De ce trebuie pusa putza in sus/jos/etc?
Raspunsuri - Pagina 3
Karina spune:
quote:
Originally posted by inaioana
[b][green][font=Comic Sans MS]Bey, al meu n-are putza batz dimineatza! E defect?
Io cred ca erectia matinala zilnica e apanajul baietilor mai mari si a barbatilor nu a nou-nascutilor...
Io cred oricum ca era o chestie folosita cand se infasau copiii cu scutece de panza pe care le puneau mamele strans de tot, ca acum cu papersi nu cred ca are vreo importanta cum le pui putza ca tot cum vrea ea sta.
Ioana, nu pot sa jur ca de cind s-a nascut Bogdan are chestia asta cu putza bat, dar sigur era fffff mic cind am observat asta, ca am fost socata si l-am chemat pe sot care mi-a zis sa las baiatu' in pace
Edit: Din cite stiu eu, chestia cu putza bat inseamna ca totul e OK cu ea
S-ar putea sa fie cum zici tu cu asezatul putzei, desi pediatra mea nu e prea invirsta...
pisi_ella spune:

Misto subiect!
Mey, eu nu i-o asez in nici un fel. Nu ma bag pe ea...
DR nu ne-a zis nimic in legatura cu asta...Doar cu decalotarea ne batea la cap intr-un timp
, dar a lasat-o balta, ca ma tineam tare pe pozitie!
Cam de pe la 2 luni am observat ca i se scoala putza
. Nu neaparat de dimineata...Uneori da, alteori nu.
Inaioana, cred ca mai ai de asteptat putin...Inca nu a facut 2 luni, nu? Oricum...nu mai e mult. O sa fii surprinsa
. Tu crezi ca-i mic-mititel...da' n-are lagatura!![]()
_Ella,
Emma &
Matei
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.
inaioana spune:
Karina, erectii au ei de cand se nasc. Eu am vazut la Serghei in maternitate de prima data cand l-am schimbat, nu m-am speriat pt ca stiam ca e normal. Dar nu sunt de asa lunga durata si obligatoriu dimineatza ,ca la un adolescent/barbat, sunt numai mici "exercitii" de antrenament pentru mult mai tarziu.
Ei,fetelor, m-am mai gandit la chestia asta cu aranjatul putzei si cred ca e mai degraba venita dintr-un ritual ancestral privind fertilitatea si virilitatea: se aseaza in sus ca sa ii fie putza in sus de-a lungul vietzii nu bleaga.![]()
Cat despre durerea la erectie daca e pusa in jos, Ereso, uite ca intram in intimitati, dar eu am avut un prieten care nu era roman si nu ii fusese aplicata metoda "putza sus" prin urmare si-o tinea natural in jos si te asigur ca nu suferea de nimik.
Asa ca eu cred ca e mai degraba chestie de obisnuintza. Ca pana la urma daca ai erectie si se "loveste/blocheaza" putza de pampers/chilot/pantalon/whatever ce conteaza ca se loveste/blocheaza cu partea de dedesubt sau cu partea de deasupra? Tot aia...
Ba mie mi se pare mai natural cum e natural si o sa i-o las in jos. Mai ales ca , sincer, acuma cu pampersii astia si sa vreau nu o sa i-o pot aseza io in vreun fel , doar daca i-o lipesc cu scotch, vorba Mihai.
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
iren spune:
Apropo de dotari, era Bogdanelu mic shi-am mers cu el la lac, acolo e shi loc de joaca pentru plozi, in fine, ne-am strins mai multe mamici cu diferitzi plozi, shi la un moment dat imi zice o prietena, care avea shi ea un baietzel nitzel mai mare decit fi'miu: mah, da vad ca-i dotat bine Bogdanelu tau!
M-a pufnit risu, ii zic: da, este...shi era cit p-aci sa scap porumbelu: da sa-l vezi pe tat'su!! Noroc cc ca m-am oprit la timp ![]()
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
inaioana spune:
Karina, apropo, inteleg ca pediatra ta ti-a recomandat asta si inteleg ca e firesc sa ii dai credit. totusi nu ai intrebat-o care este motivatia stiintifica? Ca de fapt io aici mor de curiozitate..care este, daca este una...
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
inaioana spune:
quote:
Originally posted by iren
Apropo de dotari, era Bogdanelu mic shi-am mers cu el la lac, acolo e shi loc de joaca pentru plozi, in fine, ne-am strins mai multe mamici cu diferitzi plozi, shi la un moment dat imi zice o prietena, care avea shi ea un baietzel nitzel mai mare decit fi'miu: mah, da vad ca-i dotat bine Bogdanelu tau!M-a pufnit risu, ii zic: da, este...shi era cit p-aci sa scap porumbelu: da sa-l vezi pe tat'su!! Noroc cc ca m-am oprit la timp
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Dotarea se transmite genetic, bey!
Asa ca io cred ca prietena ta se minuna voalat de fapt ca ce barbat dotat ai!
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004) pozici
Karina spune:
quote:
Originally posted by inaioana
[b][green][font=Comic Sans MS]Karina, apropo, inteleg ca pediatra ta ti-a recomandat asta si inteleg ca e firesc sa ii dai credit. totusi nu ai intrebat-o care este motivatia stiintifica? Ca de fapt io aici mor de curiozitate..care este, daca este una...
mey, pai nu-ti spusei ca cica sa nu se turteasca bunatate de oute
Si cum am precizat si mai sus, nu putza mi-a spus sa i-o pun in sus, ci sa-i ridic scrotul
Cit priveste erectia, sincer n-am cronometrat cit tine, nici la kupil, nici la sot
inaioana spune:
quote:
Originally posted by Karina
Cit priveste erectia, sincer n-am cronometrat cit tine, nici la sot, da ma pun pe treaba
Da, da, pune-te ca doar avem un scop nobil, stiintzific!

Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004) pozici
andre_ea spune:
Si mie mi-a zis una din asistentele din spital sa i-o asez in sus. Dar n-am facut asa tocmai pentru ca m-am gandit ca iese pisu' din pampers.
Andreea, mami de
Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
ereso spune:
Hai ca v-ati incins tare de tot mai dragelor ... ia nu va mai ganditi la putze-n sus si putze-n jos, oua si toate "tehnicile" aferente si aveti grija de copii pe unde se joaca sa nu faca vre-o boacana pana cand va "reveniti" voi![]()