Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Seara buna !
Imi doarme odoru' de la 20:30 :(((( ,nu stiu ce facem la noapte dar era mort de somn ,asa ca a adormit ,acu' imi fac si eu de cap nitel!
Felicia ,e adevarat ca-mi faceam probleme ca nu maninca dar acum maninca numai mincare gatita practic ,iaurt si brinzica iar lui nu-i trebuie calciu ,are deja prea mult ,deci ar trebui sa i le cam scot ,nu stiu ce altceva i-as putea da ,ca fructe nu vrea absolut deloc !
Dati-mi si mie sfaturi fetele ,cu ce sa mai incerc ,sa aiba fier ca duce lipsa ,vitamine si nu calciu.Am incercat azi sa-i pun piersca in iaurt ,nu l-a vrut ,nici in brinza nu vrea absolut nici un fruct ,helppp ,ce sa-i mai dau ??Ca in felul asta ,cu ciorbe si alte alea doar se ingrasa dar nu-si ia ce are nevoie :(((

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 17.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Of, of... Azi, inainte de a-i face baia, am obs. ca Elise are o crusta urat mirositoare la buric, iar dupa baie buricul s-a inrosit. Cand apas se simte tare, iar forma buricului e schimbata. Sa fie hernie ombilicala? Ce-o fi cu crusta aia? Eu am fost cu ea la control pe 1 iulie dar pediatrul n-a zis nimic. V-ati confruntat cu asa o problema?

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Filmulete Zilele Humorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Noki, nenea dr. nostru a zis ca: peshte dupa 9 luni si doar proaspat, nu congelat; kiwi dupa un an. Vezi ce prieten de nadejde sunt?
Madutza, am obs. ca daca ii dau fructele sa le guste ea direct de la sursa, fara sa i le pasez, sau le pasez dar le dau direct de pe degetul meu (pe care-l musca cu placere) le accepta mult mai repede. Iar cand vreau sa o sterg la gura o deschide si asteapta sa-i dau ceva... Merita sa incerci.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Filmulete Zilele Humorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

Maduta ,a mea fetituca vrea DOAR fructe si de mancare sa nu auda.Azi a papat supica ptr. ca statea cu noi lamasa si vedea cum mancam noi si a vrut si ea.Incearca sa mananci tu si sa i dai si ei din fruct direct sa guste,nu pisat,nu maruntit.De ex. o piersica coapte bine sau caisa sau para tc...de-astea zemoase si poate da de gust.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

dayssy si restul fetelor care m-au ajutat,merci ,am reusit in sfarsit sa pun albume si eu darrr sant dublate de mama focului ,dehhh incepatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Cristina, mergi la dr. Nu cred ca e grav, dar nu e hernie.
Felicitari noilor dintzosi!
Ina e ca un iepuras, imi vine s-o mananc.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
http://83.103.236.3/Andrei/index.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Mie dr mi-a dat voie kiwi dar sa il curat de seminte!

Cristina si eu am dormit zilele astea cu Vic in pat si m-a distrat cum cauta in somn sa

suga!Era asa haios!suge asa, in somn!

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

buna dimineata
la multe luni celor care implinesc azi un numar de luni
MADUTZA, si lui Serban par sa-i iasa caninii, dar nu cred ca e posibil!!!
sa aveti o zi frumoasa!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

quote:
Originally posted by dayssy

Buna ziua fetele,
Raspuns la sondaj: Nu avem nici un dinte, in schimb azi noapte s-a trezit plangand din juma in juma de ora tipand de durere. Habar n-am ce sa-i mai fac, ca sa-i treaca durerea de dinti. Cum il atingeam pe gingii incepea sa planga. Heeelp!!! Unguentele n-au nici un efect.
Multi pupici

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Panadol Baby ai incercat? E sirop.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Cristina Negara, poate s-a infectat putin de la ceva mizerie stransa acolo. Sau are doar niste celule moarte, care s-au adunat de multa vreme si au strans bacterii. Daca e tare, incearca sa tragi putin in jos, ca sa iasa in afara buricelul, sa vezi ce-i inauntru. Daca e mizerie (crusta cum spui tu, ca probabil s-a intarit), incearca sa o tot inmoi cateva zile si sa o cureti cu tifon cate putin, pana trece de tot. Da-i cu apica sau chiar cu rivanol. Curata bine, apasa pana se ia. Baga-i bine apa inauntru cand ii faci baita, iar imediat dupa baita, cat e moale, curata cu ceva aspru, nu cu vata.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput