Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

La multi ani pentru Sarahlici-invartilici, Bianca Maria, Stefania Iulia, Daria Virginia, Oana Daria, Sergiu-Stefan si Alexandra Daria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Cristinamh, bianca,

Am dormit si noi mai bine asta-noapte.Fiicam-mea se trezeste intotdeauna inaintea mea, dar ma lasa sa mai lenevesc putin in pat, timp in care e se joaca langa mine, eventual ma mangaie.

LA MULTI ANI BEBELUSILOR DE ASTAZI!

Nu-mi vine sa cred ca mai avem putin si ajungem la 7 luni!

Bubamara, bine ai revenit pe aici!Ce-ti face puiul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Buna dimineata si de la noi!!!
Mirabilis ce ma bucur ca ai mai dat un semn de viata...chiar ma gandeam ce ai mai facut..ultima data erai la sora ta, disperata si suparata. Ma bucur ca sunteti bine, bafta la examen si x2 ptr Iulia.

Buluci of, of, actele astea !. Eu lucrez cu asa ceva, deci stiu cam cu ce se mananca. Noroc ca am relatii cam peste tot si nu stau la cozi..ca altfel..eram la balamuc

Cu AR-ul eu am sunat acu pediatra ca am tot vazut ca pe unele v-a pus sa semnati ca nu-l faceti, etc, mi-a zis ca NU E OBLIGATORIU, iar Mirunei n-o sa i-l faca pana la 1 an, cand face PRIORIX-ul. A zis ca ce epidemie, ea are 40 de copii sub observatie si anul trecut cand a fost asa zisa epidemie ea n-a avut nici un caz. Deci..nu stiu ce sa zic, ea e destul de responsabila, asa ca o cred.
Mai ales ca si doc de familie a zis la fel sapt trecuta, numai ca ea e mai zabauca si am zis ca nu stie.

Gata, va pup si fug la trebi ca azi vine tati si n-avem de papa nimic

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Era sa uit..Sarah, Bianca Maria, Stefania Iulia, Daria Virginia, Oana Daria, Sergiu-Stefan si Alexandra Daria...la multi ani pitici dragi, sa cresteti mari si frumosi. Si mai ales sanatosi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Repet si eu faza cu AR la noi. Nu-l fac pana la 1 an. Asa mi-a recomandat si pediatra mea, si inca alti 2 medici intrebati. Cum nu o duc in comunitate, sper ca e ferita. Nu se recomanda decat in cazuri speciale AR mai devreme, ceea ce cred ca nu e pt niciuna dintre noi.
Nu mi-a mers netu acasa 2 zile, nu pot nici acum citit din urma mare lucru, dar doresc sanatate tutulor bebicilor cu pb. Multi pupici de la noi.
Noi mergem la Sibiu la cuscra in 15 la concert HIM. Pe Ana o lasam acasa, ca nu avem cum merge cu ea a concert, asa ca il privam putin pe Stefan :))
Lavi, dc tu ajungi in 16 mai pe dimineata, poate ne prinzi si pe noi pe la Taniutza. Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Simona-felicitari pt adoptie.spune-ne varsta bebeului.Pati-ce nume frumos!

Bine ai venit la noi!

Si eu vroiam sa intreb de biscuitii Nestle.

Meems - felicitari pt. tata!

Sanatate bebicilor bolnaviori!

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

La Multi Ani Sarah, Bianca Maria, Stefania Iulia, Daria Virginia, Oana Daria si Sergiu-Stefan! Sa cresteti mari sanatosi si frumosi!

Multumim Feli, Mara, Bianca_mo si Madau pentru urari !

Pupici,

Camy & Daria

Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
POZE NOU - NOUTZE
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buluci, multa, multa sanatate lui Simon! Bine ca nu a mai facut febra!

Pupici,

Camy & Daria

Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
POZE NOU - NOUTZE
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Multumim si noi celor care ne-au urat azi "la multi ani" si uram si noi la randul nostru bebelacilor :Sarah, Bianca Maria, Stefania Iulia, Daria Virginia, Oana Daria, Sergiu-Stefan si Alexandra Daria , la multi ani sa creasca mari , sanatosi si frumosi !

Eu sunt asa de fericita a venit prietena mea din Elvetia (nu ne-am mai vazut de 2 ani si ceva), a nascut si ea intre timp , are doi baietei unu de 1 an si 9 luni si unu de 2 luni. A venit cu ei in tara si maine ne vedem ca sa faca "plozii" cunostinta.
Dar am o foarte mare dilema..nu stiu ce sa la iau , mi se pare normal sa le iau ceva , mai ales ca-i vad prima oara , dar nu stiu ce.Hainute in niciun caz , chiar i-mi spunea in ultima scrisoare ca are foarte multe si ca a dat la ajutoare . Deci raman jucariile. Dar sa vad ce si de unde. Cel mai mult ma supara ca eu stiam ca vine in august , dar a venit acum si azi ma sunat ca sa-mi spuna ca e in tara ca sa-mi faca o surpriza , dar ma luat pe nepregatite !

Raluca , ma bucur ca ai revenit, pupici Mariucai .

Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Multumim fetelor de urari, e asa dragut sa-ti auzi copiii pronuntand deja silabe... Nu-mi vine sa cred ce repede cresc. Si pe nota asta, vreau sa urez si eu La Multi Ani bebeilor nascuti intr-o zi de 2 - ca avem destul de multi la noi in grup.

Buluci, multe pupe de la Rianna pentru Simon si hai intra si spune-ne ca e mai bine! Mai, nu-mi vine sa cred ce nebunie cu hartoagele astea - sper sa nu am de-a face cu ele prin tara ca numa' timp si chef de stat la cozi nu am.

Catutza, eu zic ca pentru baiatul cel mare al prietenei tale sa cumperi niste carti. Cred ca s-ar bucura sa aiba ceva carti romanesti, mai ales ca nu locuiesc in tara. Iar pentru cel mic... e prea mic sa-si dea seama de ceva, eventual niste jucarele micute care fac ceva zgomot sau care canta.

Mergi la inceput