Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Buna fetele!
L-am culcat pe terorist si ma delectez putin ,i-am facut pilaf si abia astept sa vad daca-i place !Azi i-am luat niste borcanele de la Hipp cu mai multe combinatii de fructe ,am zis ca poate-l pacalesc dar nu e chip ,nici in iaurt nu le vrea ,nu stiu ce sa-i mai fac ...
CristinaNegara ,asa m-am gindit si eu ,i-am dat ieri o bucata de mar ,a ros la ea vreo juma de otra pina a rupt un coltisor ,m-am speriat foarte tare ,mi-era frica sa nu se innece ,deci cum o dau nu-i bine ,merci mult de raspuns !
ancaloredana,asa l-am facut si pe Orlando sa pape ,uitandu-se la noi,i-am dat sa guste si am vazut ca-i place dar mincarica nu fructe ,indiferent cat m-ar vedea , nu pofteste :)))
Ilenutza,felicitari pentru dinti ,esti norocoasa ca nu a plins ,nu a facut febra ,asa sa-itot iasa !Cum s-a comportat Victor la mare ,ii place?Abia astept sa plecam si noi !Va pup!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 17.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Anda, suuuuper tare Nichita! Frumusel foc, vorbaret si voios ! Sa-ti traiasca! Ma bucur tare ca ai mai dat si tu un semn de viatza.

Pupicei,

Camy & Daria

Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by tania-z

Sal'tare!
FELICIA, nu ma pot abtine: cele terminate in "ol" cu exceptia: Vigantol, Vitriol sau Prostamol. No offence!

Ma refeream la cele contra durerii/racelii.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello, la pranz si de la noi!

Am fost mega-harnicutza azi - am gatit la greu: ciorbica de fasole, varza a la Ripley, ca sa nu zic a la Cluj, papaica pentru Saraly - care azi testeaza fasolea verde fidelutza - o sa va zic cum a fost1

Ieri NU a mai fost intaleala. Io am fost intr-o imensa depresie, care azi vad ca e muuult mai bine. Simteam ca nu mai pot, ca am ajuns la capatul puterilor. sarah e maraita ingrozitpr, de fapt a fost ieri, ca azi e ok. De la dintzii de sus, nesuferitii! I-am dat insa Nurofen si azi-noapte nu s-a trezit decat o singura data, doar entru suzi si nani la loc, fara alte comentarii.

Raspunsuri rapide:

Madau- sa misunati sanatosi cu masinutza noua!

Negara- haica deja ma speriasem cu buricutul. ine ca e ok si ca s-a rezolvat buba! Frumos descrie - mi-a placut: palnie cu marginile intoarse. Kiwi noua ne-a zis dr ca e ok - de fapt, noua ne-a zis ca avem liber la ORICE FRUCT SI ORICE LEGUMA, acuma, de la 8 luni. Pestele nua precizat daca congelat sau nu, dar mie asa mi-e mai comod, deci...mama denaturata1

Mara- eheheh...pai Titi e la a nu stiu cata cazatura- bine, e drept 2 mari si muuulte mici, de cand se ridica in picioare si mai aterizeaza fortat!

Miha2006- ehehe...sambata seara am gatat-o cu cura de slabiciune, cu 2 prajituri si un shake de la McDomanlsd's. Dar tin totusi cura la modul decent: nu pap dupa 18 seara. In rest, orice.

Anda77- un scump Nichita-petul! Ce bine ca ai mai intrat sa ne mai zici de voi!

Taniutz- nu merge linkul. ! Si vreaaaaaaau poza cu micutul-dragutulStefanutul!

Pisi- unde bantui? Ce mai faci? Mai da u semn de viata! Sau ne-ai abandonat?

Alinush- deduc ca esti printre lalele de nu mai intrii deloc?

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

CLAUDIATONY si SIMONA bine at venit in
Asteptam sa ne mai spuneti de bbi.

PROADELINA, da, am fost la tine, poate o sa ne intalnim odata. Oricum eu voi sta mai mult acolo probabil luna asta si atunci o sa facem cumva sa ne vedem. Eventual lasa-ti nr de tel in contul comun si te sun io' ca altfel nu stiu cum da facem, mai ales ca tu intri raaaar si probabil nu o sa vezi cand imi anunt plecarea. Daca ai alta idee spune tu.

La Iulia ii mai iasa un dinte jos langa primul, acu sta sa puste gingia si e maraitaaaaaa de nu mai stiu ce sa-i mai fac. Mi-a facut o riza de nervi afara de se uita lumea la noi, isi lua palariuta si o arunca pe jos si efectiv tipa si se zvarcolea in brate, asa ca am plecat acasa si acum doarme.

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Claudia- bine ai venit in ! Deduc dupa genul folosit ca ai baietel. daca e asa de agitat si roade tot = ii dau dintii, asa este, ai dreptate. In acest caz, iti tin pumnii sa rezisti psihic!

Madutza- hai fii optimista: uite ce progrese a facut orlando - de unde nu apa altceva decat laptic, acuma papa macar mancarica sarata, ca sa zic asa. O veni si vremea fructelor. Gandeste pozitiv si incearca cu toate fructele posibile. Tot i-o placea si lui ceva.

Gandacel- nici gand de conspiratie...nepotrivire de programe, atat tot. Pai de ce vrei tu sa intarci? ehehe..ce mi-ar mai placea mie sa alaptez - lejer, fara bani aruncati pe lapte praf, scoti tatza si gata!...uite ce de avantaje. Nemaivorbind ca e sanatos pentru bb!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Fetelor, faza tare: fii-mea nu sta DELOC in fundic. Adica voi stiti cat e de habauca si ca nu are rabdare sa stea locului. Deci orice pozitie, mai putin statul in fund. Mia nou numai in picioare, fara a se mai dezechilibra.
Dar acuma tati face curatenie in baie si a scos cantarul meu si Titi cand l-a vazut - in 4 labe fiind pein casa - s-a suit pe el.,.curioasa. Am pus-o in fundic pe cantar sa vad cat are. Perfect corelat cu cel de BB, arata 7.5 kg. Da' trebuia sa fi vazut ce cuminte si linistita statea ea IN FUNDIC pe cantar.
Oare va fi obsedata de kg, ca si ma-sa?

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Noki ,sper sa manince si fructe intr-o zi!
Vad ca Sarah e activa rau ,bravooo!!Al meu sta in fund destul de mult daca-i dau jucarii sau ceva sa se joace dar apoi se enerveaza si vrea sa se ridice in picioare ,il tin de minute ,face pasi ,e tare fericit ,nu stiu cind sa-i iau premergator ,tu ce zici?I-ai luat la fata?

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 17.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

am refacut linkul cu stefanel la mansa de pilotaj

Enjoy!

Tania & BB Stefan (17.12.2005)

Mergi la inceput

Cuscra ,acu' am citit mai bine din urma ,vaz ca v-ati luat masina noua ,sa o stapiniti sanatosi!!Ce Opel e ?Ca si al meu sot tot Opel are ,e fan Opel de fapt ,e al trilea care-l are ,e ultimu' model de Vectra (GTS) ,asa stiu ,daca nu o mai fi aparut vreunu' !
Pup-o pe normea ,am vazut filmuletele ,e o dulceata!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 17.06.2006

Mergi la inceput