Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 24
dordia2000 spune:
Gandacel eu nu am zis nik de Herastrau. Eu am propus doar dar daca e sa fie Herastrau....ok. Dar vad ca oricum nu se mai tzine asa ca....vb degeaba. Oricum eu vin daca sunt sanatoasa eu si bb oriunde exista metrou sau pot ajunge pe jos. In trolee,tramvaie si alte alea am nevoie de ajutor la urcare si coborare si nu ma bazez ca e cineva binevoitor.
Dar azi se pare ca e vant taaare si mai bine stam pe la casele noastre. Eu voi iesi diseara in IOR mai mult ca sigur sau...in 23 August.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Noki_Lara spune:
Mneata si de la noi!
Bineinteles, dupa o noapte cu 3-4 treziri, urlete, dat apa, suzi...

Deja cedez nervos! V-am mai spus io, mamicile cu bebelaci FARA dinti, bucurati-va de liniste! Si nu vi-i doriti, ca uite ce bebele aduc!
Cu intalneala...coiala clasica. Io deja m-am saturat. Daca se hotaraste poporul sa mearga totusi, vin si io. de fapt, io s-ar putea sa merg oricum. Dar uite ca de data asta chiar nu mai am chef sa fiu io cea care organizeaza, trage de fete, da telefoane. Pur si simplu nu mai am chef..deci, ma voi supune regulii majoritatii!
Poze cu mami si Sarah 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
dordia2000 spune:
Asa e Noki coiala clasica. Imi pare rau ca am propus intalneala de la bun inceput. De acu'ncolo daca se propune sau se organizeaza si pot veni vin daca nu,nu.
In alta ordine de idei noi avem 2 dintzisori si nici un semn de altii curand. Dormim tooooata noaptea pana pe la 9-9.30 chiar si 10.00 si ne culcam seara pe la 10.30. Asa ca...e suuuper ok.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Noki_Lara spune:
Hai ca am pus poze noi din weeek-end la semnatura, la IULIE si un super filmuletz-premiera:
www.dropshots.com/day.php?userid=118695&cdate=20060702&ctime=191248" target="_blank">Saraly in piciorushe, fugarind un catelush
Sper sa va mai inveseleasca! Pe mine au reusit
....asa ca am revenit la sentimente mai bune si anuntz solemn ca in jur de 17.30 sunt in Herastrau. Cine vine, imi da telefon pe mobil. Io intru pe la Charles deGaulle. Adica intrarea de a Metrou Aviatorilor. Asta daca nu ploua, evident.
Poze cu mami si Sarah 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
Morgano spune:
cine facea de cu zori sondaje ca-i codasha la dintalai?
Ripley 
Pe cine suna mama ca Anutzache maraie de dimineata si e trista si plange si vrea numai in brate?
Pe Ripley 
Adik fug acum acasa de la birou ca avem un colt de dintisor si fata mea e taaaare suparata.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
ancaloredana spune:
Buna fetele !!
Yuhuuu am facut mar cu biscuite si a mancat..sper sa reusim si cu mancare gatita.Ieri i.-am dat piept de pui cu supica si legume pasate si nu a vrut sa manance deloc(asta o spun in cazu in care ati uitat caa mea fetita vrea doar borcanele).
Va puuup
dordia2000 spune:
Noki e mortala Sara si in poze dar...mai ales in filmuletz. O papusa de 8 luni. Sa va traiasca!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
camelia_daniela spune:
Suuuuper poze, Noki!!!! Si Saraly este mortala!
Uraaaaaaaaa, Ripley!
Camy & Daria 
Varsta Dariucai
Poze Camelia
si
Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
madau spune:
Buna fetili!!!!
Vad ca intalnirea de azi cam cade,in afara de Noki..mai vrea cineva sa vina?
E cam vant e drept...si ma gandesc ca parca nu are rost sa batem drumul pana acolo daca nu suntem mai multe.
Eu inca nu promit nimic, incerc sa ajung, azi ne-a venit masina cea noua

, tre sa ne sune aia de la Opel cand sa ne ducem sa o luam, deci depind de ei. Dar ca sa nu incurc pe nimeni, o sa intru pe la ora 16 sa va zic mai sigur. Fac tot posibilul, ce depinde de mine sa ajung, am vb si cu tati, el e de acord. NOKI, daca pot ajunge chiar si mai tarziu, te sun.
RASPUNS LA SONDAJ: NU AVEM DINTISORI

Fug acum ca am de aranjat haine la loc si de calcat o tona. Va pup
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
corap spune:
hopa intru si io pe fuga mare-mare
fara sa citesc din urma
in we am fost la munte sa ne racorim, si nu m-am carat cu dihania (laptop) dupa mine. in plus am fost racita cobza (acum mi-a mai trecut).
? azi e intalneala?
UNDE? CAND?
mai intru p-acilea, daca stiti ceva, dati un semn
DORDIA multam de card. cand ne intalnim sa ti-l dau? azi dimi nu te-am vazut pan ior, ca am trecut in sus si-n jos. poate era prea dimineta
fug sa fac mancarici
c & andrei-ardei 
14 noiembrie 2005