Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 26
bianca_mo spune:
raspuns la sondaj: NU avem dintisori
RIPLEY , felicitari si la mai multi coltisori!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
anda77 spune:
bunaaa ziuuuaaa!!! si bine v-am regasit ca multa vreme a trecut...bla-bla
o sa citesc imediat din urma sa vad ce mai faceti. m-a anuntat mama di tutti ca am pierdut o super intalnire ce le includea pe ina si bic! f.... sa vad cum recuperez. stiu ca ina mai este in tara si o s-o sun azi-maine, tb. s-o mai prind, de bic nu stiu.
ce se mai intampla pe aici? dupa cum stiti intru mai rar ca e treaba multa la serviciu plus acasa plus diverse.
rezumativ: nichita nu are dinti, are putin par (blond), zice "mama", "ema" (nu se stie cine este ema...)si "da". este hiper activ, mestereste, trage fete de masa, inchide/deschide televizorul si schimba programele, isi apuca jucariile cand ii cad pe jos (asta mi se pare cea mai importanta treaba din dezvoltarea lui), cam atat. voi ce mai faceti? voi si bebelusii, of course. merg sa citesc ceva din urma si ma intorc.
despre ce intalnire vorbiti?
as putea si eu azi...
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
foarte bine sunt pozele cu multi bebelusi la ultima intalnire....ce pufosi si frumosi sunt toti...
deci ce ziceati de intalnirea de azi? hai sa n-o pierd si p-asta...
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Madutza10 spune:
Buna fetele1
Mie nu mi-a mers netu' vreo 3 zile ,asa ca nu am putut intra ,am vazut pozele de la intilnire ,pacat ca am ratat din nou ,iar azi cred ca deja sinteti in parc ,daca v-ati mai dus ....
Raspuns la sondaj :dinti nu avem inca dar gingiile sint umflate rau si e super nervos ,caninii vad ca's crescuti in gingie si foarte umflat locul ,am impresia ca astia tre' sa-i dea primii dar stiu ca e imposibil ,oare care-i treaba?Mai este vreun bb in sistuatia asta???
Piticu' meu de citeva zile maninca de rupe dar nu va ginditi ca piureuri sau sucuri de fricte ci ciorba ,pilaf ,mamaliga cu brinza de vaci si iaurt ,iaurt simplu desi e super acru ,exact cum ma gindeam ,,ca trece de la lapte la tocana'',a luat foarte mult in greutate ,are deja 9 kg si asta ma ingrijoreaza ,nu stiu ce sa fac ca sa nu mai ia in greutate atit de mult .
In fund sta perfect ,umbla ,trage ,tipa ,zice da-da ,ba-ba ,ma-ma ,maaa si cam atit ,in rest toate bune
La multi ani bebicilor care in ultimile zile au implinit mai multe lunishoare si sanatete multa !
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 17.06.2006
dayssy spune:
Buna ziua fetele,
Raspuns la sondaj: Nu avem nici un dinte, in schimb azi noapte s-a trezit plangand din juma in juma de ora tipand de durere. Habar n-am ce sa-i mai fac, ca sa-i treaca durerea de dinti. Cum il atingeam pe gingii incepea sa planga. Heeelp!!! Unguentele n-au nici un efect.
Multi pupici

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
anda77 spune:
am rezolvat, am vorbit cu ina, ne vedem saptamana asta. bic mai este in tara? am putea s-o atragem si pe ea la o intalnire?
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
meems spune:
Raspuns la sondaj: nici un dinte la Rianna, si sper sa nu-i vad pana pe la vreo 10 luni ![]()
Noki, e mortala Sarah ta! 
Madau, felicitari pentru masina noua.
Madutza, vezi ca s-a apucat si baietelul tau de papica? Cate griji iti faceai ca n-o sa manance...
Ripley, deci si voi va dintosati?
Anda77, ce bine ca mai dai cate un semn de viata! Salut-o pe Ina din partea mea daca va intalniti.
simona dragusin spune:
Buna fetelor !
Va multumesc inca o data celor care mi-ati raspuns,cu toate ca inca sint in ceata. Nu m-am hotarit daca sa-i fac AR.,dar am mai gasit ceva subiecte mai vechi care m-au speriat.
N-am stiut ca rujeola poate fi asa periculoasa la virste asa fragede. In sfirsit,o sa ma mai gindesc.
Am ramas datoare cu detalii:Patricia a implinit 7 luni pe 30 ,are 8,900kg si 72 cm.
Nu avem nici un dintisor,dar nici nu ne trebuie deocamdata !Si apropo de asta
gingiutele dureroase la toti bb-i
Multa sanatate !
SIMONA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/doru_gilbert/album?.dir=82d7re2
felicia74 spune:
Am revenit si eu de la dentist. Mai sa rada omul ca am venit la cabinet ptr o simpla afta (si ce daca doare?). Verdict: unguent contra aftei de la Urgo. Dar trece si singura.
Madutza esti de coma! Inainte te ingrijorai ca nu mananca acum ca se ingrasa. Stai linistita si Ilinca manca foarte mult cand s-a facut bine apoi a redus instantaneu portia de ma speriasem. S-a reglat in final dar cu vitamine
Insa ce voiam sa spun e ca mananca ata deoarece e in refacere, nu ptr ca se pregateste de obezitate![]()
simona dragusin nici eu nu am o parere clara privind AR-ul! Mai studiez. Daca iei o deciie sa ne zici si noua.
Pe de alta parte, daca vrei sa figurezi si tu pe listutza noastra, da-ne datele Patriciei.
mara95 spune:
Dordia, multam.
Nu am nici un semn de CM deocamdata, m-am inselat.Am fost la doc de fam si-mi zice ca simte un ovar mai mare , ca "cum n-ai inca CM?", "sa faci un test de sarcina".Plus ca am ameteli, dureri de cap stari de greata.Da' io nu cred ce insinueaza ea.Voi face eco maine.Si lipsa mare de Ca.
Alta: Mai e vreun bb cu 2 cazaturi la activ?Ca am facut-o si p-asta.Parasutista o face mama.