Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mai datorez pupici fetelor care mi-au urat bun venit.

Silvia poate l-a muscat vreun purice daca zici ca are atatia caini. Nu sunt bubite grupate mai multe intr-o zona?

Sanatate bebicilor bolnaviori sau convalesceni!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Fetelor, sunt asa de incintata dupa megaintilnire!Sunteti toate niste dragutze, iar bb-ii...nu mai zic!Imi pare asa de rau ca m-am speriat de vremea aceea si am luat-o la sanatoasa asa devreme!
Cu parere de rau, eu nu pot ajunge la urmatoarea intilnire ptr ca e ultima mea saptamina si as vrea sa petrec ceva mai mult timp si cu parintii mei!
Corap, Mada, Feli,Silvia imi pare enorm de rau ca nu ati reusit sa ajungeti!
Corap, kiar ai reusit sa ne oftici cu pozele alea!Mai,dar il ai pe baiat!!!

Acum va cer si io un sfat:vreau, in putinul timp care mi-a mai ramas, sa fac un control al sinilor!Doar mamografia este relevanta?Care ati facut, spuneti-mi si mie daca e suparatoare!Am inteles ca se exercita un pressing asupra sinilor si nu e deloc confortabil !Asa-i?
Daca stiti alt soi de analiza, spuneti-mi si mie,dar nu pe forum ci ori pe un PM,ori pe mail, caci nu mai am timp sa intru zilele astea!

Pupici!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Seara buna!
Ela ,ma bucur ca sunteti bine si ca v-ati intors acasa , pupici multi tie si Dariucai mica !

Am pus si noi poze de la intanlire in contul comun , vreau si eu pe mess poze de la Dordia si Noki (Cristina mi-a trimis). Daca se poate si aveti timp.

Azi am facut AR-ul, a plans putin (fata de cat plangea ea deobicei ), apoi a inceput sa rada si se uita la personajele din desene pictate pe pereti.

La ce ora intanlirea luni? Eu cred ca vin ca e Mihai liber si daca e vine dupa noi sa ne ia.

Ma duc sa mai citesc si daca e mai revin

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

uau, ce faine-s pozele cu intilneala!! sinteti super, toate! sa traiti, voi si ai vostri scumpi-dulci!! ptiu, sa nu-i deochi pe nici unu'...

lavi, ai fost la mare, inteleg. si mai inteleg ca nati o cazut din pat, experienta neaparat de trait la virsta lor, nu? sa fie sanatoasa!

bic, tu esti la bucuresti, fata draga? iai, ce viata buna ai.... cu smaranda cu tot. vacanta frumoasa pe mai departe. cind va intoarceti?

miine plecam in mexic pe o saptamina, pe coasta pacificului. de-abia astept. o luam numa' pe lia. maya ramine acasa. vin ai mei s-o grijeasca. sper sa nu am mustrari de constiinta prea grave. vreau doar sa ma odihnesc. sper ca lia o sa-l calareasca pe tata-sau .

pupici multi si dragi!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

POZE PROASPETE, PE BUNE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi sotul tau are cont? Mama, o sa urmaresc si eu ce scrie. Si eu i-am facut lui doru dar nu am primit nimic pe mailul dat

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Alina, si Stefan se joaca cu parul meu si inca cum. Mi-ai dat ideea sa fac si eu poze cum face asta.
E tare haios!

Mandy, si Stefan seamana pe mine cand eram mica. cand era mai micut toata lumea zicea "vai ce seamana pe tata". ei acum s-au schimbat lucrurile.

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

LAVI, a fost haios cu mesajul sotului tau! ma si gandeam eu: "ce tip VV ma ia cu <Taniut>?" Pe urma m=am dumirit, de fapt aveam o banuiala de cand scrisesei de Silvia. Si eu citisem pe undeva ca se varsa la rosu in gat, dar prietena mea a fost atat de categorica, de parca era cea mai mare prostie. Hm, si pe urma ma gandisem la insolatie, ca il tinuse soacra-mea pe afara in ziua aia pana la ora 14, pe o caldura de lesinai. cand au venit in casa, parca statuse la copt, in cuptor si avea piciorusele maronii, asa-l prinsese soarele. Eu m-am cam isterizat, dar ce puteam sa mai fac? Ca zicea ea ca daca il aducea mai repede as fii spus eu ca nu vrea sa stea cu el mai mult

Tot cu ea am discutii internimabile pe tema administrarii tratamentului, mai ales la solutia Mandl. Dr. mi-a spus sa ii dau in guritza cu o compresa sterila. Si asa si fac. Soacra imi tot spune ca nu, sa-i dau in gat! Stiu si eu ca e mai bine sa-i dai in gat, dar eu nu ma risc cu vata infasurata pe creion, sa risc sa-i ramana vata pe acolo. daca dr. a zis ca e bine si in guritza, asa fac. In schimb ea iti tot tzatzaie a dezaprobare si baga sfaturi la greu

Stefanel nu a mai facut febra si si-a mai revenit si cu mancatul. Ieri a papat numai lapte, azi mai introducem si alte chestii, usoare. Inca mai regurgiteaza dupa mese, cu tot Debridatul. KK e OK, nu a facut deloc diaree. Sa vedem ca va zice si dr. azi cand il va vedea. Oricum va pupam pentru mesaje, ne-au facut tare bine .

MANDY, imi pare rau de ce aud. Cu somniferele eu sunt prima care sar in sus cand aud....e tare riscant, fara sa-ti dai seama, au un potential urias de dependenta, plus ca, la varsta ta, ar fi pacat sa-ti obisnuiesti organismul cu compusi de tipul barbituratelor sau benzodiazepine sau alte chestii din astea. Stii si tu ca problema cu somnul are puternice radacini psihice si medicamentele ofera solutii pe termen imediat, dar nu lucreaza la cauza. Tu ai nevoie de f multa liniste si relaxare, eu stiu, poate reusiti sa va planificati ceva de genul asta, cand se vor mai rari problemele. Si eu am facut intr-un an ZZ cand am venit de la mare. A trecut destul de rapid cu tratament. iti doresc tot binele!

Tania & BB Stefan (17.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Taniut pai daca incerci sa-i bagi cu creionul in gat poti sa-i atingi omusorul si sa-i declansezi reflexul de voma asa ca... din lac in put!

Las-o pe soacra-ta sa zica - fiecare pasare pe limba ei piere.

Si mai e inca ceva: copiii mici uneori mai varsa asa, din cauza necunoscuta.

Noi plecam asta seara pe la 19-20 spre Alba, o sa ajungem prin Sibiu pe la 23-24 asa ca o lasam cu silicoanele pe alta data. Pe 16 cand ne intoarcem sunteti in oras?

Apropo de piciorute bronzate, Nati e bronzata foarte cool . Cum o tot plimbam prin statiune in caruciori si de obicei dormea, copertina de la carut ii acoperea cam partea de sus a corpului. Asa ca cea mai bronzata parte a corpului sunt piciorusele, partea interioara a coapselor si gambelor minus cutitele unde n-a ajuns soarele.

Sanatate si pupici.

monet da, am fost 10 zile la mare in Bulgaria cu ambele fete. Pt ca o alaptez pe Nati, ca altfel o lasam la soacra-mea. E f buna ideea voastra. Lia deja se joaca in nisip, cu apa, e altceva, cu bb e greu pe plaja. Totusi una peste alta ne-am odihnit dar era muuuult mai relaxant fara Nati. A cazut si ea la mare...

Feli l-am prins: scrisese ceva la subiectul despre Albena.

catutza si Natalia a plans f putin la AR probabil nu-i asa de dureros.

Daca faceti intalnire va rog f mult sa le anuntati pe Ina si pe Anda. Anda s-a cam suparatit pe mine ca n-am sunat-o iar Ina nu are acces la net. Voi trimite numerele Inei de telefon prin PM lui Noki si Feliciei.

Eu mai am tone de treaba asa ca nu cred ca mai intru azi.Mi se pare neverosimil ca voi reusi sa termin bagajele dar mai stii?

Ma intorc pe 16 iulie in Bucuresti. Duminica urcam la casuta din Apuseni si stam vreo saptamana cu fetitele. De abia astept.

Va pup!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

LAVI si noi ca Nati..avem niste picioare tare sexoase, de bronzate ce sunt! Da, in data de 16 suntem SIGUR la Sibiu, ca am luat bilete la concertul HIM, plus ca va fi lansarea ultimului DVD Nightwish. Suntem pe baricade!

va asteptam cu drag!

Tania & BB Stefan (17.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Neatza si de la noi!!!
Mei, trecuse ieri ploaia pe deasupra blocului, nu dadu nici un strop la noi, dar in schimb se racorise aerul de-ti era mai mare dragul sa stai afara. SI ne-a pus naiba de ne-am dus intr-un parc si ne-au devorat tantarii. Acu' de dimineata iar a luat-o matinal cu cloceala
Tati are pofta de umblatura in week-end, asa ca plecam la socrii la Roman si duminica zice sa mergem pana pe la Tg Neamt, la padure, sa ne aerisim.

Tania, io cred ca innebuneam de mult cu atatea sfaturi si tzataituri a dezaprobare, mare noroc am ca suntem singuri in Iasi si parintii departe.

Lavi, citisi impresiile tale din concediu si mi se facu un dor de mare ...Ce sa mai zic de pozele lui Corap care te racoresc numai cand le vezi si-ti vine sa

Lore, La Multe Luni fetei, sanatoase si voioase

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput