40 cu + sau - (cap.12)
Raspunsuri - Pagina 9
adrienne12 spune:
Fetele SINT IN VACANTA!!!!!!..............Acum ma uit la meci, beau bere si imi fac bagajele sa vin in Romania.Bine ai venit Cius22 si bravo tie. Asta e spiritul grupuletzului nostru: tinere, intelepte si traind viata din plin...SInt atit de bucuroasa ca-mi vine sa dansez de una singura sau sa sar in jus de bucurie. Weekend placut si ma scuzati ca n-o sa va mai scriu o luna. Nu mai stiu cine m-a intrebat dar fiu-meu nu vine cu mine. Din cauza prietenei care il invirte pe degete nu i-am luat bilet la timp si acum costa mult prea mult asa ca sta acasa cu pisicile (desi am emotii pt. asta) si sper sa-l trimit singur de Craciun. Iulia felicitari pt. bucatarie.Va pup pe toate inca o data si ...pe curind.
gabibarta spune:
Adrienne, ce bine de tine ca pleci in vacanta!
Sper sa te simti bine si sa te odihnesti un pic!
KUKI spune:
Cius, bine ai venit si sa-ti traiasca "minunea Dumnezeiasca" si printesa.
Si mie mi se potriveste de minune aia cu "nu fac nimic da-mi ia toata ziua"
Da' ce zici ca e chestia aia care incepe cu "s" si are 3 litere?
Vestea buna e ca s-a racorit in sfarsit afara. Ploua !!!
Vestea proasta e ca iar sunt inundatii in tara, alti oameni fara case, bietii de ei...nu mai zic nimic, ma uit in jurul meu si ma simt atat de norocoasa...si chiar sunt.
Ma duc sa ma uit la meci. Franta-Brazilia, trebuie sa fie fain.
Pacat ca nu-mi place berea, as fi stat in fotoliu, picior peste picior, cu o cutie de bere in mana, uite-asa, sa vad si eu cum o fi sa fii barbat.
Adrienne, gata bagajele ?
kim222 spune:
Simona bine ai venit!
Adrienne...sa ai drum bun si vacanta placuta!
KUKI..vizionare placuta ,chiar si asa fara bere
cius22 spune:
Wow,ce de mesaje de bun venit...deja ma simt mai aproape de voi!
Adrienne-super vacanta iti doresc!
Iulia- ziceam io ceva ce incepe cu "s"?
Oops,iaca ploua si pe la noi (sper sa-mi acceptati ardelenismele de gen "io" in loc de eu)
No...pace buna!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
lu.more spune:
Simona, bine ai venit!
Ma ocup maine sa te trec in listuta!
Adrienne, drum bun, vacanta placuta si sa-ti incarci bateriile!
Franta - Brazilia? Nu mai am voce : am strigat mai tare ca ai lor si.... am avut castig de cauza.
Am zis ca asta n-a fost meci, a fost spectacol!
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
parpalak spune:
adrienne, cred ca la tine s-au gindit aia de la LifeScript cind mi-au trimis mailu cu titlul de "How to Deal with the Coworker from Hell": http://www.lifescript.com/articles/363.asp?BID=25996&SID=2025201&EID=95037377-5B07-47E2-9E53-D9313D84F281
Esti in vacanta acuma, asa ca poate cind te intorci apuci sa citesti. Sau si mai bine, poate nu-ti mai trebe . S-ai o vacanta super!
ciuss22, bun venit si ciuss!!! (22 de la ce vine? de la catch22? care oricum nu stiu ce-i..) Io ... nu stiu, reusesc sa nu fac nimic si sa-mi ia toata ziua, da' macar la sfirsit stiu ca-s rapusa de oboseala..
Acuma, nu stiu daca-i termen ardelenesc sau din industria pielariei, da cuvintu ala care incepe cu s urmat de 3 litere e un soi de ac mai gros, cu miner, folosit la dat gauri in baretele de la sandalele cu catarame (si la centuri, etc..).
KUKI, ai terminat de dansat intr-un picior pe motiv de casa noua? Sau, ma rog, sarit pe canapele, sau ce se-obisnuieste..
Mai, care erati cu cura de slabire cu inghetata? Ca am intrebat de detalii si v-ati facut ca ploua.. Asa ca mi-am burdusit acuma congelatoru cu inghetate, ca sa fiu pregatita, ca nu se mai poate, ma tot vad in poze..
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
monagan spune:
salutare fetele,
cius22, bine ai venit si felicitari ptr. baietel. E o minune draguta .....si creata.
No gata ca am musafiri. Tocmai au sunat. Intru mai tarziu .Pa.
KUKI spune:
quote:
Originally posted by parpalak
Acuma, nu stiu daca-i termen ardelenesc sau din industria pielariei, da cuvintu ala care incepe cu s urmat de 3 litere e un soi de ac mai gros, cu miner, folosit la dat gauri in baretele de la sandalele cu catarame (si la centuri, etc..).
Ha, ha, ha...si eu care credeam ca e vorba despre sex. Ufff, m-am mai linistit