Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Ripley, Kriszti iti multumeste pt. complimente.
Acuma el nu mai seamana atat de mult cu tati, seamana cu mine cand eram mica.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

uaaaa, ce liniste e in seara asta.... numai eu si mandy pe-aici...
cred ca v-a topit caldura...

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

piticul la 6 si la 7 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Xandra, si Mandy merge la culcare....m-am uitat la poze inca o data...na am plecat, noapte buna...si un pic de ploaie daca se poate...

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

mandy, noapte buna, si sa te faci bine repede.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

varsta lui vladut

Mergi la inceput

fetelor, iaca ce subiect am gasit despre cazaturi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65537

anda, mami de bb vladut

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Sara buna fetelor.Io am fost iar la tara de duminica,asa incit am ramas datoare cu multumiri pentru raspunsuri.In cauza este vorba despre DAYSSY - pt dimensiunile premergatorului (si careia ii ramin datoare pt efortul de a-l masura),NOKI - pt administrarea de Nurofen si ILENUTZA - pt scutece. Aici revin: ce soi sint?cum le zice?

Despre premergator...numai de "bine".N-am mai putut de nerabdare si m-am dus la Metro,l-am cumparat pe UFO -CHICCO cu 1,8 mil si l-am pus pe copchil in el.Ei, numa nu o-ntelegeam io pe NOKI cind spunea ca Saralia ei nu il agreeaza pe UFO.Si iaca Tudor la fel.Da nici sa-l pusti.Se teme rau de jucariilea alea,parca sta in cap pe scaunel si in plus si ajunge la podea.Asa ca,in urma urletelor lui,m-am convins ca e degeaba efrtul.Deci l-am dus inapoi.Acu sint iara fara premergator.Am gast unul dragut pe un site,cu vreo 1,5 mil,cred ca incerc cu ala.

Pe de alta parte,parca parca e mai bine cu constipatia.Si as zice io ca e de la supa.II dau pruncului la greu zeama de-aia chioara.Si am impresia ca de acolo i se trage.

IARA IO...sint de coma.Voi care sinteti mai mintoase,luminati-ma si pe mine,care is pe cale de a deveni astfel.Ce mama ma-sii sa fac ca imi iese maseaua de mine (acu la patruj de ani) si ma doare de ma kc pe mine.Asta mi-e crucea si tre s-o duc? Nu se poate face nimic?

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Seara buna pe caldura fetele,

Si eu am descoperit ca al meu plod nu sta in premergator, dar sta f bine in jumper. Asa ca jumperul a facut 2 mil. Ca sa amortizez investitia pe premergator mi-am propus sa-l scot pe faleza cu el poate o incepe sa-i placa...
In seara asta mi-am deschis coafor . Cine vrea e invitata noastra. Matusa a fost prima clienta...
Multi pupici si multa racoareeeee...

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vv spune:

Taniut paradoxal dar chiar se poate sa verse de la rosu in gat. Am patit din astea cu Silviuca. Si tot de la rosu in gat ii scade pofta de mancare - nu mai are chef sa manance si pt ca il doare gatul. (Oricum, la rosu in gat e mai bine sa-i dai alimentatie mai lichida). Daca face si diaree - se schimba povestea.

Nati mi-a varsat de vreo 3 ori cand cu bronsita. (Bronsita de acum, nu bronsiolita din martie) F nasol. Multa sanatate, sa se faca bine cat mai repejor Stefanelul!

pitic

mandy nasol cu Zona zoster. N-aveam cum sa citesc din urma ce s-a scris in 10 zile cat am lipsit eu. Am citit doar cap asta si ultimele pagini din precedentul.

feli bine ca Ilincuta e mai bine!

Ela rasu-plansu dar m-a amuzat diagnosticul ala. Daca il traduci suna cam asa: bubite rosii cu cauza necunoscuta.

leea mie imi tot iese o masea de minte de vreo 4-5 ani. Si din cand in cand gaseste de cuviinta sa ma doara. Si imi iese stramb. Da-te cu Calgel cand nu mai suporti.

Ce bine de mine ca-s contra premergator ca am scapat de o cheltuiala si de un obiect prin casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Taniut paradoxal dar chiar se poate sa verse de la rosu in gat. Am patit din astea cu Silviuca. Si tot de la rosu in gat ii scade pofta de mancare - nu mai are chef sa manance si pt ca il doare gatul. (Oricum, la rosu in gat e mai bine sa-i dai alimentatie mai lichida). Daca face si diaree - se schimba povestea.

Nati mi-a varsat de vreo 3 ori cand cu bronsita. (Bronsita de acum, nu bronsiolita din martie) F nasol. Multa sanatate, sa se faca bine cat mai repejor Stefanelul!

pitic

mandy nasol cu Zona zoster. N-aveam cum sa citesc din urma ce s-a scris in 10 zile cat am lipsit eu. Am citit doar cap asta si ultimele pagini din precedentul.

feli bine ca Ilincuta e mai bine!

Ela rasu-plansu dar m-a amuzat diagnosticul ala. Daca il traduci suna cam asa: bubite rosii cu cauza necunoscuta.

Noi am facut azi AR-ul.

leea mie imi tot iese o masea de minte de vreo 4-5 ani. Si din cand in cand gaseste de cuviinta sa ma doara. Si imi iese stramb. Da-te cu Calgel cand nu mai suporti.

Ce bine de mine ca-s contra premergator ca am scapat de o cheltuiala si de un obiect prin casa.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Bai, scuze, am postat eu dar nu observasem ca era logat al meu sot cu contul lui, vv. Si nu stiu parola. Dar o sa-l rog sa stearga mesajul asta. L-am copiat si sub numele meu.

Ce facea individul asta pe site de era logat?

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput