Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Eu is tare suparata!
Simon mi-a facut ieri toata ziua temperatura 39.3 in funduletz,cu toate antitermicele , l-a vazut un medic american care venise in Buftea la o biserica Baptista, si a oferit servicii de consultaie toata ziua fara plata!Eu am crezut ca are insolatie, dar de unde, ganglioni inflamati , si rosu in git foarte pronuntat!Tuseste ca un magar.Abia aseara i-a scazut febra, slava Domnului ca baut lichide ieri, ca altfel aveam senzatia ca-l pierd!
Am revenit la Ospamox,si picaturi Ambroxol!A inceput sa pape mai bine, dar foarte incet ca nu poate inghiti de la secretii.
Credeti ca e prea slab antibioticul asta pentru o infectie asa de pronuntata in git?
Voi ce ziceti?daca nu mai face febra inseamna ca reactioneaza la antibiotic!Plzzz, dati-mi niste sfaturi, ca la cite a patit si Ela prin doctorii astia timpiti...nu mai cred pe nimeni!

Multumiri din suflet fetelor care au facut intradevar un mare efort sa vina la intilnirea din parcul Circului ca sa ne vada!Din tot sufletul, as vrea sa vin la urmatoarea dar....Simon nu e bine, si mi-e cam frica sa mai conduc prin Bucurestiul asta aglomerat dupa 1an jumate de repaus!
Pupici!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Va invitam sa va delectati cu cateva filmuletze noi noutze:
www.dropshots.com/day.php?userid=120675&cdate=20060529&ctime=044134" target="_blank">prima baitza in cada mare, www.dropshots.com/day.php?userid=120675&cdate=20060626&ctime=041957" target="_blank">fuga dupa telecomanda si www.dropshots.com/day.php?userid=120675&cdate=20060629&ctime=043425" target="_blank">stil de uitat la TV
Pupici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Tot eu care bantuind pe forum din cauza de vreme nashpa am gasit ceva...poate vreti sa ajutati.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77850

pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna

Mergi la inceput

Roxisialexia eu ziceam de biscuitii de la Nestle. Costa cam multisor (parca 100.000 lei), dar eu i-am luat ptr ca oricum Miruna nu-i mananca decat ca delectare (1 biscuite la 2 zile ) asa ca a meritat.
Plus ca nu-s plini de amidon, E-uri si alte nebunii ca astia "populari". Eu i-am luat din Cora..dar cred ca au peste tot..se numesc P'tit Biscuit.
Buluci imi pare rau ptr Simon. Nu stiu ce sfat sa-ti dau ca nu ma pricep. Ai fost la T? Cum a fost?

pozici la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

buna si felicitari puisorilor care au mai implinit o luna!
imi pare rau sa aud de copilasi bolnaviori, le dorim numi bine si sanatate, la fel si mamicilor care au probleme de sanatate.
noi suntem bine, dupa o noapte mai agitata, dar speram sa fie mai buna urmatoarea.
nu stiu cine se plangea de faptul ca fetita nu ridica capul la pozitia pe burta, la fel era si Serban, acum il ridica dar nu e incantat de pozitie, asa ca eu nu imi fac griji, pana la urma va face toate miscarile, nu il mai compar cu alti copii. in schimb toata ziua spune ba-ba, ta-ta, de-de, are alte progrese de care ma bucur.
va doresc o zi frumoasa si multa sanatate.

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Multumim si noi pentru urari!
Pupici pentru bebici.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
http://83.103.236.3/Andrei/index.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Buluci, un pupic mare pentru Simonel cel bolnavior!

Madau, frumoase filmulete! Flavi cand vrea sa puna mana pe ceva plonjeaza , nu se taraste

Eu cu diversificarea tot prost stau.Mai mult arunc mancarea.Pentru ca Flavi nu sta la 45 de grade inclinata, ci numai in fund cand ii dau papa, jumatate din ce are in gura, daca nu tot, iese afara.Si ajung ca si Gandacel sa ma bazez doar pe lapte de la mami.
Culmea e ca mar sau banana ar manca, dar nu pasate, si intregi, sa le rontaie, ca are 2 dintisori, dar mi-e teama sa-i dau asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Buluci- offf...mai, ce veste trista! Sanatat multa Simonicului! Sa se faca repede bine! De unde s-o fi procopsit cu rosu in gat? I-ai dat cumva ceva mai rece, mai de curand scos de la frigider? Fructele, iaurtul?

Bic- Lavi e plecata, nu are net, deci no way sa-ti raspunda. Io insa te-as sfatui sa renunti la lapticul ala. Asta e! Decat vreo diaree-problema, mai bine te lipsesti. Parerea mea!

Madau- o scumpa Miruniciu! Misto filmuletul cu cada! Mi-a placut mult!

Mara- cu marul dat bucata sa-l roada NU TE SFATUIESC. Si noi avem 2 dintisori jos, destul de mari. Si alaltaieri o duc la buni, care seara - 20.30 - cand papa ea marul, ii da cateva bucatele zdrobite in mana de catre ea. Dar ce ne-am gandit noi? Ca tot poftea la bucata de mar..ce-ar fi sa i-o dam. Zis si facut...a luat-o, a molfait-o, pana cand a rupt din ea o bucata care nu parea prea mare, dar totusi s-a cam innecat cu ea. Destul de rau, incat mama a batut-o pe spate, stii tu cum, in modul ala traditional la innecare. Si atuncea a vomitata tot - si celelate bucatele si ceva din masa de lapte de la ora 18. Asa ca o una m-am lecuit. Deci cam asta e riscul.

Fetelor, io azi m-am rasfatat: am scapat de plod, am exilat-o la buni de la ora 14.30 si am bantuit prin magazine, mi-am luat o pereche de pantaloni misto 3/4, si...am halit 2 prajituri si un shake royal de la MacDonald's. Adio, cura de slabire! Bine ati revenit, suncilor!

Da' las ca de maine incep iar!

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Offf Bulucico,ce pati simonel:intrebi tu daca e o antib Ospamox...pai,mai Cristiniko,cu cat e mai "simplu"antib,cu atat e mai bine,ca nu-l inveti de pe-acum cu cefalosporine,macrolide,kestii grele...asha ca o simpla penicilina(cum e amoxicilina)e ok!Multa sanatate lu'grasunel simonel!
Apeleaza-ma pe mssg.daca mai ai vreo nelamurire!

Noki,la faza cu marul am plans si-am ras,adik,in ghilimele toate astea:pentru ca asha ash fi vrut sa fac si eu,dar m-am abtinut in ultiumul moment...offf...

Noi mg.mai departe cu diareea,acum e mai bine,dar bag la greu kestii de tratament...vorba Feliciei,m-apuca disperarea cand ma gandesc dup'aia cat de greu o sa trec la lapte simplu Nan,o lingurita azi,una maine si tot asha...bubite la greu.mai nou s-a iritat si la curulet...da'merem inainte!Trec toate!

Pupiciuti...aaa,nu mai vreau caldura,o uraaaasc,in iulia august se-anunta 37 de grade...deci in casa va fi cuptor!o sa-mi bag aer conditionat,da'cre-ca e o coada la astia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Noki, mersi mult, chiar i-am dat mar pana sa citesc pe DC si , slava Domnului, n-a patit nimic, da' mi-a trecut ...

Silvia, si noi ne gandeam la AC, dar la anul....37 grade?!...ne mai gandim..Flavi cand suge transpira atat de tare, ca atunci cand o scot din baie si nu o sterg.Sanatate lui Stefanel!

Si i-a mai lamuriti-ma cu diversificarea asta:daca i-ar fi foame, nu-i asa ca ar manca/bea si altceva decat laptele matern?Cred ca-i ajunge laptele daca nu plange...ca-n afara de cateva lingurite pe zi nu reusesc sa-i dau...Si recunosc ca nu are un program de masa stabilit, cand ii e foame trage de mine cu ochii pe sani si doar asa se potoleste.

Mergi la inceput