De ce trebuie pusa putza in sus/jos/etc?
Raspunsuri - Pagina 4
inaioana spune:
Ereso, nu ma simt incinsa deloc si nici nu am din ce sa imi "revin". Copilul meu nu se joaca pentru ca e prea mic, doarme linistit in bouncer. Oricum, nu prea am inteles ce vrei sa spui, poti sa te explici, te rog...
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
oana cretu spune:
Hai ca ma bag si eu la subiectul asta sa va povestesc ceva. Asta ca m-au amuzat povestile voastre rau.
Intr-o seara ma asez in pat sa ma culc si simt ca fi-miu facuse kaka pana sa adoarma. Il iau usurel, sa il schimb, si el nu se trezea, dar "dansa" nu se mai culca.
Lupte vreo 5 minute sa o las in jos si sa pun repede pampersul, ea se ridica inainte. Al meu tot susotea sa i-o las in sus ca nu are nimic, eu ca nu, ca daca iese pipi pe sus, daca il deranjeaza pe copil, obisnuit cu ea in jos...
Pana la urma am reusit.![]()
Oana si Seb 
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
Lona spune:
Explicatia pediatrei fiului meu pentru "aranjamentele" din scutec era sa nu stea putulica in contact direct cu outele aferente, pentru ca este risc de iritatii (fiind si mediu oarecum umed, cu toata absorbtia).Sincer, n-am facut un scop din chestia asta, o mai "potriveam" cand imi aminteam doar. Are 10 ani acum, si este OK, asa ca nu va stresati inutil.
ereso spune:
Draga inaioana,
nu am vrut sa spun nimic rautacios cu "incinsul"
Pur si simplu m-am amuzat ca discutia se "inclinase" un pic catre barbati si catre "organul" in sine ...
scuze daca am deranjat.
Cat despre subiect, nu e clar:
In sus sau in jos ?! - asta-i intrebarea ...![]()
inaioana spune:
quote:
Originally posted by ereso
Cat despre subiect, nu e clar:
In sus sau in jos ?! - asta-i intrebarea ...
mama lui Niki
Ca sa taiem nodul gordian propun sa aranjam putzele in lateral si gata. Dar se naste intrebarea... : inspre stanga sau inspre dreapta?

Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004) pozici
mariana_1976 spune:
Ioana,
Felicitari pt. "sobect".
Mamicilor cu baietei...sunteti bestiale, ce mai!

Eu rid de multe ori cu sotul (suedez) ca aici sunt atitea lucruri pe "dos" fata de ce se spune in Romania la capitolul "ingrijirea bebeului".
Asa ca va dati seama ca aici suntem avertizati inca din maternitate(serios!
)ca sa-i punem putzulica IN JOS in pampers.(ca sa evite sa se ude pina la git)
Primul baiat se uda zdravan daca uitam sa i-o asez, asa ca la al doilea incerc mereu sa-mi amintesc...A doua chestie, bineinteles ca e bine sa stea in jos,mai ales cind il schimbam, altfel jetul de pipi "zboara " la citiva metri pe podea si peste tot...
Despre "batosenie",primul baietel o avea mai des "batoasa" decit fratele mai mic, dimineata...Vedeti cit de mult i-am "studiat" io?
Mariana
mama de Monica, Matei si Markus
parpalak spune:
Pediatrul meu, om batrin de altfel, a ramas mereu cu gura cascata la toate intrebarile mele despre putza lu fi-miu, si la toate mi-a raspuns sa i-o las in pace. Primele circa 10 zile dupa nastere e mai bine sa faca pipi in jos, ca sa nu ajunga la buric, da'n rest - unde-i place.. Si i-am mai pus eu pampersul dimineata peste-o frumusete de erectie, care-a ramas neturtita si care s-a retras cind i-a placut.
(Tot pe forum citisem la un moment dat despre asezatul putzei in sus, da' mi-a fost cam imposibil, doar daca nu i-o lipeam, cum ii dadeam drumu se ducea la locu ei - dupa care m-am simtit mama denaturata ca nu asez putza cum trebuie, dupa care m-a calmat pediatrul)
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
Tonnia spune:
Fetelor, eu am ajuns singura la alta concluzie. Dupa ce baetelul meu a facut o nfectie urinara cu E. Coli iar pedatra mi-a spus ca e probabil s-o fi luat prin autocontaminare de la kk, a fost clar ca evit mai usor treaba asta cand e putza in sus, si-asa a ramas pana in ziua de azi (8 luni). N-a facut pe langa decat de 3-4 ori in luni de zile.
kristinutza spune:
cand era micutz aveam grija sa ii pun putza in jos, sa nu iasa pp prin pampers. de pe la cateva luni nici nu ma uit cum pun pampersul. banuiesc ca "dansa" sta in continuare in jos. ca asa-i legea gravitatiei asta. eu cred ca e mai normal asa, mai natural, este parca contra firii sa te chinuiesti sa i-o tii in sus.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Karina spune:
mey mamicilor, azi dimi m-am pus pe studiat ![]()
Cum sotul s-a sculat inainte, l-am ratat. Dar ma uitam la fi-miu care dormea de zor si nici n-avea de gind sa se scoale, ca avea putzica bat ! Si asa a ramas pina am plecat - adica peste f'o ora, iar el tot dormea ![]()
Intre timp mi-am amintit ca am vazut la mai multi barbati ca-si aranjeaza putza in sus, mai ales in slip
Bineinteles ca nu toti...
Tema pt. acasa: studiati un pic problema, ca am devenit curioasa