Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

ELA ma bucur ca-i bine Dariuca da-i un pupic de la mine.

TANIA, sanatate muuuuulta la boboloi sa vii cu vesti bune.

CRISTINAN, greu ne desc cu caldura asta, Iulia e terminata pacat ca nu seamana cu mine, zici ca face dus non-stop asa e de uda pe par, in dormitor sunt 30g, o bag sub dus de 2 ori pe zii si tot degeaba, cred ca pana la urma iau si io o piscina, pun apa si o var in ea.

Sa va spun unde am fost noi azi. Stiti ca imi faceam griji ca Iulia are displazie, am facut la 4 luni un eco dar consultatia nu mi s-a parut elocventa asa ca azi am mai consultat un dr, am facut si o radiografie si Slava Domnului e bine. M-am certat cu tanti de la raze ca nu vrea sa-i puna brau de protectie pe organele genitale ca cica nu se vede, asta dupa ce dr chiar mi-a atras atentia sa nu uite de el, dar pana la urma ffff furioasa s-a dus dupa el bombanind dar cui ii pasa, bine ca e bine.

HILDE cum e la voi pe strandul ala misto? ca tare mi-e dor de el...in Deva e un KKt de stand plin de colorati asa ca noi ne racorim sub dus.

Am vazut pozele de la SUPERINTALNEALA, super faine pupici muuuuuulte pt mamici si bbi.... chiar asa ... distanta asta...

LORDROOOOO pe unde mai esti mama?

Lavi bine ai revenit.

BAI CORAPINO io chiar m-am ofticat cand v-am vazut in pozele da la mare ca noi nu mergem anu' asta. Ce mare a crescut boboloiu. Dar n-a plans deloc cand s-a vazut singur in apa?

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Miha, chiar asa. E super tare.
Acuma iarasi s-au renovat multe discoteci. Este tot mai frumos.
Ehehe, cand umblam des de tot ce de gagii agatam acolo aratam traznet ..acuma arat ca tunetu' Dar merge si asa.Imi revin io dupa alaptatul asta.
Vai cum era pe vremuri...mergeam pe starnd si stateam pana se lumina afara cateodata.
Acuma mor de cald in casa....dar merita pentru un copil asa sperb ca Stefan. Cateodata ma gandesc ca viata mea s-a sfarsit......dar fiecare o are asa cum si-o face, nu?
gata, ai trezit in mine Miha amintiri.

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna ziua fetele,
Ca sa va mai inveseliti putin vreau sa vi-l arat pe mancaciosul familiei .
Multi pupici

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Alina, ce frumos e Dragos.E papacios nu gluma

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Dayssy sa-ti traiasca mancaciosul!!!

Noi am adormit pe la 14.30 in patutul lui ceea ce e minune si doarme si acum si am dormit si eu de la 15.00 pana la 17.00 cand a venit tati. Nu a mai dormit atatea ore legate.....de muuuult.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

La noi ploua acum dar aerul e fierbinte. Rau este ca nu putem iesi la plimbare, exact la ora la care puteam!
Cu intalnirea din IOR, eu de data asta o ratez, pentru ca este exagerat de departe de orice zona in care pot ajunge.
Daca va intalniti in alta parte, mai vedem!

Sa va zic ce a facut piticul meu in urma cu juma de ora. M-am asezat cu el pe canapea, sa ii dau sa suga. Si cum il tineam eu in brate sa ne rezemam de spatar, numai ce il simt ca sta in picioare pe mine. Statea piticul in picioare si se tinea cu mainile dupa gatul meu!. Imi venea sa-l mananc!

Voi intarcati, iar eu ma intorc la supt... Ieri si azi n-a mai vrut sa manance mai mult de 50-80 ml de alimente. Numai san si apa. O fi de la caldura. Poate si de la dintisorul cu nr. 4, care isi arata capul.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Ripley, mi-ai adus aminte de vremurile de mult apuse..., cand m-a luat nasterea pe nepusa masa.Pana la urma bine ca a fost asa ca altfel in marea asteptare cred ca faceam pe mine de frica.
Lavi, bine ai revenit, da' vad ca te pui iarasi pe drumuri. Pastilele mi le-a dat medicul pt. ca nu puteam dormi de dureri de picior. Poate ca nu ai citit din urma dar am facut Zona Zoster. In primele zile nu m-a durut f. tare dar apoi a devenit destul de nasol. Si dupa cum se stie la ZZ durerile trec ultimele, restul (roseata, bube...mai repede).

Super intalnire fetelor, ce bine de voi.Ma duc sa ma mai uit odata la poze. Ce fain ca v-ati intalnit fete de pe 3 continente cum zicea Cristina.

Vreau sa le urez sanatate piticilor cu infectii, cu kk mult, cu bubite, cu probleme in general. Cateodata ma gandesc ca ma stresez din orice dar adevarul e ca ar putea exista probleme mult mai mari.Din pacate.
Atena, am facut copro de doua ori si a iesit negativ. Acuma nu stiu de ce persista bubitele alea de pe obrajii lui Kriszti. Dumnezeu stie.
Incerc sa pun niste poze si eu, nu pot iesi din casa deocamdata, nu de alta dar e super naspa afara, adica nu mai suport caldura, poate mai tarziu iesim asa ca acum bagam un iuart la pitic in ghiozdan , scoatem hainele din masina de spalat si mai spre seara iesim un pic.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Mandy, Krisztian s-a facut un frumos si mai mare, ca tot frumusel a fost. Mi se pare mie sau mai mult seamana cu tati? Cu tine la forma ochilor da' parca in rest mai mult cu tati :P Sa va traiasca. tare frumoasa poza cu voi3, de familion.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

hello fetele!

absolut mortale pozele de la intalnire, imi pare rau ca n-am putut veni... as fi super incantata sa facem o noua intalneala, dar... daca s-ar putea intr-un parc mai la egala distanta de noi toate... data trecuta am facut 2 ore pana-n IOR si zau daca m-as mai aventura pe caldurile astea...

feli, daca se cade de comun acord la un punct de intalnire la care sa pot ajunge, te iau eu!

va pup

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

piticul la 6 si la 7 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

fetelor, sa nu ma intelegeti gresit, eu nu vreau sa impun nimic, pur si simplu stabiliti un loc, daca voi putea veni ok, daca nu, nu.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

piticul la 6 si la 7 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput