Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 23
ela27oana spune:
neata fetelor
am o intrebare pt cele care au facut vaccinul de la stat;a-ti facut cumva VPO injectabil,dar nu cumparat de voi ci gratuit,ma intereseaza daca exista forma injectabila gratuita
Ela si Oana-Daria
cristinamh spune:
raspuns la sondaj...
nu avem dinti ![]()
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
pitic-03 spune:
NEATA!!
RIPLEY ,FELI nici noi nu avem nici un dintisor, dar cind ma gindesc ca trebuie sa apara(cindva)...
...e chiar dulcic asa, fara!!
GANDACELcred ca cu vintul si racoarea care s-a lasat, zic PAS azi la herastrau(si ce ma laudasem!!)
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor
pitic-03 spune:
SA TRAIASCA FERICITI TOTI BEBELUSII(baietoi sau domnisoare) CE IERI SI AZI ANIVERSEAZA CEVA(citeva 6-7-8) LUNISOARE..!!!

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor
camelia_daniela spune:
La multi ani Teodor, Andrei Ciprian, Smaranda-Ioana si Stefania Elise!!!
Ileana, felicitari pentru dintzisori!
Noki, misto meniu ! Mi-e pofta si mie
Feli, nici noi n-avem dinti, dar suntem mezina trupei ... se explica![]()
Dragelor, eu de astazi fac o proba cu serviciul (6 ore pe zi) sa vedem daca incep cu "acte in regula"! Am plecat cu inima asa de stransa azi dimineatza
pentru ca Dariuca dormea si nu am apucat sa facem ritualul nostru de dimineatza - zambim una la alta, ne giugiulim, gangurim - asta e! Cand ajung acasa recuperez!
Camy & Daria 
Varsta Dariucai
Poze Camelia
si
Alexandra Daria (02.01.2006)
POZE NOU - NOUTZE
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
Gandacel spune:
Ela, daca e sa faci vaccin gratuit, iti fac ce au cand te duci. Chiar daca ar exista injectabil gratuit (ceea ce nu stiu sa fie) daca nu il au in ziua aia, nu-ti fac. Dar nu e nici o problema cu cel oral, sa stii. Noi numai din ala am facut pana acum.
Ilenutza, ai un copil precoce! Vad ca e mititel tare. Sa-ti traiasca si la mai multe ispravi!
Pitic, noi ne-am plimbat si pe vantul ala de ieri, si alaltaieri. E aerul putin mai tare si mai sanatos. Sunt 20 si ceva de grade, nu minus! Nu cred ca pateste careva ceva.
Eu oricum fac traseul de care va ziceam. Nu cred ca mai intru azi pe internet, decat inainte de plecare, sa vad ce ati mai scris. In rest, am treaba multa azi. Curatenie mare!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
dordia2000 spune:
‘Neatza fetele.
Noi am lipsit 2 zile din motive de net pikat dar nu-i bai ca nu ne-a dus nimeni dorul!!!
cu intarziere pentru totzi bblacii ce implinesc lunisoare pe 1,2,3 sa fie sanatosi si sa-si bucure parintzii cu lucruri bune mereu!!!
Ela eu cred ca sunam la PRO tv si intram cu echipa de filmare peste ei! Nu-i posibil asemenea incompetentza!!Bine ca s-a terminat cu bine si ca fettza e ok!
Mara mie primul CM dupa sarcina a fost groaznic, cu dureri de burta,spate si picioare si cu fluvii involburate . Al 2 lea mai usurel si acu' mi-am revenit de tot. Adica a doua zi e mai abundent si in rest e ok. Dureri nu prea am mai avut!!!
Ilenutza eu am propus IOR-ul ca majoritatea stam mai aproape de IOR dar nu ma deranjeaza sa vin in Herastrau. Eu vin oricum cu metroul si nu ma deranjeaza deloc. Numai sa ne punem de acord si sa le sunam si pe Ina,Anda si Bic ca poate ajung si ele. Dar....daca nu se vrea...! Ma gandeam ca au fost f.multe pareri de rau ca nu s-a ajuns la acea intalnire incat sa o reprogramam dar vad ca persoanele care nu au putut ajunge nici acu' nu dau nici un semn asa ca eu zic sa o lasam balta sau...sa ne intalnim tot aceleasi!
Felicia mama, eu am spus doar ca un efort cat de mic merita daca iti doresti. Daca nu...nu. Copilul meu nu a suferit deloc ca eu m-am strofocat si m-am chinuit pe la metrou cu el. El a stat in carutza si a privit sau a dormit. Tot acelasi lucru il facea si daca ieseam la plimbare iar eu ies tata toooata ziulica exceptand orele 13.00-17.00! Iar la intalnirea din Botanica eu as fi venit daca nu eram la Brasov. Dar...de la Brasov nu puteam veni!
Felicitari pentru mersul de-a busilea. Am o nora vrednicutza. Noi inca ne taram pe coate!!!
Bulu' sanatate muuulta si imi pare taaare rau ca Simonelul e bolnavior!
Mada suuuper filmuletzele!!!
Vad ca intalnirea pika deci....nici eu nu ma deplasez atata drum ca sa ma trezesc singura in herastrau. Ma pot plimba in IOR frumusel fara maaare efort!
Noi ier am papat branzica telemea cu smantanica,ousor,unt si mamaliga. Yamiiiiii ce bun a fost. De azi m-am hotarat sa-i pun cate o lguritza de smantana in supa de la pranz sa vad cum e.
HAi ca m-am intins si....nu e bine!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Gandacel spune:
Fetelor, cine stie pe unde stau Ina si Bic cat stau prin Bucuresti? Ca cel mai bine ar fi sa tinem cont de ele pentru locul intalnirii. Eu am avut impresia ca s-a zis Herastrau, de asta intrebam, nu ca sa ma pun pe invers, Dordia. Daca e IOR, e IOR. Acolo doar ca nu promit sa vin. Incerc. Problema e ca am senzatia stranie ca m-am deranjat eu la burta. Sa vad cum sta treaba pana dupa-amiaza.
Intrebare: daca nu ii e foame copilului, ii dau sa pape ca sa respect orarul facut cu greu? Ca trebuie sa-i dau in jur de 11:30, dar nu da nici un semn. Se joaca intr-o mare veselie. Nici nu stiu daca e bine sa-i mentin 5 mese usoare sau ii dau doar 4 mai consistente.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
camelia_daniela spune:
Da Feli, ai dreptate! M-am zapacit!
Pupici,
Camy & Daria 
Varsta Dariucai
Poze Camelia
si
Alexandra Daria (02.01.2006)
POZE NOU - NOUTZE
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~