40 cu + sau - (cap.12)
Raspunsuri - Pagina 10
Carmi spune:
Buna la fete !
Ma primiti si pe mine?
40 de anisori, peste (1 martie), bebe mic de 8 luni (tot minune, si la noi !)si chef de inca unul...daca s-o mai intampla.
Pup fetele,
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
adrienne12 spune:
Fetelor ce bine imi pare ca ne inmultim... eu mi-am facut bagajele. parpalak, colegul meu de la job mi-a zis de citeva ori ca nevasta-sa se chinuie de 15 ani sa-l faca mai maleabil si sa nu mai intre in conflicte cu lumea. Dupa ce m-am plins la sef vestea ca eu am probleme cu el a facut inconjurul departamentului si in consecinta el lucreaza singur la un proiect (caci pina si un alt coleg american care era cu noi a cerut sa fie mutat la alt prooiect)iar eu am fost etichetata de "sensibila" ceea ce nu e adevarat. Iar eu cu asta am lucrat acum 2 ani zi de zi timp de un an de zile 8 ore pe zi. L-am invatat C++ caci el stia numai Fortran si era sarcina de la sef sa-i invat pe astia doi, dar am uitat deja si de asta si de job caci miine zbor in Ro...
lu.more spune:
Carmi, bine ai venit! si eu ma bucur ca suntem mai numeroase.
Eu n-am facut nimic azi decat plaja si iar plaja. Mi-am pus sutienul "decent" : am altul mai decupat (foarte decupat) pe care-l pun cand sunt doar cu sotul si cu copiii, dar azi eram cu multi prieteni de toate felurile. Am zis sa nu fiu prea sexy, ca sa nu ma deoace cineva , in concluzie sunt bronzata ca naiba, cred c-o sa trebuiasca sa-mi pun bluze pe gāt, ca altfel e urat de numa'. Sper sa se mai duca din culoare pana maine...
Adrienne, nu plecasi?
Vacanta placuta!!!!!
O saptamana minunata tuturor!
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
Danna_36 spune:
Adrienne, drum bun spre casa si vacanta placuta!
Simona si Carmi, alunecare placuta in palnia noastra, cum inspirat o numea Porumbel, adica bun venit[hi]
Va salut pe toate si sper sa pot intra mai tarziu sa schimbam o vorbaAcum merg sa pun masa ca in sfarsit ne-am adunat toti acasa...
Primavara 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!
KUKI spune:
Bine ai venit, Carmi.
Adrienne, drum bun si usor, sa ajungi cu bine acasa. Si sa ne mai dai cate un semn din cand in cand. Si vacanta placuta.
Lulu, vrem poze, mey ! Cu sutienul "family" si cu celalalt sa ne facem o parere
Eu sunt bronzata numai pe o mana daca va puteti imagina asa ceva. Intr-una din zilele alea caniculare am avut mult de mers cu masina si cum am circulat numai cu geamul deschis, rezultatul : sunt bronzata doar pe mana stanga. Mai ceva ca tractoristii. Acu' mi-ar trebui o masina cu volanul pe dreapta ca la englezi, macar sa ma bronzez stereo.
Lulu si Mik, voi nu dati nimic de baut ca ati trimis Brazilia acasa, nu sarbatorim in nici un fel ?
Pup de noapte buna/buna dimineata
Carmi spune:
Lu.more, Danna, Kuki, va multumesc pentru primire.
Adrienne, vacanta frumoasa !
Am intrat un pic sa va salut, ca doarme bb. Fetelor, si la voi e cald rau? Aici sunt peste 30 de grade si bate un vant nemernic rau.
Va pup, intru mai incolo,
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
KUKI spune:
La noi nu stiu sa zic cate grade sunt, dar mie afara in tricou cu maneca scurta mi-e frig.
Azi e prima zi de munca dupa asa-zisul concediu si bineinteles ca azi-noapte n-am inchis un ochi cu gandul ca vin la serviciul asta care nu-mi place cu nici un chip.
Mi-ar mai fi trebuit vreo 2-3 zile de concediu sa ma bucur in liniste de casa mea.
Alte planuri (a se citi bani) de concediu nu am, asa ca la munca cu mine pana mi-o veni vreo idee de evadare cumva, pe undeva...
Craciunitza, alooo, 2-10, 2-10...ziceai ca ai nevoie de o secretara? Promit sa nu-mi pun fusta scurta si nici sanii la vedere si fac si cafea buna si-mi place si sa vorbesc la telefon cu orele Altceva mai trebe ?
cius22 spune:
Buna fetelor!
imi permit sa ii urez si eu lui Carmi,bun venit in gashca(doar sunt cu "cateva zile mai mare" ca ea,nu?)
Adrienne-calatorie placuta si mai ales sa ai o super vacanta acasa!(poate prinzi si tu un Internet Caffe,in tara,sa ne mai vizitezi)
Kuki-exact asa am patit-o si io cu mana stanga...de la volan,da' io m-am si ars,ca tot drumul de la Bucuresti la Sibiu am mers cu soarele pe stanga si cu geamul deschis...iti imaginezi ce s-a putut intampla in 4-5 ore.Nu e nici o fata din Anglia p-aicia,sa iti imprumute o tzara masina sa te..."egalizezi"?
Lu-ce fain ca ai timp de plaja...vreau si io...da' pana pe 17-18 iulie cand am un examen,nu po'sa fac nika...tre'sa-nvat
MULTUMESC ca m-ai trecut in listutza!
Carmi-nu e asa ca BB ti-a dat anii inapoi?.Cel putin io asa simt...la 40, cand inca nu il aveam eram muuult mai batrana ca acum.(desi o am pe Roxana,de 15 ani este totusi altceva...ea este adoptata iar Victor,cel mic este primul meu copil natural.)Asta nu inseamna ca nu ii iubesc pe amandoi.Sunt constienta ca Roxi m-a invatat sa fiu mama si ii sunt recunoscatoare pentru asta...ea este primul omuletz care mi-a spus "mama".
Parpalak-cura cu inghetata?...vrei sa te ingrasi?...chiar am citit intr-o revista de femei...intreba o fata despre ea si nutritionista ii raspundea ca nu se poate asa ceva...nu e posibil sa slabesti cu inghetata...Io acum tin cura daneza (a postat-o o fata la femina intim sub titlul:" aflati cum am slabit 14 kg dupa nastere")...nu am slabit ca acolo,adik 7 kile in prima sapt,dar 2 tot s-au dus(in 5 zile) si mie mi se pare super bine...si nici nu mi-e greu.
Nu am reusit sa-ti vad pozele si filmuletele de pe "servebeer",nu stiu de ce nu mi se deschide pagina.
ooof,hai ca trag de timp...io cica i-am trimis pe copii afara,ca sa am io timp de invatat si ce fac in schimb? orice,dara sa nu invatz...
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
craciunitza spune:
Abia ma misc, ma doare hernia de mor, am spalat mitele si pentru asta am stat aplecata la vana si m-am luptat cu ele, incredibil cat de rau ma doare.
Simona si Carmi, bine ati venit!
Am visat azi-noapte ca eram gravida, toata dimineata am plans, am visat asa de real... si acum simt presiune in piept.
Nu pot raspunde la mesajele private, sunt pedepsita.
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Felix si Otilia Paul si Virginia
Carmi spune:
Simona, o, ba da, mai ales ca ne cam luaseram gandul de la bb si eram f. suparati din cauza asta. El a venit exact cand ne-am hotarat sa terminam cu tratamente, medici si alte cele. A fost pentru prima data cand am ramas insarcinata. Acum, cand ma joc cu el, parca ma simt din nou copil...
Carmi