Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gata cu ciorbitza, foarte buna...a mancat-o mami pe toata, ca Miruna conform obiceiului din ultima saptamana nu a mancat nimic. Decat vreo 5 linguritze si alea bagate pe gat .
Asa ca azi don'soara va rabda de foame pana la ora 20.
Ca-s cu nervii la limita, si iar m-a apucat durerea de masea...of, of..

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

quote:
Originally posted by ela27oana

neata fetelor
am o intrebare pt cele care au facut vaccinul de la stat;a-ti facut cumva VPO injectabil,dar nu cumparat de voi ci gratuit,ma intereseaza daca exista forma injectabila gratuita

Ela si Oana-Daria

revin cu aceasta intrebare,poate nu a-ti citit

GANDACEL,tks pt raspuns,intrebarea este pt o prietena a mea,eu le-am facut pe cele cumparate,si a fost injectabil,insa ea a afcut pe cel de la stat,si nu i-a dta nimic oral,bb a-l ei are probl cu burtica si a fost la stanciu,de fapt este internata in spital,si i-a zis ca poate fi de la vpo,ea i-a spus ca nu i-a dat nimic pe gurita si stanciu i-a zis ca este imposibil ca vpo de la stst se da picaturi,de asta va intrebam

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ela VPO ala gratuit se da pe guritza. Nu au avut niciodata din ala injectabil, cica nu e agreat de Min Sanatatii. Am sunat eu acu pediatra sa intreb.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

scutec nou

Mergi la inceput