Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ela, sunt ingrozita de ce ai patit. Pai de eram eu creca nu mai era bucata de om intreg acolo. Si eu chiar sunt calma si lady pana ma pune cineva pe invers. Bine ca-i mai bine Dariuca.
AcnaLoredana, la noi au mers super cerceii medicinali auriti vreo luna. Apoi brusc au inceput sa coaca gauricile, asa ca m-am inarmat cu: spirt, cerceii mei de fetita din aur cu tortire (bagati in apa si clocotiti vreo 2 min la MW) si tati - rugat din suflet ca orice se intampla sa fie calm si sa tina anutzache in brate. Ei ash, am scos cerceii medicinali, si cand sa pun tortitele, la prima cand am bagat a curs putin sange si a inceput fata sa tipe. A curs sange taman din urechea ne-ranita. Asa ca tati a pus fata pe pat, el si acum sustine cacucalm, si a inceput sa urle la mine ca de ce chinui copilul, ca sa-mi bag picioarele in ele gauri, ce mai - balamuc de 2 lei, in loc sa calmeze fata a socat-o si s-a calmat saraca fte rapid. Avea max. 5 luni atunci. Gaura 2 a mers super-bine, si era cea ranita, am pus deci cerceii de aur si acolo au ramas. In concluzie, poate se sperie sau o doare, sunt contra a o chinui pe vanessa, insa merge fte rapid si trece orice rana in max 3-4 zile. Decat sa se infecteze sau sa-i faci iar gauri peste 2-3 ani, mai bine rezolvi acum.
Asa, fac apel iar, ca avem ratacite/disparute/suparate/ocupate/vacantate: MirelaAnca, Lordra, Anda77, Canuta, Gabitaco, Fee, Simina, Bubamara, Anemary, Hilde, BBAlinush, Pischi!!! Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Buna fetelor.
Eu sint o 'tinara' si neexperimentata mamica de la adoptii si va citesc de vreo doua luni cu mare interes.
Am intrat initial pt a vedea ce papa puiutii vostri (in incercarea disperata de a o convinge pe maternala unde era fetita mea sa ii inceapa diversificarea)dar mi-a placut de voi si am mai citit.
Aveti niste copii superbi,sa va traiasca si sa va bucure !
De trei saptamini sint si eu mamica cu norma intreaga .
As vrea sa stiu ce parere aveti de vaccinul antirujeolic.Trebuie sa-l facem marti si nu sint inca hotatita.
Voi l-ati facut pe cel de la stat sau a-ti cumparat?
va multumesc anticipat pt vreun eventual raspuns.

SIMONA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/doru_gilbert/album?.dir=82d7re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna seara fetele,
Ela jos palaria pt tine si reactiile tale. Eu daca eram mancam cu fulgi cu tot asistenta, doctor si tot spitalul cat era el de mare, eu fiind o fire colerica. Speram ca analizele sa fie bine si sa nu fie vreo problema. Multa sanatate si multi pupici.

Ancaloredana eu sunt contra cercei cu tija. Pe mine ma ranesc si acum si am ceva ani. Fie ei si de aur. Cei cu tortita sunt super ok, chiar daca nu sunt super modele.

Eu iar am liber, bb dus in tabara la bunica. Cred ca in curand o sa fiu geloasa pe mama mea. Dragos a invatat ca trebuie dus la Buna si cand vine vremea e nerabdator. Cand ajunge acolo e painea lui Dumnezeu. Imi vine sa-l mananc. Acasa pe la 2-3 noaptea se trezeste si cere ceai, la Buna ioc. Abia la 6 se trezeste pt lapte.
Multi pupici bolnaviorilor.

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ela , trebuia sa duci fata direct la V.B cum ti-am zis eu ca asa scapai de un stres.Dar e bine ca acum e bina Dariuca si asta e tot ce conteaza.
Cu intanlirea eu sunt mai fara bun simt si anunt ca pana in Herastrau nu vin. Asta e ! Daca altadata ne intanlim undeva mai aproape vin.Cand am venit la circ am facut de acasa o ora jumate si am avut noroc ca apoi a venit Mihai si ma luat ca altfel ajungeam la 22 si ceva acasa iar eu nu-mi permit sa dau programul peste cap fetei chiar asa de rau !Ca sa nu mai spun ce greu mi-a fost cu scarile la metrou..asa ca va urez intanlire placuta , sa faceti cat mai multe poze ca sa va vedem si noi.

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Iaca si eu, sa ma laud cu ceva: de ieri Rianna zice "ta-ta"! Va dati seama ca tata-su e-n extaz!
In rest... murim de cald si... ne ingrozim cum vom face fata caldurilor din Romania

Simona, bine ai venit printre noi. Sa-ti traiasca Patricia, ca tare draguta mai e. Scuze ca nu-ti pot raspunde la intrebare, dar cand vine vorba de asa ceva, eu traiesc intr-o lume paralela Poate te ajuta fetele cu raspunsuri.

Pupici si multa sanatate bebeilor bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neatza!
Ela nasol, dar asta e sistemul medical din Romania. De ce crezi ca a avut asemenea succes Moartea Domnului Lazarescu? Pentru ca prezinta realitatea! Mai bine sa nu ai nevoie de ei
Dordia inteleg ca de unele fete e departe Herastraul de tine, dar cam asa e si IOR-ul de mine, ca si Parcul Circului. Iar daca eu consider ca va suferi pe drum Ilincutza pai o dau in pleazna de intalnire si de tot, ca important e binele copilului nu distractia maica-sii. Plus ca Ilinca nu e asa de rezistenta, nu am chef s-o iau de la inceput cu doctori (ca vedeti ce doctori avem) si cu medicamente. Chiar nu mai pot, nu mai am nervi. Miercuri chiar am avut o cadere nervoasa, imi venea sa plang cand am vazut ca a revenit diareea. Oi fi eu mai panicoasa, dar prefer sa fiu mai prevazatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Uite ca a zis Ilenutza inaintea mea (de fapt eu aveam de gand sa tac dar chiar nu mai pot acum) dar chiar la intalnirea din Botanica am fost dezamagita de unele fete. Chiar asa, niciun raspuns, nici macar "nu pot veni"? Nici nu au bagat in seama ca propuneam eu. A nu se intelege ca am fost suparata dar putin bulversata, da.
Bineinteles ca la intalnirea de la Herastrau vreau sa vin si daca pot o voi face. Dar pana atunci mai vedem!
Un weekend placut ca nu cred ca mai am timp sa bantui pe aici.

Si nu in ultimul rand La multi ani pentru bebeii Ralud, Pitic, Lordrei,Pischi, Joy!!! Sa fie sanatosi si voiosi!!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

si noi trb sa refuzam intalnirea, nu ma mai simt in stare s-o iau de la capat cu metroul, cu 2 copii mici dupa mine, cu rugaminti la trecatori sa ia pe andrei de mana sau sa se agate de carutul meu.
stiu ca a fost bine intentionata intalnirea , ca sa aiba si metrou, dar din pacate e prea mult sa traversezi bucurestiul in metrou, sa schimbi...
ca sa ajungi in tineretului, trb schimbat la unirii... si nu vreau sa ma gandesc cate scari sunt acolo!
la circ a fost un efort disperat de a ajunge, din respect pt fetele din strainatate. dar nu pot sa ajung si acum, desi e frumos sa ne intalnim. poate la intalniri aniversare, asa, la intervale mai mari, unde va face toata lumea un efort sa ajunga, atunci da... dar nu pot de fiecare data si asta e.

simona dragusin,
n-am auzit sa se cumpere AR-ul. e o varianta care il contine, priorix, dar se face dupa un an. AR-ul asta de "epidemie" e de la stat. noi nu stim inca daca si cand il vom face, ca ne cam eschivam...

ela, ce sa mai zic? sa ne ducem sa le punem pistolul la tampla, sa-si faca datoria?? cred ca ar merge

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Cristinan, acncaloredana, leea, multumesc mult de ajutor si multi pupici!

Simona, noi inca n-am discutat cu doc de fam si nu stiu ce sa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna dimineata!

Intai sa zic cu intalnirea, ca vad ca e subiectul fierbinte: de mine e relativ aproape Herastraul, depinde acum la care dintre intrari vreti sa ne intalnim... Intr-adevar, pentru cine vine cu metroul e groaznic, am experimentat cand am fost la Circ. Am si schimbat la Basarab, iar toate scarile alea (zau ca sunt mai multe decat imi aminteam eu!) urcate si coborate cu carutul cu bebe si bagaj in brate, m-au terminat. Mai aveam si mainile transpirate de la caldura... E greu sa repet experienta asta inca o data atat de curand. Asa ca le inteleg pe cele care renunta din motivul asta. In Herastrau, m-as aventura pe jos, mai ales ca fac aprox o ora pana la TV si inseamna ca imi fac si plimbarea, ca am vazut ca la intalnire se sta mai mult pe loc (deci ma pot odihni, ca sa reusesc sa fac si drumul inapoi!).

Nu va mai suparati ca nu se anunta toata lumea ca vine sau nu, la Botanica eu de ex. am zis doar pe messenger, celor care s-au inscris, ca nu pot veni. Din motive de rapiditate in comunicare, ca pana citeau ele forumul, era mai simplu sa dau un "telefon"... Si apar motive diverse din care nu ne putem urni cateodata. Atunci am avut treburi urgente. Acum... pentru luni nu stiu ce sa zic. Vin, daca e vreme buna. Daca ploua sau sta sa ploua, nu ma aventurez la drum de cateva ore.

In rest, noi suntem bine. Amandoi. Eu sunt ff obosita. Ma simt slabita. As avea nevoie de ceva ajutor si somn cateva zile!
Pupici la toata lumea.

P.S La noi acum este noapte, pur si simplu. Norii negri... Si, in sfarsit, racoare!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput