De ce trebuie pusa putza in sus/jos/etc?
Raspunsuri - Pagina 2
CristinaT spune:
ce faza 

nu m-am gandit nicodata ca ar trebui aranjata 

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
mira_m spune:
E chiar complicat, vad, sa fii mama de baiat!
Nici eu nu am auzit ca ar trebui pozitionata putzica in vreun fel.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
anda141 spune:
Si mie mi-a zis mama sa i-o asez in sus.
Dar oricum se lasa ca nu e scutecul atat de strans incat sa i-o tina stransa. Asa ca degeaba i-o mai asez ca tot in jos o gasesc.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
ereso spune:
Mai fetelor, bag sama ca nu prea va pricepeti la putze ...![]()
Pai daca nu stiti, va spun eu care-i problema !
Treaba cu pusul in sus se face seara la culcare pentru ca dimineata, cand este foarte posibil ca putza sa se "trezeasca" si ea, sa poata sta bat in sus. Daca ar fi in jos, in momentul "trezirii" se "blocheaza" de pampers, se forteaza sa se ridice si acest lucru este dureros.
Cam asta-i treaba cu putza ... de dimineata ...
iren spune:
Ereso, nu prea tzine
, ca scutecu e larg, la fi'miu statea "cort" dimineatza indiferent de pozitzia in care era pusa ![]()
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
CristinaT spune:

despre ce varste vorbim aici???
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by iren
Ereso, nu prea tzine, ca scutecu e larg, la fi'miu statea "cort" dimineatza indiferent de pozitzia in care era pusa
Ba tine mey,cu niste banda scotch...

Karina spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
despre ce varste vorbim aici???
Se vede ca ai fetita ! De cind se nasc baietii au aceasta chestie: dimi putza bat !

inaioana spune:
Bey, al meu n-are putza batz dimineatza! E defect?
Io cred ca erectia matinala zilnica e apanajul baietilor mai mari si a barbatilor nu a nou-nascutilor...
Io cred oricum ca era o chestie folosita cand se infasau copiii cu scutece de panza pe care le puneau mamele strans de tot, ca acum cu papersi nu cred ca are vreo importanta cum le pui putza ca tot cum vrea ea sta.
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici