Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 19
mirabilis spune:
Buna seara, fetele!
Am intrat si eu sa va salut, si ce vad? Numai probleme cu micutii...Offf....Buluci, Ospamox ar trebui sa fie ok pentru el, urmareste dc nu cumva urmeaza vreo eruptie...sper sa nu fie gamnglionii si febra in cadrul unei boli virale...Incearca daca ai probleme cu micutul spit. Gr.Alexandrescu, e mai bun decat Budimex. Intreaba eventual de doctorita Nitescu, lucreaza pe sectia de toxicologie si e ff ocupata...Dar poate e pe acolo...
Eu personal o sa ii fac vaccin anti rujeolic Iuliei inainte sa inceapa scoala...Sunt convinsa ca o sa fie iar epidemie si nu vreau sa am surprize.
Momentan sunt fara copil, ca am dus-o la Fagaras, la munte, unde e mult mai racoare, ca sa nu sufere, iar eu stau si imi prajesc creierii aici incercand sa invat. As vrea sa incerc anu asta sa iau rezi pe pediatrie....Dupa aceea poate as reusi sa va dau si eu sfaturi mai bune, asa ca tine-ti pumnii..
Examenul e in noiembrie, pe 19, deci nu mai e f putin, pentru cat am de invatat...asta e, tot incerc...
Va pup, o sa mai intru din cand in cand, asa, ca sa nu ma uitati de tot pana in nov.
Pupici multi tuturor mamicilor si mai ales bebicilor. 
mirabilis spune:
Buluci, acum am mai citit odata ce ai scris, scuze, sutn tare rgabita si nu am fost atenta. Incearca asa:
SINUPRET, e secretolitic, 10 pic de trei ori pe zi, ca sa dreneze secretiile
STODAL, 2,5 ml de trei ori pe zi, e un antitusiv bun
NUROFEN, 2,5 ml de trei ori pe zi, dar mai ales seara la culcare....De trei ori pe zi daca e f grav...
Asta bineinteles, adaugat la reteta de antibiotic. Dupa parerea mea, poti renunta la ambroxol dc iei Stodal...Faci cum vrei...Si Sinupret si Stodal sunt naturiste, deci nu-ti fie frica sa le dai si le poti lua fara reteta. Sanatate multa! O sa mai intru sa vad dc e bine Simon!
xandra28 spune:
mai fetelor, ce mi-e neclar mie este: AR este obligatoriu acum, la 7 luni? ca eu cu mutatul meu in buc si schimbat doctori de fam, am uitat sa intreb si sunt total in ceata... deci cand trebuie sa se faca?
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
piticul la 6 si la 7 luni
varsta lui vladut
ancaloredana spune:
Fetelor
multumesc de raspunsri care nu au intarziat sa apara,mereu saritoare cum va cunosc...inca un
ptr. asta
Mai astept vreo 2 sapt si reluam "operatiunea",sper sa reusim .
Vanessa face baita de la 3 luni in vana mare.Am cumparat n covoras de guma de pus in vana sa nu fie rece si pun apa putina .Da din maini si din picioare ca tot stropeste.
Sta un funduc dar numai sustinuta a altfel cade
.I-am dat parizer marunt taiat si ..culmea ia si placut.Mergea cu rotobilu si cand termina din gurita de papat mai venea sa i mai dau
.E si aici cald de innebunesti si doarme cam rau ,se foieste mult.E o galagie monstruoasa dupa fiecare meci de fotbal claxoane si tipete de te ia cu nervi.Asta in cazu in care castiga nemtii sau italienii ca sant cu duiumu.
Cura mea de slabire,,,hmmm o ia razna,am mancat iara ce nu trebuie,sper sa reusesc sa mai dau ceva jos in luna asta ce a mai ramas pana la oncediu.
Va puuuuuuuuup dulce si sa auzim de bine !!!
Vanessa lui mama
[url=http:/http://up.photos.yahoo.com/ed/ancuta_de/process_bcmultipart_form/pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_de/album?.dir=/7ce3re2]
ancaloredana spune:
aaa...mai ceva,fetelor voi vedeti ceva albume la mine la semnatura sau am dat-o iara in bara ?
Vanessa lui mama
[url=http:/http://up.photos.yahoo.com/ed/ancuta_de/process_bcmultipart_form/pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_de/album?.dir=/7ce3re2]
ancaloredana spune:
xandra,,,imi pare rau nu te pot ajuta aici este altfel cu vaccinu.
Vanessa lui mama
Buluci spune:
Simon e mai bine, a papat azi doar laptic, nu a mai facut febra,slava Domnului!
Mirabilis,Silvia multzam!Sper sa-i treaca pina vom pleca din tara!Eu cred ca de la aerul conditionat, ca am patit-o rau la pasapoarte:
M-am dus sa depun dosarul si era acolo la lume de la 6 dimineata care nu intrasera pina la 1!M-am dus initial fara Simon ca mi-a fost teama sa-l scot pe caldura aceea,Am incercat sa le spun nemernicilor ca am un bb de 6 luni si trebuie sa depun acte ptr pasaportul lui, dar nu m-am lasat sa intru in fata, si le-am zis ca trimit dupa bb acasa ca sa se convinga!asa am facut, mi l-a adus nepotul meu in masina cu aer conditionat si cred ca de-acolo i s-a tras.
Acuma , nu stiu, daca-i revine pofta de mincare eu zic ca suntem pe drumul cel bun!Am sa-l duc la un consult la Grigore Alexandrescu ,dupa ce termin antibioticul.
Inca odata "multzam pentru sfaturi", sunteti un real ajutor, abia astept sa ma intorc in Azerbaijan si sa pot relua cu atentie discutiile cu voi!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
cristinamh spune:
am si eu doua minutele!!! nu s-au trezit copiii INCA...
xandra, da, e obligatoriu AR-ul. asa zice sanepidu, ca e epidemie...
mara, si iris la fel e, cu sanul toata ziua. apa mai pune gura, dar f putin... in schimb la san deja stiu cand ia doua -trei guri de sete si cand guge sa manance. aveam 4-5 reprize de mancat. in rest, rasfat la greu. si noaptea ma cauta, pipaie cu mana pana gaseste sanul si si-l trage in gura, dupa ce s-a tarat ca rama pana langa el...
cristina-baku, numa' in RO sa n-ai nevoie de acte!!! mie mi-e groaza si sa ma duc sa-mi ridic cazierul...

ancaloredana, trb sa pui linkul intre ghilimele, sa scrii ce cuvant vrei sa apara ca link, apoi sa pui in incheiere [/url]. asta pe langa ce apare la semnatura.
in rest, cu ce sa ne laudam... ca am supravietuit primului val de caldura, urmatorul speram sa fie ori la tara, ori la mare
, le fac baie piticilor impreuna, e o balaceala de zile mari, rad amandoi si se joaca, abia astept sa-i vad la mare, in piscina si in apa!
si inca rezistam fara tati acasa, desi e cumplit, mama singura cu 2 copii. simt ca o iau pe aratura, mai ales seara... am ajuns sa dau stingerea la 9,30 ca nu ma mai pot tine pe picioare. nu stiu ce e azi cu ei, ca nu mi-au dat ei desteptarea la 7! probabil e racoare si dorm dusi!
si atat, va pup, ca ma duc sa pregatesc papica... deh, o sa se scoale termitele si n-au ce roade. adica ce roade andrei, cat suge iris ![]()
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Bubamara spune:
Neata, fetelor!
In primul rand, La multi ani bebeilor care au adaugat cate o lunisoara la varsta si multi
mamicilor.
Noi intram mai rarut, nu avem noutati, incercam sa supravietuim caldurii. Se scoala fii-mea de nspe ori pe noapte, uneori din ora-n ora sau la juma' de ora si-mi cere apa. M-a indoit zilelele astea. Si, colac peste pupaza (chiar, ar trebui sa puna un emoticon asa
) am fost ieri la un botez si mai am 2 nunti in urmatoarele 3 saptamani si n-am cum s-o cotesc
.
Imi pare tare rau ca n-am ajuns la intalnirea voastra. In schimb, am admirat pozele, care sunt super frumoase. Ma uit si ma minunez- ce schimbare a fizionomiei bebeilor intr-un timp atat de scurt. Toti sunt niste frumuseti.
Va pup si sa stiti ca mi-ati lipsit tare mult 
Sanatate bebeilor si multa putere mamicilor!
bianca_mo spune:
buna dimineata si la multe lunisoare sarbatoritilor!

in sfarsit am avut o noapte mai usoara, ca ,de , noi servim si noaptea san, ca doar de aceea dormim cu mama...
MARA si noi tot la inceput suntem cu diversificarea , ca doar laptele de la mami e mai usor de papat... sper sa nu ne prinda anul fara bunatati gen carne, oua, iaurt si altele...
ce le invidiez pe cele care merg in vacanta, dar nu-i nimic , mergem si noi, poate la anul...
sanatate multa la mamici si copii
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb