Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 28
Claudiatony spune:
Buna fetelor!
Abia astazi v-am descoperit dar este suficient.Imi dau seama ca sunteti o adevarara "familie".am si eu
de 6 luni tare neastamparat.nu sta toata ziua in patut,trebuie sa ne plimbam non-stop acum ma ingrijoreaza ca este f agitat sta cu degetelele in gurita mereu,oare apar dintisorii?
luci
crissy77 spune:
Gandacel, pentru dureri de gingii, inclusiv febra, pediatrul ne-a recomandat sirop Calpol. L-am cumparat dar nu l-am folosit, desi avem 2 dintzi. Silvia zicea ca nu se administreaza mai mult de 5 zile consecutiv.
EDIT: Ups, acum am citit mai atent; era raspunsul lui gandacel, nu intrebarea... Deci,
Dayssy... si de Panadol am auzit ca ar fi bun.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Filmulete Zilele Humorului
felicia74 spune:
Cele terminate in "ol" (deci si Calpolul si Panadolul) au paracetamol. Si sunt bune contra durerilor.
crissy77 spune:
Gandacel
, crusta s-a dus dupa baita, era la fel ca la o bubitza pe cale sa se vindece, ca si cum ar fi curs puroi si s-a fi uscat. Nu era mizerie. La noi buricul ramasese un pic in afara, de fapt era ca o insulitza; curatam tot timpul cu ser sau spirt dar in ultimul timp... am cam uitat. Acum buricul si-a schimbat forma; arata ca o palnie cu marginile indoite.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Filmulete Zilele Humorului
miha2006 spune:
salutare, salutare
Ne-am repatriat si noi de la buni, ne-au prins bine 2 zile de racoare la Petrosani.
Am fost cu plodu' la o petrecere de copii si s-a comportat exemplar cum nici nu ma asteptam, a fost luata in brate de persoane straine si nu a avut nicio treaba... se pare ca i-au trecut toanele.
La multi ani din partea mea bbilor care au mai facut o luna pe 30,1,2,3 si bineinteles azi pe 4 sa le dea d-zeu sanatate muuuuuulta si la mamici la fel sa-i creasca mari un
de la mine pt ei si o
pt mamicile lor.
CRISTINAN fuguta la dr ca nu e de glumit cu buricu' se pot face infectii urate rau, au am cazul nepotelului meu.
Pt dureri de dinti eu stiu a merge si Nurofen baby, merita incercat macar seara la culcare 2.5 ml.
AR-ul noi il facem dupa 1 an conform carnetelului, pediatra nu mi-a zis nimic ca ar fii obligatoriu acum, deci mai stam.
BULUCEL ce face Simon? cum e? Imi pare rau ca ramai cu amintiri neplacute din Rom, dar asta e.
ELA crunta experienta cu asistenta si dr cel putin bine ca le-ai spus cateva, cred ca meritau si o reclamatie unde trebuie , bine ca e bine Dariuca, pupici voua.
LEEA bafta cu maseluta stiu cum e si pe mine m-a chinuit una vreo doua luni dar raaaaaau...
Mai MEEMSULICI cum TA_TA? dar MA_MA? ce tradatoare e Rienuca... io' mi-s in al 9-lea cer ca zice numa' ma-ma tata nu vrea si pace. Oricum e bine si asa cred ca tasu e in extaz...
MADAU , MIRUNICA e o BOMBONICA OCHIOASA
MAI NOKY mai las-o in ... de cura, tie cura iti trebe sa cazi pe jos? vezi ca o iei pe cocoasa...
IO va PUUUUUP ma mai duc si la treaba ca e destula
MIHA SI IULIA BUBULINA
proadelina spune:
Buna fetelor! Bine ati venit Simina Dragusin si Claudiatoni, sa va traiasca comorile si sa va bucurati de ele. 
Miha2006 - ai fost in Petrosani... Super! Poate data viitoare cand vii, ne intalnim cu bebeii in parc. Ar fi foarte fain!
Lui Albert i-a iesit si al 6-lea dinte. Are 2 incisivi sus si 4 jos si cred ca-i va mai iesi unul, asta dupa agitatie, fiindca nu ma mai lasa sa ma uit in guritza lui. Este un mushkacios si jumatate. Nu zice mama, tata, nu merge de-a buselea, dar muska asa de tare, de am crezut ca raman fara degete intr-o zi.
Si e tot mai plin de personalitate pe zi ce trece. Daca vrea telecomanda, nu-l mai putem pacali cu o jucarie sau cu altceva...
Adelina si bebe Albert (16.11.2005)
proadelina spune:
Scuze Simona! Cred ca de la caldura nu mai vad bine tastele!![]()
Claudiatonyce ai baietel sau fetita?
Adelina si bebe Albert (16.11.2005)
Gandacel spune:
Na, ca iar n-a vrut sa pape fructe azi! Cum sa-l intarc eu in conditiile astea? Abia ma bucuram ca incepuse sa devina un mancacios de altele si ca nu prea mai sugea asa vartos... 
Am uitat de dimineata sa zic: n-a mai fost nici o intalnire ieri, asa-i? Si nimeni nu zice nimic... conspiratie!
Ma intorc la treaba. Adica: alaptat (!!!) si curatenie. Dupa-amiaza plimbarica.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
anda77 spune:
filmulet cu nichita care spune "mama": http://video.google.com/videoplay?docid=6803502946766544524
filmulet cu nichita la baita:
http://video.google.com/videoplay?docid=6888404038569473223
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
tania-z spune:
Sal'tare!![]()
LUCI, bine ai venit
si speram sa aflam mai multe despre tine si bebe. Eu una mi-am regasit odrasla in descrierea bb-ului tau, cu neastamparul cuvant de ordine.
FELICIA, nu ma pot abtine: cele terminate in "ol" cu exceptia: Vigantol, Vitriol sau Prostamol. ![]()
![]()
No offence! 
fetelor, am pus-o si noi ieri de o mini-intalneala la Sibiu, adica eu si Maria-Alexia si plozii aferenti. De Coralia nu am dat la telefon.
Ei si asta a fost dupa ce Stefanel cred ca a stat aproape toata ziua pe afara. Eu numai am stat vreo 6 ore cu el prin parc. Timp in care a facut un circ de zile mari, acum ne stie tot parcul. Nu mai vrea DECAT sa impinga el caruciorul si eu sa-l tin in brate (nu va spun ca-mi amorteste mana). Deci noul stil de plimbare e in pozitia asta
De ce atat de vesel? pai sa-l vedeti ce chiuie de bucurie cand il pun asa. Iar foaia se schimba cand incerc sa-l asez in carutz. Jale maaaare! M-am gandit sa-i fac un scaunel intre coarnele carutzului, sa nu-l mai tin in brate, ce ziceti?![]()
Tania & BB Stefan (17.12.2005)