Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 30
mara95 spune:
Salutare!
Noki, si noi mai avem cazaturi mici, da' daua au fost din pat!
Anda, frumoase filmulete!
madau spune:
Salut fetele frumoase si bebelusii cuminti ( sau mai putin cuminti
)!!
Iaca eu sunt mai bine azi, nu ma mai doare burta, in schimb aseara ca sa fie tacamul complet m-a durut o masea 

am crezut ca-mi crapa capul de durere.
Multumim tuturor celor care ne-au urat una, alta cu ocazia achizitionarii
,inca n-am testat-o ca a lasat-o ieri la birou, ca n-a avut cum sa vina si cu cea de la servici si cu aia. Asa ca n-am vazut-o live, decat cand am comandat-o in showroom.
Cuscra eu nu ma prea pricep la masini (desi sunt sofer - spre rusinea mea
) asa ca pot sa-ti zic doar ca e New Opel Astra, diesel, si cam atat.
Eu azi ii fac Mirunei ciorbitza, adica din aia ca ptr noi, cu de toate legumele taiate mici, i-am pus si fasolica galbena azi, la sfarsit pun bors si carnita fiarta separat, un pic de sare, ulei, si cand i-o dau o blenduiesc atunci. Am facut ptr 3 zile, ca nu eram nebuna sa muncesc atata doar ptr azi, acu sper sa-i si placa. Intru sa va zic ce si cum dupa ce papam.
Acu fug ca am si o prajitura la cuptor, na ca m-a apucat vrednicia azi 

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
ancaloredana spune:
Buna fetele !!!
Uff, sant asa de trista si asa aiurea ma simt,parca sant o mama denaturata cum spunea cineva.Vanessa mi-a cazut azi din pat direct pe parchet pe spate si a dat tare cu capu,,,sa nu va spun ce plansete.bine ca nu e tati acasa .O fractiune de secunda nu am fost atenta si buffff.Mi-au venit apoi in gand atatea daca dadea cu capu de..de..sau de sau sau 

Azi noapte a dormit super rau ..de la 1la 3,30am stat treze bata-i norocu de dinti cred ca vin aia de sus.Am dat cu gelsi i-am bagat un supozitor.Ufff cam asta este de la noi.
Va pup si stiti ce ma face sa imi mai treaca supararea? Ca am mai citit pe aici ca au mai patit si altii
si nu e nimic grav.Imi e frica sa nu se fii intamplat acolo ceva in apsoru ala mic oofff pup-o mami de scumpa.
Va puup !!!
Noki_Lara spune:
Taniutz- vaz ca Stefanutzul o concureaza serios pe fii-mea la nazbatii! Un scump, ca de obicei! 

Madutza- premergator am primit imprumut. Am pus-o in el pe la 7 luni si un pic si nu s-a omorat. La inceput nu i-a placut deloc, plangea de rupea. Dar acuma ii place mai mult. Mai ale jucariile de deasupra, e fana! se ridica in picoare, din afara premergatorului sa tot butoneze la ele!
Mara- la noi cele 2 mari au fost asa: ena, cu scoica cu tot, de pe scaun - prima dintre copilasii cazuti a fost fii-mea, normal, ca la 4 luni cine mai era asa de agitata sa cada in modul asta?, iar a doua direct din pat, pe la aproximativ 6 luni, parca fara ceva.
Vesti: lui Saraly i-a placut fasolea, e drept ca nu asa de tare cum i-au placut ficatelul si pestele, dar a papat un castronas intreg. Bine, evident, cu fitzele de rigoare si scosul a diverse obiecte noi de catre mami sa-i arate ca sa aiba preocupare intre timp, dar.....asta e stilul nostru de papa. 
Poze cu mami si Sarah 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Ancaloredana- m-am uitata cuma pe pozee tale! Ce frumoasa e vanessa! O papusa de fetitza! Nu fi amarata cu cazatura - putini bebelaci au ramas ne-picati pana acuma si nu au patit nimik! Si de acuma incolo sa vezi! Ce sa zic: trebe atentie maxima sunt zbrudalnici rau de tot!
Poze cu mami si Sarah 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
tania-z spune:
Phiiiiiiiiii! Mr. Bufnila strikes again (pentru cine cunoaste!). fac ce fac si dau de el - fara sa-mi doresc. ia uitati: http://iqads.ro/forum/ftopic2468.html

Tania & BB Stefan (17.12.2005)
Gandacel spune:
Cum "ai dat" de asta, Tania? Interesant... Poate o fi vreuna din fictiunile imaginarului tau... 

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
tania-z spune:
Gandacel, linkul e la un forum pe care-l frecventez, la fel ca DC. Noi am avut mai demult niste discutii haioase pe temele "valurite" ale d-lui Bufnila. Daca nu ai citit atunci, treci peste si lasa deoparate atacurile la persoana ca nu e cazul, ok?
Gandacel spune:
Mai, ce s-a intamplat?! Normal ca stiu despre ce e vorba, doar si atunci am discutat despre asta si pe mess... Si am ras toate de personaj. De asta am si glumit acum pe tema asta! Am crezut ca ai inteles gluma, din moment ce stiu ce parere ai despre Bufnila! Sper ca mai citesti inca o data ce am scris si de data asta intelegi c-am vrut sa fac doar o gluma. N-am atacat pe nimeni, dimpotriva, credeam ca ne distram impreuna!
Nu stiu de ce ai sarit asa.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
tania-z spune:
Bai, gluma a fost asa de discreta ca parea ca-mi spui ca sunt dusa si eu cu pluta
. deja incepusem sa-mi fac ganduri ca ei fi fiind vreo rubedenie de-a lui Mister B. si eu am gafat-o razand aici de el. Ok, acum am inteles.