Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 22
bianca_mo spune:
buna dimineata si la multe luni celor sarbatoriti azi!

se arata o vreme frumoasa astazi, sa speram ca nu va fi prea cald
greu mi se pare cu diversificarea asta!imi pare bine ca totusi Serban mananca ceva mai bine, nu ca n-ar avea de unde slabi, dolofanul meu...
vad ca inca mai sunt bebei cu probleme, le dorim sanatate.
sa aveti o zi buna!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
silvia_d spune:
Taniuta,intr-adevar,nu se mai gaseste subst asta sub forma de hidroc.acetat,sau oricare sare...dar cre'ca mai au unele farmacii substanta!Inclusiv farmacia noastra care era mare "preparatoare"de retete nu-l mai gaseste,pentru ca aceasta subst are regim special!
Si pana la urma,acesti cortizoni trebuie manuiti cu grija...nu stiu ce sa zic,daca-n bucuresti nu mai exista,dar in sibiu...dar mai dau niste telefoane la colege,si daca gasesc,ti-l trimit prin poshta!Sanatate lu'Stefanel-Bubutzel!
Bulucico,ce face Simon?
Noua ne-a mai scazut eruptia aia de la caldura,si cu kk ne-am mai reglat,dar asha cum zicea si Noki,cre'ca de la atata kk moale a scazut in greutate,ca are o burticica mica,apropiata de spate...offf offf,mai mai!
Morgano spune:
Test Ripley & Silvia: care bebelusi NU au dinti? Sa vedem dc chiar numai noi suntem codasele :))
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
felicia74 spune:
Neatza!
Am revenit si eu cu vesti proaspete: mergem si noi de-a busilea
Ei suntem fete mari!![]()
In rest, nimic nou, nu am iesit afara (ca multe dintre voi) si m-am suparat pe tati ca tot nu vrea sa mergem cu bebe in magazine, ca sa stam si noi mai mult. Si ca de fiecare data cand ma enervez aiurea azi am mai auzit de un caz de bebe care e bolnavior si nu-i mai trece. Asa ca mai bine lasa - paza buna trece primejdia rea.
Intalnirea nici nu mai credeam ca se tine. Eu oricum mi-am facut deja programare la dentist ca de joi nu ma lasa o afta. Am incercat o gramada de tratamente dar nimic! Abia pot sa mananc.
Silvia voi ati inceput sa treceti la mancare normala? Noi nu. Lasa, ca burta ii revine, stai linistita!
Sanatate multa bebeilor bolnaviori

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Noki eu tot zic sa o mai vada pe Sarah si alt doctor. Totusi la voi belele parca s-au adunat prea multe![]()
Ripley noi nu avem
si sper ca pana la 10 luni sa nu-i vaz
ilenutza si sora mea a fost in weekend la Costinesti, dar a zis ca pana la 4 a facut plaja. Faza comica este ca a plecat in pantaloni scurti si cine ingheta seara?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Gandacel spune:
Buna!
Ma apuca rasul cand vad cum se dezvolta bebeii nostri! De la o zi la alta! Al meu nu mai vrea sa stea in premergator de mai mult de o saptamana. Nu am scris, ca am crezut ca se razgandeste si ca-i doar o pasa. Adica, sta il el dar numai in fundulet, in suportul pt. fund. Se mai impinge in spate din cand in cand, dar nu mai sare in sus si in jos cum o facea mai demult. Nici sustinut de subrat nu mai topaie ca inainte. Pur si simplu vrea doar sa stea tare pe picioare minute in sir. Protesteaza cand il asez. Azi dimineata a facut pasi pentru prima oara. Ridica cate un picior pe rand si il punea inaintea celuilalt, super caraghios. Il ridica sus de tot. Dar nu v-am zis ce a facut in ultima saptamana: statea in premergator sau in scaunul de masa si se uita la picioarele mele cum se misca pe jos!!! Le studia intens si tipa de bucurie! I-am zis eu lui tati: sa vezi ca asta mic vede cum ne miscam noi si incearca si el. Azi asta a facut! CU mersul de-a busilea noi suntem in urma rau, adica doar sta in patru labe si se balanseaza. Si asta asa, cate putin.
Cu sanatatea stam tot bine. A avut diaree doua zile, ieri si-a revenit de la sine. Cred ca a fost de la ou... O fi fost mai vechi. Nu mi-a facut probleme, nu a plans nici macar inainte sa faca kki. Asta e, bine ca s-a dus fara sa-i dau nimic special. Probabil a eliminat sursa din corp si gata. Ii pregatisem orez. Azi o sa-i dau ceiut de menta si musetel, asa just in case. Rau nu-i fac. Il hidratez macar.
Vaccinul AR, despre care intrebati, noi o sa-l facem la un an si doua luni. Sambata dimineata ne-a sunat de la cabinet sa ne spuna sa-l facem joi, ca si cum eram obligati. Am intrebat daca e obligatoriu. Raspunsul a fost "da" si m-a deranjat. I-am zis ca eu nu vreau sa i-l fac. Ce pot face in situatia asta? Asa ca mi-a explicat ca ei sunt obligati sa-l faca copiilor intre 7 luni si un an si daca nu vrem, "dam cu subsemnatul". Am intrebat de ce acum, daca se poate pana la un an? Ca ii controleaza Sanepidul si trebuie sa aiba o justificare de ce nu l-a facut acum! I-am zis ca mai studiez problema si poate il fac mai tarziu, pana intr-un an. Dar cica tot trebuie sa semnez ca nu-l fac joi. Concluzia mea: nu e obligatoriu pentru noi vaccinul, ci pentru medici. In sensul ca li s-au dat ordine sa-l faca, asa ca ei vor sa raporteze cat mai multi vaccinati in urma acestei "campanii". Daca semnam, au acoperire in fata Ministerului.
Eu am intrebat pe altii si mi s-a spus ca e destul de periculos pentru bebei atat de mici si cum nici nu sta in comunitati mai mari de copii (doar de asta sunt acasa!) chiar nu e cazul sa-l fac mai devreme decat e trecut in carnetul de vaccinari!
M-am lungit cam mult. Si nu am zis ceva esential: am baiat mare! Iar si-a schimbat programul singur! Vrea sa se culce seara in jur de 8:30, maxim 9. Asa ca va trebui sa aranjez inca o data mesele si baita dupa preferintele baiatului meu!
Eu vreau sa vin la intalnire. Mai vine cineva, sau a cazut varianta cu Herastraul? O sa ma plimb pe la Arc, pe langa Gradina Japoneza si ies pe la Televiziune. Cine vrea, ma gaseste pe traseu!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Gandacel spune:
Mai, ce vorbesti tu, mai Ilenutza? Tie ti-ar ajunge doar 6 dinti?!
Cine vine in Herastrau? 

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
ilenutza spune:
Da Feli, pe litoral abia pe la 4 a inceput furtuna, si noi facusem plaja de dimineata!
Fetili, lui Victorash ii mai ies 2 dinti, am vazut acum

Deci - 2 iesiti de 2 luni jos, 2 sus , pe care i-am vazut in urma cu o sapt. si acum 2 incisivi.E de bine, e de rau? Eu nici nu vreau sa ma gandesc ce e pe capul lui, saracutul

Nu mi-a facut febra, mananca bine, am juns la 150g piure de fructe pe zi plus suc fresh, morcovi+mar, a luat in greutate...
Nu mai vrem dinti noi, ajung astia care ii are!!!!!!!!!!!!!!
DE 2 zile sta in fundulet bine de tot si paseste ostaseste![]()
De-a busilea merge de mult si se agata de orice ca sa se ridice!
Cine vrea dinti - va dam noi!
a, si se ridica singur in funduletz 

Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
ilenutza spune:
Gandacel, mi-e mila de el.E asa agitat de ieri si nu stiam ce are

Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor