40 cu + sau - (cap.12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Parpalak , acum recunoaste , nu te mai ascunde dupa tastatura ! Am inteles ca-ti place de mine !

Distractie placuta celor care meg la serbare !

" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Fetele eu nu prea folosesc aer conditionat. In masina prefer sa merg cu geamul jos caci prea putine sint xilele f.f.calduroase iar casa mea e din caramida si e racoroasa si cu copacii pe toate partile am o umbra de nu-mi rezista nici o floare in interior. In plus uneori e atit de umed incit canapeaua e umeda, si foile puse in imprimanta sint umede si nu se dezlipesc si imprimanta nu poate sa le traga sa printeze... da m-am obisnuit si cu asta.Fetele ieri am fost la un spectacol Cirque du soleil/Delerium. Absolut fantastic. Mi-a mers la inima. Ma face sa suport mai bine ziua de azi care va fi hectica dar deh, e ultima dinaintea vacantei....Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Multumesc fetelor de primire . Si si matroanei ca m-a inscriptionat in calendar.

Parpalak, degeaba incerci sa te fofilezi, tot trebe' sa-mi dai un miel de Paste . Da ziceam si eu multam frumos ca ma pot strecura deghizata sub pene de porumbel (desi, matza isi scimba penele, dar naravu...), cand colo m-ati desconspirat. Noemi, tu esti de vina!
Si Porumbel, cum de ce te cautam? Ca sa te paaaap. Cu tot cu fulgi.

Parpalak, si zici ca ti-a priit Gerul Bobotezii din autocar? Vino incoace sa te tzuc, ca tocmai despre asta povesteam, cum cred ei portughezii ca temperatura optima e de 19șC. Ca m-au luat colegii nu de friguroasa, ci de anormala, de m-am dus sa-mi fac si analize pt tiroida. Pacat ca nu mi-au gasit nimic, ca aveam si eu o scuza.

Craciunita, si te rog frumos sa nu te iei dupa sfaturile bine-voitoare ale vanzatorilor de aromatizatoare pt masina, ca am eu exemplele unor experinte nefaste prin magazine cu produse orientale, unde nu intru fara sa iau adanc aer in piept, pregatindu-ma de urmatoarea inspiratie la 5 min diferenta. Si nu vrei sa faci sigur cunostinta cu compresorul din nas si nu numai.

Gabi, vrem si noi Toffifee, miaaau. Sigur ajuta la ceva, nu stiu la ce, dar buna-dispozitie o aduce, macar un pic. Sper sa se imbunatateasca starea de spirit.

Mik si Lu distractie placuta la serbare!!! Monagan, weekent placut si tie!

Adrienne, ce mai face colegu' a-toate-cunoscator?

Mergi la inceput

Da-l incolo pis-pis. In cele din urma managerul a zis ca solutia mea e mai buna ca a lui pt. ca programele scrise de mine se pot vedea si in Internet explorer si netscape, mozzila, orice browser. Ale lui NU.Asa ca a crescut pipota in mine auzind asa ceva :-)Craciuntza eu sufar de alergii mama draga. Sfatul meu sa nu pui arome ciudate in masina caci sint chemicale care nu stiu cit bine iti fac sanatatii si pot sa iti cauzeze la alergie. Eu folosesc pt. deodorizare un produs pe care il folosesc si in casa la care fac reclama ca pina si ciinii si pisicile il plac si asa e... imi scapa numele acum... roza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by adrienne12

Da-l incolo pis-pis. In cele din urma managerul a zis ca solutia mea e mai buna ca a lui pt. ca programele scrise de mine se pot vedea si in Internet explorer si netscape, mozzila, orice browser. Ale lui NU.
Asa ca a crescut pipota in mine auzind asa ceva :-)
Craciuntza eu sufar de alergii mama draga. Sfatul meu sa nu pui arome ciudate in masina caci sint chemicale care nu stiu cit bine iti fac sanatatii si pot sa iti cauzeze la alergie. Eu folosesc pt. deodorizare un produs pe care il folosesc si in casa la care fac reclama ca pina si ciinii si pisicile il plac si asa e... imi scapa numele acum... roza

Adrienne, apropo de roza - ti-am dat nr meu de mobil? Sper sa ai timp sa ne vedem cind vin! N-ai raspuns daca ne putem vedea pe 11

fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mik si Lu.more...sa aveti serbari frumoase..si sa ne aratati poze!
Da..da ..eu vreau caldura! Si azi am inghetat!
Un we placut sa aveti!

Mergi la inceput

Iuliana 11 e f. bine. mai da-mi nr. de mobil odata caci acum sint cu nervii in pioneze sa termin tispe kestii inainte de a pleca in vacanta si cred ca mi s-a urcat cofeina la cap de cite cafele am baut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

'naziua la toata lumea

Aproape am terminat cu mutatul+aranjatul. Azi mai astept un nene sa monteze hota si gata, va astept la o cafea/inghetata in bucataria mea cea noua, cum bine imi sugera Craciunitza.

Prolifice ati mai fost cat am lipsit eu, tot lecturez de ceva vreme, dar o sa fiu si eu ceva mai vorbareatza nitel mai tarziu.

Pana atunci, pup pe toata lumea si sa fiti cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Iulia, felicitari!!!!
Ma bucur pt. tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna fetelor!

wow-ce surpriza placuta! Ma preumblu de un an pe forumul DC si de-abia acum va descopar!...Da' mai bine mai tarziu decat niciodata,nu?

Ma bagati si pe mine in listutza si in gashca voastra?
Sunt Varsator, 22 ianuarie si am 44 si juma...si acum SURPRIZA: am un baietel de 2 ani !
Adicatelea...fetele ce gandeau ca la 40 esti "baba" si nici nu mai stii ce e aia care incepe cu "s" si are 3 litere...vor gandi ca la 42 cand l-am facut io pe puiul meu...o fi fost minune Dumnezeiasca
Inca nu va cunosc sa va scriu la fiecare ,dar sper ca in curand voi fi de-a voastra!

Aaa,ca era sa uit...io ma simt de -hai sa zic- 28,desi mi se pare cam mult

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput