Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 13
ioana_77 spune:
Am pus si eu album de 7 luni la poze, la semnatura.
pupici racorosi
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Madutza10 spune:
Buna fetele !
Vad ca sint probleme cu bebicii si-mi pare foarte rau ,sper sa se faca bine cat mai repede ,am citit in fuga ,nu mai am timp deloc sa intru ,am ratat chiar si intilnirea ,acu' am vazut abia:(((
Noi azi am facut vaccinul de 6 luni abia ,a trecut o luna de la externare ,deci a fost ok ,bb a plins citeva secunde ,febra nu a facut ,e totul bine mai putin scaunele moi ,vad ca mai toti au aceasta problema.Al meu a facut azi de 4 ori ,cite putin ,moale si cu mucus ,dr. zice ca-i de la caldura si sper sa fie asa !
Feli ,ma bucur ca si-a revenit Ilincutza
Ela ,multa sanatate si fii tare ,stiu ce inseamna spitalul ,sper sa nu mai ajungem pe acolo.
Tania ,imi pare bine ca v-ati revenit ,sanatate multa si voua!
Dr . zice ca la 8 luni sa facem AR dar nu prea as vrea ,vom vedea ,poate ma sucesc ,in rest caldura multa ,abia astept sa plecam la mare ,stam seara pina la 23:30 ,chiar si mai tirziu afara ,doarme puiu de rupe ,il dau cu Autan si e totul super ,doarme apoi toata noaptea tare linistit!
Va pupic si mai intru ,azi stau pe acasa deci mai arunc un ochi din cand in cand !!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 17.06.2006
Noki_Lara spune:
Hello la pranz si de la noi!
Azi-noapte, gratie racoririi de aseara- a dormit si Tititlica mea bine, fara nicio trezire! Maaaare realizare!
Io in schimb am avut de dim, cand ii faceam bibele o cadere de glicemie, incat mi-am incalcat regimul devorand o piersica..deh, e din ce in ce mai greu! Dar cu vointza vom invinge!
Feli- ne luam de mana cu raul...macar tu nu ti-o faci cu mana ta!
Pupici Ilincutzului-dragutzului!

Ela- ce ma bucur ca Dariuca e bine. tare mult a sperat la vesti bune. Io inca nu stiu cand fac AR-ul, sa vedem. Dr meu cel bun a zis ca cel mai important e rapelul de la 1.3 luni.
Leea- ce-mi plac mie postarile tale! Intotdeauna ma distrez! Ooof, nasol cu maseaua de minte. Ce sa zic, lui mami al meu i-a iesit acum 2-3 ani, de faceam misto de ea la greu..ca i-a venit si ei la 56-57 de ani mintea la cap!
Si tot cu durerei, deci, nu vad cum sa le evitzi! Cu premergatorul, ce sa zic: bine ca ai putut sa-l returnezi. Sarah parea sa se obisnuiasca cu el, pana la un punct cand tot incepea sa planga in el, dar in timp. Insa nu am mai pus-o demult. In schimb ea e fana melodiile lui Ufo, se ridica in picioare si apasa butoanele.
Cu altul de pe site...poti sa-l returnezi? daca nu-i place nici ala? ca totusi 1.5 mil e cam mult. Te mai cugeti tu!
Catutza- pozele - in format mare- snt in contul comun de mailie nu prea-mi merge mess-ul, asa ca le-am pus acolo, incat sa poata oricine sa si le ia! 
Lavi- drum bun si distractie pe cinste! Ce misto de voi cu atata concediu. Io inca am emotii daca va putea pleca Adila pentru 4-5 zile, in iulie! 
tie si fetitzelor!
Taniutz-io deja ma gandeam sa-i cer lui VV drepturi de autor, ca IO-ti zic tie asa!
Ce bine ca Stefanutzul e pe drumul cel bun. Multa sanatate in continuare si sa mai vii cu vesti de-astea, bune!

Cu intalneala: io in principiu pot, amu, concret depinde de programul lui Adila. de mine nu e extrem de departe IOR-ul, dar nici foarte aproape.
As prefera Herastraul - si Bic zicea la fel... - in timpul sapt e liber si e ...mai la mijlocul drumului. Plus ca are si metro, direct la intrarea principala.
Hai ca m-am placintzit! Pupici la mamici si bebelaci!
Poze cu mami si Sarah 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
mara95 spune:
Felicia, Ela si cine mai are probleme cu bb bolnavior , va dorim multa, mult sanatate!
Noi o ducem rau cu caldura, avem in casa 29,5 grade si bb s-a trezit azi-noapte din ora in ora plangand.
As vrea sa stiu daca trebuie sa arunc cerealele(orez,porumb,tapioca) de la nestle pentru ca le-am deschis acum o luna, iar prospectul asa prevede, desi n-am consumat nici jumatate din cantitate?
mara95 spune:
A, uitai ce-i mai important:super pozele de la intalnire!Mamici sexoase si bb-ii fumusei si grasunei!La mai multe!
Noki_Lara spune:
Mara- io le am de vreo 2-3 luni si inca le folosesc. In ritmul meu...de 2 linguritze seara in bibe, as falimenta sa tot cumpar cereale!
Poze cu mami si Sarah 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
Morgano spune:
Eu tin si cerealele si laptele praf in frigider, in cutii de plastic. Si eu pun 2 lingurite in fructe si 2 in inaurt, asa ca min 3-4 sapt dureaza 1 cutie, in plus,a cum am 2 cutii desfacute, de diversificatie :)
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
mara95 spune:
Noki, mersi si eu ma gandeam la fel.Si eu folosesc tot una, doua lingurite de cereale in fructele de dimineata.
Vreo doua zile am avut migrene, acum au trecut , dar am ramas cu o stare de ameteala, greata, de agitatie.O fi de la caldura?
mara95 spune:
Ripley, eu nu tin cutia de cereale la rece, doar ferita de umezeala, ermetic inchisa(atat cat se poate).Sper sa fie in regula.
madau spune:
Buna fetele!!!!
Acu' am reusit sa ma eliberez nitel, ca un facut cand e tati plecat pe coclauri, toata lumea suna ca vrea cate ceva. Si uite asa m-am plimbat prin oras la diverse intalniri pana acuma. Bine ca am avut masina ca altfel muream 

Sper sa ma descurc cu pitica, pana acuma e cuminte, sper sa o tina tot asa, ca altfel o iau razna. Mai ales ca tati ne-a anuntat ca are si ceva probleme cu semnalul la tel pe acolo..dracii sa-i ia
Cu intalneala eu sunt de acord si cu Herastrau, ca am vb cu Marius si ma aduce el. Deci stabiliti o ora si sunt acolo.
Cam atat deocamdata, ma duc sa citesc si mai revin

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze