieri! Pupe la printzesa frumoasa! Mutare usoara si te asteptam cu fortze proaspete!

Lya, sa-ti traiasca grasuniciul si sa te refaci repede si usor ca avem nevoie de tine la "clubul scutecelor".

Ella, tu ce faci? Te mai numar?

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput