Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 21
catutza spune:
Meems , la ceva "zdranganele" ma gandisem si eu pentru cel mic. Iar pentru cel mare cred ca ai dreptate , i-ar prinde bine niste carticele cu povesti in limba romana, ca si asa saracii copii sunt buimaci :mama - romana ; tata - franceza ; mama vorbeste cu tata in engleza . Si din cand in cand mai vorbesc intre ei si in romana sau in franceza (ca fiecare a inceput sa "prinda" , dar cand nu se inteleg o dau pe engleza). Si asa copii sunt cam bulversati !
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
leea_cv spune:
Fetele va pup pe toate.Io plec maine iar.Ne reauzim peste o saptamina.Sper sa nu dati de belele cit lipsesc.
Numai bine tuturor.

Leea si Tudor (19.12.2005)
tania-z spune:
Servus!
Acum ne-am intors si noi de la nunta de la Fagaras si mi-a fost un dor de Stefanel de nu-l pot descrie!!! A stat el la mama, dar au fost showuri ca l-am obisnuit sa suga dupa unele mese si a tras-o pe mama de tricou in disperare sa gaseasca un san! Ba si pe tata il tragea de parul de pe piept, doar-doar.. Dar in seara asta i-am potolit poftele ![]()
Cu rosul in gat suntem mai bine si pupam dulce
toate fetele care s-au gandit la noi si ne-au transmis ganduri bune! Dr. l-a vazut vineri seara si ne-a spus ca nu mai are puroi, este inca rosu. Nurofenul l-a stopat, ca zicea nu mai mult de 3 zile. In schimb ne-a dat sa continuam badijonarea pe interiorul guritei cu un peparat pe care inca nu l-am putut obtinede la vreo farmacie la care am fost. Unul din ingrediente - hidrocotizon acetat - este de negasit
/ Silviuk, ce zici, este OK substanta asta le bb?
ELA - NU AM CUVINTEEEE! Si nici Cosmin, ca i-am citit si lui. M-am enervat groaznic de ce ai patit, ...mai, le merge prea bine trantoritzelor alea, nu va suparati, dar s-au obisnuit cu pachete si spaga care curg de la sine si nu-si ai dau osteneala pt nimic, ca doar pt ce-s platite (tot de noi!) sunt obosite!!! Puahhhhhhh!
BULUCEL
eu cred ca Simonel a trecut de momentul critic, se poate sa ai dreptate cu aerul conditionat. Si noi ne-am tot gandit de unde s-a princopsit Stefan cu rosu in gat si una din variantele plauzibile era AC. Sa ne dai vesti bune in curand!
NOKI, tare haioasa Saralina ta cu mestereala ei in timp de voi dormiti, sabotati de telefon ![]()
hehe...dupa cum ati aflat, ne vom intalni cu cuscra Ripley la concert HIM. fain, nu? Pacat ca nu o vedem si pe Anutzache, dar las aca recuperam noi!![]()
pupici.
Tania & BB Stefan (17.12.2005)
ancaloredana spune:
tania
despre hidrocortizon pot sa iti spun ca nu e bun la bebe si se da doar in cazul in care alrtceva nu mai ajuta.De ex. Vanessa facea ceva bucite pe fata in parti deasupra obrajilor care o mancau si u putea dormii si si...erc-.Am incercat o gramada de creme si nu a ajutat doar cea cu hidrocortizon.Continui sa i dau cu ea de cate ori i aare cu toate ca stiu ca nu e buna ptr. piele mai ales la bebe asa fina dar alta cale nu am .Nu stiu ce sa iti spun mai intereseaza-te.Pupici si sanatate
Vanessa Printesa[http://up.photos.yahoo.com/ed/ancuta_de/my_photos_handler/url]
Noki_Lara spune:
Buna seara si de la noi!
Voi fi extrem de ordonata, sa nu pierd ceva:
1. Multumim muuult de tot de urarile de LMA! La fel si celorlalti ebelaci care aniverseaza-au aniversat azi implinirea a inca o lunisoara! Si LMA special micutei Alexandra Daria, care a zi a implinit jumatate de anisor! 

2. Sunt extrem de amarata, Titilica nu a luat luna trecuta decat 180 grame, raportul general fiind: 7.500 si X cm, ca nu am masurat-o. De sapt trecuta a scazut 50 de grame. Sunt disperata deja. Maine vorbesc cu doctorul, banuiesc ca are ceva viermisori, ca nu se poate altfel, din moment ce papa bine si nu ia deloc in greutate...

Ma rog, de 3 zile papa prost de tot seara - asta seara doar 140 ml, in loc de 240-280 cat manca ea mai demult....dar pe de alta parte suntem in plina criza de crestere a dintilor de sus, o doare infiorator si urla la greu. Asta seara am facut baitza, ca niciodata, cu suzi-ul in gura. Daca-l scoteam, era jale. Vibrau peretii de urlete. I-am dat 2.5 ml de Nurofen si ma rog la o noapte linistita.
3. De dimineatza i-am dat prima oara kiwi. I l-am facut cu branza de vaci, babana, piersica, biscuite. Teoretic trebuia sa iasa ceva extrem de putin acrisor. Asa a si parut la prima degustare. Apoi, pe la jumatatea castronului, saraca Titi se tot stramba, io zic: ce-o fi, gust si stupoare! ERA INGROZITOR DE AMAAAAAR! De la blenderuiala semintelor de kiwi, banuiesc - a iesit tot ce era amar in ele. Deci, sfat prietenesc: nu mixati kiwiul, ca iese o porcarie.
Madau- combinatia cu pepene galben + branza era parfum pe langa asta. Si stim amandoua cat de NASPA era aia...
4. I-am dat vinerisi sambata peste. Merluciu, congelat, peste oceanic, fara oase, super. i-a placut tare mult. La legumele care le-am fiert am pus si mazare, ca sa mai ia din putisenia aia de miros de peste si a halit micutza tot-tot. 
Cam asta in mare despre noi...in rest, miscacioase si vesele pana ne apuca crizele de durere si urlaaaaaaaaaaaaaaaaaaam! Mami e cu nervii la pamant, mai bine zis sub pamant, dar deh..asta-i viata si cred ca e doar inceputul unui lung sir de suferinte numit VIATA!
Pup fetele si bebelacii!Nopate buna si linistita. Ca racoroasa e!
PS - Cu intalneala, io inca sunt pentru.
Poze cu mami si Sarah 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
ancaloredana spune:
cristinamh acum se vad albumele sau tot nu am reusit sa fac cum scrie la carte.Aveam in e-mail "pas cu pas" dardesteapta de mine am sters din greseala.
ancaloredana spune:
cred ca nu se vede,,uff m-am dilit rau de tot,hai va pup merg la nani ca sant rupta 
dayssy spune:
Buna seara fetele,
LMA celor multi sarbatoriti azi, sanatate sa creasca mari si voinici.
Intrebare: Ati vazut vreodata alergand un copil in premergator????????
Dragos asta a facut azi. Am fost frumos la aer pe faleza Dunarii, la terasa unei prietene si l-am lasat liber in premergator.... Minunatul copil, care in casa nici nu vrea sa stea in el, acolo era cel mai fericit. A dat peste o fetita de 2 ani si a alergat-o(la propriu) pe toata terasa de am zis ca nu-i adevarat.
Concluzie: Mama+Dragos carat premergator pe faleza si mers la terasa. Nu ca mi-ar pare rau. Impusc 2 iepuri deodata: scot copil la aer si-mi vad si prietena... Deci toate bune..
In schimb ne chinuie un dinte de nu mai putem, urlam de trezim vecinii. Naspa tare. Sper sa iasa curand.
Multi pupici tuturor

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
cristinamh spune:
noki, eu am zis acum vreo 2 luni, intr-un raport oficial de la
... vara copiii iau f putin, pe caldura nu au pofta de mancare, si nu rar se intampla ca o luna sa bata pasul pe loc, sa nu ia nimic in greutate.
acum saracuta ii mai dau si dintii... cum vrei sa fie?
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
ilenutza spune:
neata si noi de la m..e![]()
aci fuse o furtuna f. puternica sambata, ploaie multa asa ca nici vorba de plaja ieri si azi
.noi sambata am fost la niste prieteni acasa intr-o loc. langa cta si cand ne-am intors in cta apa era pe strazi super mare, un haos pe sosele, bbbrrrr , ce naspa a fost. nu am mai putut ajunge la ap. nostru si ne-am oprit la mama acasa care sta la intrarea in cta si am asteptat acolo sa treaca puhoaiele.
Despre dintii lui V. numai de bine , acu are si 2 sus care i-au crescut intr-o sapt. cat altii in sapte, nici nu stiu cand i-au aparut, noi i-am descoperit sambata trecuta.Zilele astea a fost putin mai agitat dar doar atat.Asa ca acu' avem 4 dintisori de toata frumusetea iar cei de sus au iesit cu o strungareata de mori de ras
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor