Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza fetelor dragi!

Cu intalneala - poate ca este intradevar cam devreme dupa ce abia a fost o alta! Pentru mine una nu e problema sa ajung, deci pot veni sau nu, dupa cum decide majoritatea!

Sa va zic patanie: dupa cum bine stiti,Titilica mea nu cere de papa niciodata, poate doar fff rar, la masa de 18. Deci, dimineatza imi pun ceasul sa sune la 6.45 ca sa-i fac bibele si sa i-l dau. Cateodata e treaza - se benocleaza cuminte prin camera - cateodata - majoritatea - face nani. Io o ridic, ii dau in liniste bibele si nani la loc pana pe la 9.30.
Dar azi de dimineatza stupoare! Se trezeste Adila ca o floare pe la 9.10, io bulversata: ce-i cu copilul, de ce nu a sunat ceasul...bla-bla-bla. Fug la Titi, ea cuminte, in genunchi, cerceta masa de infasat de deasupra patului si facea planuri cu s-o dea jos la ea in patutz.
Pana la urma, i-am dat la 9.30 laptele de dimineatza si sarim peste masa de fructe. Asta ca sa vedeti ce figura mi-a tras mobilul meu desteptator!

Asta dupa ce azi-noapte nu a dormit micutza de la 3.15-4, cu plansete de sete, dat apa, ridicat la ragaiala, pus la loc, iar plansete, iar apa, dat suzi...ehehe, de-ale mamicilor pe caldura mare!

Cu ploaia, io cred ca se va fasai, ca prea a fost innorat, iar amu parca se insenineaza...

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Am vazut si eu pozicile, grozavi copii, grozave mamicute. Si Andreiu, cum facea inventarul la bebeloi

Ela, Felicia, Tania sa auzim de bine de bebelusi.

Meems, felicitari pt. ta-ta-ta. A inceput si Alex, un fel de ta-ta-ta-da-da-da...., pe-aproape.

Ancaloredana, si la noi au fost cercelusi medicinali pusi cu pistolas, i-am schimbat dupa o luna, fara incidenta. Dar cam la 2 sapt. dupa ce i-am pus pe cei din aur, am vazut putina mizerie pe langa tortite, i-am scos sa curatam si cand sa-i pun inapoi, la unul am ciupit-o putin. Valeleuuu, cat plans, cu suspine. Da' a trecut. Am dat cu Rivanol, tetraciclina.... de-astea.

Ripley, aici sunt, citesc cat pot de mult, nu prea apuc sa mai si scriu. Ajung acasa dupa 18, cam obosita, iar de la servici nu prea reusesc sa trimit mesaje. Pupicei si tie si Anutzei

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ooops, m-am inselat! Ploua de rupe!

Pischi- sa-ti traisca Maria, sa fie vesela, sanatoasa si iubita!!!

Joy- si tie sa-ti traisca Vladutzul, sa se faca barbatush mare, sanatos si voios!

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neatza si de la noi!!!

Cu intalneala: io nu inteleg de ce sunteti suparate..., am propus intalneala la Herastrau ptr ca s-a mai discutat de zona, plus sa poata veni si fetele care au lipsit de la celelalte intalniri si...stupoare..tot nu e bine si nu inteleg de ce.
Eu la celelate intalniri am absentat e adevarat, dar am anuntat ca nu ajung si de ce, insa decat sa ne certam mai bine o lasam in masa de intalnire...sau vine cine poate, vrea, e aproape, etc. NU E OBLIGATORIE!!!!

Feli imi pare rau ca n-a fost sa fie atunci cu Botanica, Marius facuse deja alt program si n-am avut incotro. Dar nu te supara..zau

Noki cred ca te inseli cu ploaia..la noi ploua de sparge!!!
LA MULTI ANI BEBELUSILOR CARE SE ANIVERSEAZA AZI!!!!!

Noi suntem singurele dupa cum stiti, am trecut cu bine de prima zi..mai avem azi si gata, ca maine vine tati. A fost Miruna un pic confuza la baitza ca nu-l vedea pe tasu; dar in final am reusit si ne-am inteles

Fug sa bag niste rufe la spalat si sa mananc ceva si cred ca revin daca o tine cu ploaia

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

fetele!!
SARU`MINA PT URARI!!desi noi nu suntem intotdeauna pe faza
CRISTINA NEGARA:piticul mi-a luat super bine luna cea trecut(super bine pt noi!!), adica 450gr, insa alta-i problema:el cind adoarme seara , ADOARME!pot sa-l dezbrac , sa-l imbrac ca nu simte nimic, doarme mai departe....si atunci el suge prea putin iar eu ramin cu sanii plini si pina dimineataprin pat ud de lapte!!am incercat sa scot cu pompa dupa dar e riscul sa se trezeasca dupa 2-3h(prea repede ca sa se faca la loc lapticul, bibe nu vrea si as avea concert la mijlocul noptii~!
ELAsintem o tara de cacao(spun asta eu , o nationalista), insa m-am pus in situatia ta si mi-a trecut nationalismul!!Parerea mea e ca ai foast totusi mult prea blinda cu specimenele alea de cadre med.In timp ce citeam mi-am amintit cit de scirboase erau asist de la neonato din matern. si incerc sa-mi dau seama (daca cu noi mamicile se purtau execrabil), oare ce faceau atunci cind nu le vedea nimeni cu bebelusii nostrii....sunt super revoltata , imi vine sa de draci...si ce-nseamna aia sa stii abia peste 1 luna daca copilul are rujeola sau altceva?in timpul asta copilasul sta netratat??vai mama mea!!Noua ne-au facut vaccinul la 4 luni intr-o camera in care, cu 10 min inainte, "izolasera" o fetita care avea rujeola, mi-a zis asist "nu se ia dupa pat sau din aer asta, trebuie sa faca schimb de saliva!!"
SIMONA:n-am inteles cit are bb, dar noi la7 luni am refuzat(IN SCRIS CU SEMNATURA)pe motiv ca la 1 an si 2-3 luni se face iar, parca(rapel)..ce rost are sa intep copilul de n-spe ori??!!PAREREA MEA
MADAU dao in colo de suparare, vedem pina luni dimineata cite ne stringem(ADICA VIN SIGUR), daca suntem prea putine propunem alta locatie.vedem noi
Noi in continuare avem patinoar in gura(n-avem nici un dintisor) dar mestecam biscuiti
Mai miraim noaptea,ieri si azi face greva la mers!!nu vrea nici daca-l rog frumos!!

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Tot io, ca tot ploua
Pitic eu nu m-am suparat, doar ca nu inteleg de ce s-au suparat fetele, doar nu e obligatorie prezenta la aceste intalniri, fiecare vine dupa cum are timp si posibilitati. Eu de ex am zis ca nu vin cu metroul ca nu pot sa car carutzul, deci daca nu ma aduce Marius sau nu ma "pescuieste" si pe mine cineva..cu mare parere de rau lipsesc.

Ela mi se confirma ptr a nu stiu cata oara ( de parca mai era nevoie) incompetenta si iresponsabilitatea cadrelor medicale de la noi. La Budimex nu mai vb, eu am fost odata si imi ajunge, prefer sa ma duc la particular ( am mai zis si atunci). Nu e corect, ca doar de aia platim atata la asig de sanatate, dar copilul meu e mai important decat toti banii din lume si vreau sa fie tratat ca lumea.
Imi pare rau ptr ce s-a intamplat..poate ar trebui sa faci o plangere la Colegiul Medicilor, daca cream un precedent poate isi mai aduc aminte de ce sa-u facut medici

Ma duc sa dau papa la fata si pe urma mi-am propus sa bag un ochi la poze, asa ca va mai stresez ceva..daca tot sunt acasa..

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

Am uitat sa va spun ca sunt foarte mindra de puiul meu care ieri a mincat prima oara ficatel de pui!!
Eu nu pot sa-l sufar, dar lui i se bateau turcii la gura!!
L-am facut asa:am pus in craticioara lui 1 lingura ulei de porumb(asta folosesc la papa lui) in care am inabusit un dovlecel taiat felii si 2 rosii fara coaja si seminte tot asa taiate mici. dupa ce s-au fiert bine astea ,(separat fiersesem ficateii in apa ,cu 2 lingurite de lapte praf) am pus si ficateii deasupra, o jumatate de leg de patrunjel verde, am stors o felie mititica de lamaie si GATA!!
Azi avem in meniu (la prinz, ca mincarea de dimineata si seara e aceesi de luni bune!):Pilaf de pui si legume(e tot prima data cind papam , sa vedem ce zice "D-l"
FELICIA te inteleg f. bine cu, caderea nervoasa:mie mi-a vomitat 2 sapt , seara de seara de ziceam ca ma internez la boli nervoase , dar a trecut si sper din suflet sa numai vina.."ale tineretii valuri"
DIORDIA:mai tine-te si tu nitel, pina-n august!!Voi tot plecati, dar pe noi nu ne lasa familionul sa plecam nici la tara(dc-l inteapa pe copil vreo lighioana, daca face insolatie-la umbra, daca face alergie, etc.....) trebe sa ramina cineva si p`aci !!

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ela, Feli, Tania sanantate multa si multi pupicei la copilasi dragalasi!
LMA tuturor sarbatoritilor de 1! Lordra,Pischi, Ralud, Pitic, Joysa va traiasca puiutii!

Dragelor, de cand cu diversificarea asta eu nu mai fac fatza ... despre forum ce sa va mai spun, deocamdata citesc de aceea cu postari mai rarutze!

Suuuuper intalnire saptamana trecuta! Ce mi-ar fi placut si mie sa fiu in Bucuresti sa va cunosc "live" pe toate impreuna cu minunatziile de copilasi!

Meems, felicitari pentru "ta-ta-ta"! Si Daria este o vorbareatza; spunea ieri-alaltaieri "da-da" iar azi bate spre "ta-ta". Spune de vreo doyua saptamani si "ba-ba", "pa-pa"! Daca tot nu presteaza altele, macar atat sa faca si copilul meu!
Hai sa va spun ce ma ingrijoreaza: cand sta culcata pe spate nu-si ridica si ea capul. Se suceste de pe fata pe spate si invers, e miscacioasa insa spre deosebire de alte fetite mai mici decat ea cu vreo luna, nu presteaza ridicatul capului de la orizontala!

Pupici,

Camy & Daria

Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
POZE NOU - NOUTZE
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Buna ziua tuturor!

Am lipsit destul timp, insa de cand cu iesitul afara la prima ora eu nu mai am timp de nimic, Alexia e maraita tot timpul nu are stare ( poate iese odata si la ea primul dintisor).A fost racita cu mucisori apa si cu stranutat, dar a trecut, in rest numai in picioare daca se poate si afara si in casa.Doctorita la control la opt luni mi-a spus ca nu e bine sa mearga de acum, dar nu am ce sa fac...daca nu are stare.
Eu sunt epuizata fetelor, nu mai am timp de nimic.
Azi am fost si eu la cosmetica si cand sa plec de acolo era rupere de nori....pina acasa am uda fleasca, acum ma doare burta.
Din 15 august merg la servici.

Imi pare rau ca nu am ajuns la intalnire, e foarte departe de mine sincer imi doresc sa va cunosc pe toate.
Dar de ce nu puneti ora de intalnirede dimineata? Nu e mai mult timp de stat impreuna?
Acum vad ca locatia s-a mutat in Herastrau( superb parc), am sa incerc sa ajung,eu locuiesc in zona " " in care a spus Ilenutza.

Citeam acum acum cateva zile( nu mai retin cine a spus) ca a cumparat biscuiti de la Nestle , unde se gasesc si cat costa?

Va doresc tuturor week. racoros.
Sanatate la toti bebelusii bolnaviori.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

FEtelor,
uit acum am mai ajuns si eu la un computador.
A fost nemaipomenita intilnirea si mai vrem macar o data pina plecam.
In ciuda protestelor, se pare ca si Smarandei i-a placut foarte mult, ca in noaptea respectiva a dormit snur pentru prima oara de cind sintem aici.

Lavi02
Am avut pana de curent acum doua nopti si laptele pe care cu greu l-am muls timp de o saptamina s-a inmuit un pic, dar nu s-a dezghetat complet. Intrebare: ai idee daca pot sa-l mai folosesc??? Sau un nr. de tel unde pot intreba? Nu-mi vine deloc sa-l arunc dupa atita munca. Offf.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput