40 cu + sau - (cap.12)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Craciunita, vreti sa straluciti? E simplu, in seara asta . Nimic nu aduce mai multa stralucire in ochii cuiva, decat un .
Petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Nomi, .
Craciunitza sa va pozati toghether !

Azi a fost la copilasi ultima zi de scoala. Cel mijlociu e mindru tare ca va fi in grupa mare la anu'. Si Marghiolitza in cea mijlociu si vor fi cu aceeasi educatoare/invatatoare. Fain ! Cel mare are rezultate excelente la mate si engleza si insuficient la purtare si la tinut caietele.

Aseara m-a lovit nostalgia, m-am uitat la poze cu liceul meu si m-a lovit un dor, de nu mao poci. Well, am vazut in poze si o fosta camarada cu 2 ani mai mare care e profa acum acolo si era sa nu-mi vinea a crede.

Sa raspund si eu la intrebarea lui "acasa" : in orice oras (in adevaratul sens al cuvintului, cu multe masini si multi pietoni) eu sunt acasa. Cind dorm la Paris la hotel, chiar daca fereastra da pe bulevard, eu ma simt excelent si dorm fara grija.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Hmmmmm, o sa fie cam greu sa in seara asta, tocmai plecam la un chef.

Mik, chiar ai vrea sa fii profesoara la un liceu din Romania? Felicitari pentru copilasi!

Nu certati copiii cand viseaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Craciunitza, am fost profa la liceul meu o luna, asta se intimpla in '92. Si mi-a placut grozav.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Hehehe Iulia, scuze ca abia acum am sesizat ca "Olivia" pe care nu o vezi tu aici, nu se semneaza.Sa o descompir sau nu...dar deja am facut.Olivia imi cer scuze anticipat. Deci Olivia este kim222, si ne stim de la mamicute de...., caci amandoua avem bebei (nu-i asa Olivia - sau sunt copilas, si ptr mine tot bebel e Adela) de aproape 2 ani.Eu i-am spus ce gasca faina este aici la 40 + sau -.
Scuze ca raspund cu intarziere, dar pe mine dupa cafeaua virtuala de dimineata m-a apucat un somn...

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

De acord cu intalneala la Chicago.Eu va cazez si va pun la dispozitie ce vreti voi ca sa gatiti, ca eu cu bucataria nu suntem prea bune prietene. Asta nu inseamna ca nu gatesc, gatesc ca nu am ce face...dar tare nu as face-o.Asa ca...am facut repartizarea, Craciunita la bucatarie, Iulia la cafea(am chiar expreso care sta nefolosit).Simona in frigearie (asa spunea nepotul la sufragerie), caci nu are loc cortul decat acolo. Dar e plaja aproape si aici poti pune cort unde vrei tu. Astept si celelalte fete sa-mi stabileasca unde si cu ce contribuie.A si by the way, vedeti ca mai sunt cateva containere goale catre Chicago in vaporul de saptamana viitoare.Nu va trebuie decat provizii ptr 2 saptamani.Lol.
Acum, glumind, glumind,dar eu tare sunt serioasa cand spun ca va cazez,daca vreti.
Iulia...grea aritmetica asta.pai nu sti cum se spune, aritmetica si carnea de porc, cad greu la stomac...asa ca ia lasa mataluta ale matematici si incepi cu literatura.A , si asa, azi ai fost singura acasa?Si au dansat soarecii pe masa?
Simona mama, dar pe tine cine te trimite la pascut, iauzi la ea manca frunze. Si sa sti ca suntem fete de gasca, si poti sa-ti deschizi sufletul.Face bine sa nu mai ti inchis in tine.
Si nu mai vorbiti de cantar, caci al meu sta in sufragerie, in asa fel in cat sa -l pot folosi de n-spemii de ori pe zi.Si ce, ca de mancat ,mananc tot la fel. Adevarul e ca in Romania, acum 0 luna, am slabit 5 kg, si incerc macar sa nu le pun la loc. Dar sincer eu am un cantar bezmetic, acum imi arata ceva, peste 2 ore cu 2 pounds mai mult sau mai putin chiar daca nu am mancat,si tot asa.
Stati ca nu am terminat de cetit, asa ca nu scapati de mine.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Nomi draga, bineinteles ca te primesc cu draga inima.Caci intr-o casa in care sunt deja 2 bolanzi, mai incap cativa.Si lasa ca problemele de mate nu le dau la prieteni...pe alea le fac singura, vezi ce egoista sunt.
Apropo de acasa, e bine ca va simtit undeva acasa. Nu vreau sa intelegeti altceva decat spun, dar eu am momente cand nu ma simt nicaieri acasa. Aici in nici un caz, iar cand am fost in Romania nu-mi gaseam locul nicaieri. da era mai acasa acolo decat aici, dar de cand am plecat eu ma simt intre doau lumi.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamaria-Livia spune:

Buna la toate "40-ile"!!!!
Iaca am descoperit si eu subectu' asta ca deh, pāna acu' n-avusei oki! Da', va rog, totusi sa ma primiti! Promit sa fiu cea ma tānara in spirit.....
Io semnez la 40+, ca i-am implinit in februarie (11). "Duracell-ul" meu are 4 ani si doua luni si-l cheama Andrei-Florin.
Si tin (cānd imi aduc aminte sa numar punctele), Weight Watchers-u'. Pentru cele care au inceput dieta acum, spun ca este MINUNATA!
Eu am tinut de doua ori, la intervale de 2 ani, cāte 2 luni jumate. De fiecare data am slabit cam 4-5 kile, pe care, minune!, nu le-am mai pus la loc nici in ziua de azi.
Ei, e adevarat ca daca nu numeri, nici nu scazi, da' macar nu le pui la loc....

Ce ziceti, indeplinesc baremu'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Scurt si la obiect:
Craciunitza,tu-l faci sa fie super fain.Si-ti dau papa ce vrei tu.
Mik,sa-ti traiasca piticutii.
Liliana,daca-i pe-alese io voiu in cada de baie.(am pus-o daca ai doar caditza de dush!)
Mey,esplicati-mi si mie ce-i ala cintar?

Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna seara fetele!

Desigur ca iar ati scris o gramada...noroc ca mai scurt si am mai priceput si io ceva!...Noa,deci luam autostopul spre Chicago,ca-i mai ieftin,da?

Nomi,referitor la intrebarea ta...uite aici m-as simti ACASA:
http://www.osho.com/Main.cfm?Area=MedResort&Language=English

Din pacate,cand ii vorba de spiritualitate,omu' meu zice ca o iau razna...si ma cam feresc ...Ooo,sa nu intelegeti ca ma plang de el...e un om extraordinar si a aparut in viata mea cand aveam mai mare nevoie...doar ca e un tip pragmatic,atata tot...io-s mai cu capul in nori...visez pe muzica de meditatie...

Craciunitza-io zic camesha alba si cravata rosie..hmmm,sau invers?(ca parca prea seamana a "pionier")...oricum il imbraci,tzuca-l frumos si Petrecere Faina!

Mik-si pe mine tocm' ce m-a lovit nostalgia de anii de liceu,ca doar ce am primit un CD (ce-l astept de aproape un an),cu poze si filme de la intalneala de 25 de ani...moamaaa...ce baba is.(ashe numa'n scripte,ca la minte,stiti voi......Da ii fain sa ne-amintim ,nu?

Liliana(polux)- no...ii bine in sufragerie,multzam fain...am si TV acolo-shea?...iar de frunze,mama-draga, ashe zice dieta "daneza", si ma tiu de ea cu dintii..da' mere inceeet...si mai am de dat jos fo 8 kile...adik toata vara-IOI!(mi-as deschide io sufletul,da' ashe faina ii atmosfera icia-sha,ca nu vreau s-o stric cu "tristeti"(da' io-ti multumesc ca te gandesti la sufletelul meu-asta face muuuult)

Porumbel-si io urez sanatate la pui mic!(io inca nu m-am lamurit,cine ce copii are...cer prea mult daca va rog sa va mai prezentati odata?)

Noa-sa mai zic si io odata ,asa ca sa incep: am 44 si juma, o fetita :Roxana de 15 ani (infiata) si un baietel :Victor de 2 ani.

Pisi-pis,ai grija ca ashe te prinde microbu' cu fotbalu'...azi maine auzim ca ti-ai luat vapsele sa te "machezi" in colorile favorite si ai plecat pe stadion.

Kuki-"Si revin la obesia mea, poate primesc si bonuri de masa"-mey...parca-ai fi profa...numa ashtia sunt obsedati de ani de zile de bonurile alea..ca m-am saturat de greve...Las' ca de merem la Chicago si ne gateste Craciunitza, aruncam naibii toate cantarele

Lu- ce familie frumoasa ai! vazut poze! ramas tablou!

Carmi-ce face BB mic?

Azi, am facut o vizita mamei mele,care este batrana si suferinda si apoi, cand ne-am intora acasa,am avut oarece discutii "filozofice" cu omu' meu...important este insa finalu' : am ajuns noi amandoi la concluzia ca viata, atata-i de scurta si ca tre' sa apreciem ce avem, sa fim intelepti si sa nu irosim anii in care suntem in putere.Am simtit tremur in vocea lui...e o Fecioara care de-abia isi arata sensibilitatile...Si cu toate astea mi-i atata de drag.

No-va tzuc pe fiecare in parte si sa auzim numa' bine!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput