40 cu + sau - (cap.12)
Raspunsuri - Pagina 7
Porumbel30 spune:
Buna dimineata , tuturor !
Parpalak , Pisi-pis e in Portugalia , nu eu ! soferita priceputa !
Pisi-pis , da' de ce ma cautai ? M-ai dat disparuta ?
Oricum , bine ai venit pe aceste meleaguri !
Revin !
" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "
nematics spune:
quote:
Originally posted by parpalak
lu, ia d-aicea:
pisi-pis taman zisese ca-i in aceeasi zi cu mine.
Cu casa te-ntrebam cu se descurca cladirea in conditii de umiditate 85% si geamurile larg deschise. Ca p-aicea lumea sta cu ele mai inchise asa, sau baga dezumidificatoare in functiune, da io nu ma prea pricep. Si citisem un articol la un moment dat ca umezeala asta poate sa faca "structural damages" - in traducere libera... cade casa pe noi?
Noua cine ne-a trimis ploaia? Am trecut prin vreo 15 rapaieli azi in drum spre "servici".
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
Parpalak, cu umiditatea iti raspund eu - e ridicata (eventual) o luna-doua vara, in rest e umiditate obisnuita, gen Bucuresti
craciunitza spune:
Buna dimineata, pe la pranz. Astazi iar caut secretara, de ce nu stau fetele astea cu mine, 'oi fi asa rea?
Noemi, inteleg ca ai un sot subtirel, tras printr-un inel, pentru motan e foarte important sa vada ca seful intra-n casa pe aceeasi scara - bine ca nu s-a rupt liliacul, sunt sigura ca o sa-i aduca sefului un soricel, cadou
Adrienne, sunt pe drumul cel bun? Asa fac si copiii mei, la masa abia scot doua vorbe. Si eu abia astept sa mancam impreuna, asez masa in sufragerie, festiv, sa stam cat mai mult de vorba, ei infuleca rapid si pleaca, raman eu cu tatu-su sa vorbim de bani
parpalak, odorizantul de masina nu-l suport, aici toate miros a clor amestecat cu spirt, au un miros greu si iritant. Stii cum e, nevoia te-nvata, circul cu aerul deschis si cu geamurile deschise, asa vad ca rezist fara probleme.
lu, cei de la serviciul de combatere a grindinei au gasit o anomalie in circuitul umiditatii de la Marea Neagra spre Moldova si au spus ca una din cauze ar putea fi o arma meteorologica. Dar ei nu au definit nici arma si nici proprietarul, in schimb au sarit politicienii sa-si dea cu parerea. A aparut asta in presa franceaza? Interesant.
pis-pis, si tu? Eram sigura ca esti o dulcica de 20-22 de ani, bine-ai venit!
KUKI, alo? 2-10, 2-10...
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Felix si Otilia Paul si Virginia
monagan spune:
salutare fetelor.Sint la job, am intrat asa in graba ca am un moment de respiro si vreau sa va salut si sa va doresc un wek. cat mai placut si cat mai calduros.
gabibarta spune:
pisi-pis, bine ai venit!!!
In rest bine, am mancat vreo 5 bucati de Toffifee, cica ajuta:) Ieri iar am tras o tura de cearta si stres, nu stiu cat mai pot continua asa. Noroc ca i-am dus pe copii la mama, macar ei nu sunt de fata:(
Incerc sa mai intru in weekend, va pup!
Porumbel30 spune:
Gabi , ma bucur ca mai poti da un semn din cand in cand , si-mi pare rau ca treci prin momente grele...
Mona , te rog eu mult , fii mai explicita cu urarile alea de caldura...Nu de alta , dar unele din noi avem destula ! Eventual trimite expres spre Kim , ca ea se plangea de frig... Am glumit , da ?
" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "
parpalak spune:
Porumbel, absolut adevarat, pisi-pis e in Portugalia, cred ca are tastatura mea defect ca la fabrica de biciclete de la Zarnesti, ca io pot sa jur si sa bag mina-n foc ca pisi-pis am scris!
gabi, da' da-i mama cu ignore, of, 'utu-i..
nematics, adica numa o luna e vara sau restul verii se usuca mama lui de aer de pe malul marii? Sau cum? Recunosc cinstit ca-s inainte de cafea! (Sau is cladirile pe baza de ne-lemn, si-atunci nu mai conteaza..)
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
Mik spune:
fetele, eu zic pas ! nu ma pricep la constructii / umiditate / samd
Am fost ieri la garaj si am facut declaratie de sinistru. Patroana garajului mi-a spus ca de caroserie se ocupa toamna, ca daca mai cade grindina ...
Azi am serbare la copiii. Am emotii.
Gabi, eu sper in secret ca lucrurile sa se indrepte in sensul bun pentru tine.
Mik.
lu.more spune:
Trecut pisi-pis in calendar. Ocazie cu care vad ca sunteti nascute in aceeasi zi cu Carla, fetita noastra cea mica.
Parpalak, acu’, c-am inteles ce voiai sa spui (la mine merg toate mai incet...), incerc sa explic cum vad eu situatia cu casele si umiditatea : intre 15 iunie-15 august aproximativ, cand temperaturile sunt cele mai ridicate, umiditata e mai mare din cauza evaporarii masive a apei marii. Senzatie resimtita este foarte apasatoare cand cerul e innorat. In rest eu nu sufar in mod deosebit. In fine, mi-e cald, foarte cald, mor de cald, dar atat. In Romania am in permanenta senzatia ca ma sufoc, dar cred ca poluarea are un cuvant de spus acolo (pe cand aici, unde traim in principal din turism si servicii, macar aerul e curat...). La Pitesti – de unde sunt eu – cu combinatul petrochimic la cativa km de oras, e moarte curata. Dar mi-am dat seama de asta abia cand am venit aici si am avut termen de comparatie.
Casele nu se fac din lemn, nu in regiunea noastra; este interzis din cauza frecventei incendiilor in timpul verii pe de o parte, iar pe de alta parte, pentru a mentine racoarea. De aceea casele traditionale sunt din piatra, ca de exemplu www.agencecentralelocation.com/oliviers/vue.jpg" target="_blank">Aceasta. Nu e casa mea, ca daca ar fi, v-as chema pe toate la un gratar mai la iarna...
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
lu.more spune:
Mik, distractie placuta la serbare!!!
Si noi la fel, serbare la scoala la cea mica (cele mari au facut boum, dupa cum v-am povestit). Diseara trebuie s-o tulesc mai devreme de la serviciu, altfel n-ajung la timp si-o sa fie pitica dezamagita, mai ales ca mama ei+tatal de-al doilea nu vor putea fi prezenti.
Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo