Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

ela27...imi pare foarte rau pt. cele intamplate.pare atat de groaznic ce ai patit cu doctorii aia si totusi atat de adevarat.Eu cred ca faceam o criza de nervi ,nu stiu zau ca e sun orice limita a bunului simt dar nu iti bate capul ca si pe aici is am aiuriti doar ca tu ai dreptul la replica si ei trebuie sa te asculte.
Sper sa se faca bine cat mai repede,sa ne scrii.te pup si sanatate multa !!!

Vanessa lui mama
[url=http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_de/album?.dir=/7ce3re2]

Mergi la inceput

mara95 si pe mine ma durut burta cam 3 zile dar nu asa de rau incat sa iau vre-um calmant si spatele jos ma durut cam tare.Cred ca e normal...hai pupik

Vanessa lui mama
[url=http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_de/album?.dir=/7ce3re2]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Buna seara pe furtuna!
La noi tocmai a fost o furtuna de aia de-ti sta inima in loc. Acum s-au mai potolit lucrurile si am prins curaj sa deschid calc. Cam in urma cu raspunsurile din partea mea...
Dayssy, hai ca-i de belea Dragos. Nu-i ajung 2 maini ca sa manance. Am ras cu lacrimi .
Noki, ce veste ne-ai dat si tu cu intarcarea... Asta e, viata merge inainte. Vorba ta, aproape 8 luni lapte de la mami... ati avut mare noroc.
Pitic, nu-l intarca pe T. Incearca sa-i vorbesti, mai gadila-l pe la falci, pe sub barbie, poate nu adoarme. Ar fi pacat daca tu ai lapte sa-l intarci. Vezi intai cum iti ia in greutate si apoi actioneaza.
Ioana (tunsulica), are Maria niste ochisori... de te mananca, nu alta. Iar nanutza... nu am mai vazut poze in care ochii sa iasa atat de albastri.
Catutza, multumesc pentru raspuns. Intr-adevar, Bia bea putine lichide. Cand am intrebat nu m-am gandit ca sunt copii si mai mari de 7 kile si un gram... ca fii-mea...
Am vazut si comentariile pe care le-ati lasat la filmuletul cu botezul Elisei. Mai, popa Carciu e prieten de familie cu socrii mei, are peste 1000 de copii botezati si la toti procedeaza la fel. Iar chestia aia cu scuturatul e ca sa se scuture de toate RELELE nu de toate PACATELE cum am scris eu.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Filmulete Zilele Humorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

PISI- acum suntem bine,vom stii daca a fost rujeola sau rubeola sau orice alta boala contagioasa abia peste o luna,cand vin rezultatele de la cantacuzino
Oricum fata de budimex,la victor babes lucruril e au stat cu totulaltfel,cum am intrat pe usa au si venit o dr si asistenta si au luat-o la control,fara sa ma intrebe daca vin cu trimitere sau am venit singura,nimic nu conta decat ca are fata o problema care trebuia rezolvata
Ca sa nu va mai spun ca in tara noastra"cea mult iubita"daca vrei sa depistezi un anumit tip de virus infectios nu se poate ca nu au inca aparatele necesare,ca miin a achizitionat aparatul dra cand a fost vb de banii necesari pt a lua si substantele necesare nu au mai fost fonduri,asa ca aparatul zace in laboratorul spitalului de 1 an,tipic romanesc

Dariuca este bine azi chiar a mancat si dormi f bine.Cel mai bun lucru din toata povestea asta este ca Daria doarme mai mult ziua,pt ca in spital dormea cate 3 ore jumatate legate dupa-amiaza,si vad ca si acum acasa la fel

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Madau sarumina pt pont.De scos inca nu am ce ca nici nu se vede.E doar suuuper umflata gingia.Adica ce a mai ramas de la ultima masea pina la incheietura dinte mandibula si maxilar.
Ela halal sa le fie.Mai io nu stiu cum sint aia de prin tari straine,dar p=astia de la noi imi vine sa-i orbesc cu vitriol.Da asa pus cu pipeta aia de la testul de sarcina.Sanatate!
Mara io m-am simtit ca dracu.Cu niste dureri monstruoase, in cantitati uriase si durata inadmisibila.Apoi am trecut pe Triregol si a doua oara a fost ceva mai bine,iar a 3-a acceptabil.'mnezo le tie naravu la astia ce au inventat contraceptivele!
Buluci io zic ca e relevanta mamografia.Da e oribila.Io mi-am facut una dupa ce mi-au facut doctorii cadou diagnosticul de cancer de col.Ca au legatura.Si am zis ca mi-or smulge sinii din loc.Si asa mici saracii.In plus i-au presat de i-au facut placinta.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

offfffffffffffffffffff FELICIA si TANIA imi pare rau ca si voi a-ti avut probleme,pupici pt ilincuta si stefan

pupici la toate,a multumesc ca a-ti fost alaturi de noi si ne=ati sustinut

Frumoase poze de la intalnire,toate sunteti niste dragute iar bb-ii sunt mortali,poate data viitoare reusesc si eu sa vin catare mult mi-ar mai placea

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Am incercat sa i pun cerceii de aur si sa i scot cei medicinali.Hmm surpriza cred ca am zgariat-o cu toarta ca e cam stramba si ia curs sange si bineinteles a plans ..atunci i-am bagat repede cei medicinali inapoi si mai asteptam .Cred ca i cumpar cu teapa de-aia dreapta sinu mai am dureri de cap ca imi e asa de mila..la voi a fost totu ok? S-au a purtat direct cei de aur.Aici ia pus cu pistolu medicinali si a zis sa i tina 3 sapt.Ufff

Vanessa lui mama
[url=http:/http://up.photos.yahoo.com/ed/ancuta_de/process_bcmultipart_form/pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_de/album?.dir=/7ce3re2]

Mergi la inceput

Acuma merg la nani...somn usor si linistit !!!

Vanessa lui mama
[url=http:/http://up.photos.yahoo.com/ed/ancuta_de/process_bcmultipart_form/pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_de/album?.dir=/7ce3re2]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

ancaloredana, eu i-am schimbat cerceii prin somn. Ca treaza nu aveam nicio sansa ca-i ca titirezul.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Filmulete Zilele Humorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Buna seara! Am culcat si noi plodul si..ce bine e cu liniste in casa!

Ela- groaznic prin ce ai trecut! I-am citit si lui Adila si s-a socat. Amu vrea numele dr sa-l reclame la Colegiul Medicilor!Adevarul e ca asta ar merita! Iar asstenta, Bine ca sunteti mai bine. pana la urma, asta conteaza..sanatate multa!
Cu inatalneala, uite ai luni ocazia!

AncaLoredana- io i-am pus dierct cercei de aur in urechiuse, iar gaurile le-am facut pe stilul vechi, cu chinuia cu acul. Dar te sfatuiesc sa nu-i cumperi cercei cu tija, ca nu-s buni. Musai cu toarta - adica rotunzi - la bebelaci, ca se pot zgaria cu tija aia.

Dordia- cuvantul MARE e interzis de flosit pana la concediu! Asa-s si io, cand ma apuca dorul de mare, adio! trai cu mine!

IO-s pro intalneala luni in Herastrau, la 17.30-18. Facem lista..cine se inscrie?

Amu fug la nani. Somn usor la mamici si mai ales la bebelaci!

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput