40 cu + sau - (cap.12)
Raspunsuri - Pagina 20
nematics spune:
quote:
Originally posted by Carmi
Buna dimineata la fete !
In noaptea asta am dormit si noi, in sfarsit, uman. S-a mai racorit aici, a fost o furtuna insotita de ploaie. Acum sunt 20 de grade, respirabil.
Simona, pentru carticele.
Iuliana, ti-am trimit email.
Adrienne, sa ai o vacanta frumoasa. Ce dor mi se face de Romaniaaaa !
Mik, foarte frumoase poze.
Va las, s-a trezit infantul.
Pup fetele,
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Carmi cred ca ai trimis lui Kuki ca ea e Iulia - eu sunt Iuliana si nu mi-ai trimis dar as vrea si eu punctele de la regim thks
KUKI spune:
Am adresa de mail ceva cu iuliana@...de-aia ne-a incurcat Carmi.
N-o vad pe Carmi prin zona, daca imi dai adresa de mail iti trimit eu ce am de la ea. Majoritatea sunt in franceza, dar nu cred sa fie vreo problema.
Porumbel30 spune:
Simona , multumesc mult pt. carticele !
Craciunitzo , e super ideea de tocanita cu ardei copti , dar te intreb ceva : tu intr-adevar speli ardeii dupa ce-i cureti de coaja ? Pt. ca eu cand fac salata , de exemplu , am mare grija sa nu ajunga apa pe ei cand ii curat , tocmai ca sa nu se duca gustul ala special de copt...Si la fel am de gand sa procedez si cand voi face tocanita.
Lu , asteptam povesti de la intalnire !
" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "
craciunitza spune:
Porumbel, da, spal tot, inclusiv carnea de supa, dupa ce a fiert :)
KUKI, cantarul meu sta langa usa de la intrare, in fata oglinzii, daca mi se pare ca o fusta crapa pe poponeata mea, ma urc pe cantar si ma linistesc sau ma enervez, dupa caz :)))
La Chicago merem cu ce?
PS. Nu-mi place Duda, va suparati?
Nu certati copiii cand viseaza!
KUKI spune:
Cantarul meu sta in baie si il sterg de praf sambata cand fac curat. Am vreo cateva luni de cand mi-am impus sa nu ma mai urc pe el ca sa nu ma apuce vreo depresie. Ca pe mine ma depreseaza mai rau sa vad kg scrise negru pe alb, decat sa le simt revarsandu-se prin toate partile.
Si la Chicago mergem cu autostopu' ca e mai ieftin. Si revin la obesia mea, poate primesc si bonuri de masa
Carmi spune:
Au, scuze, v-am incurcat
cermina_nrw@yahoo.de, da-mi un email aici si iti trimit.
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
pisi-pis spune:
Porumbel, de abia azi am citit ca puiutul tau are probleme! Sper sa se rezolve repede, multa sanatate! Tensiunea a scazut?
Noemi, abia acum am citit povestea ta, m-a cutremurat! Cumplita experienta de viata! Esti fericita ca ai langa tine un om deosebit, care te iubeste si sprijina. O pentru sotul tau!
Laura, nu sunt microbista, dar aici a fost o atmosfera extraordinara in timpul campionatului, a inceput sa-mi placa fotbalul .
noemi marian spune:
Aha!Voi inca vorbiti de mincare?Dreptu-i ca io am inceput,dar am crezut ca gata.Craciunitza,oi incerca si eu pt ca suna bestial.
Imaginati-va ca stau la comp,bag sub nas si va scriu.Ca mi-e o foame....Azi am mincat cafea,tigari si...apa plata pina la ora asta.Am o combinatie beton in blid si pe linga:hribe cu maioneza,snitel din piept de pui,rosii si salata de ardei copti.A!Si aperitivul a fost o supa de salata verde cu ou fiert,smintina si slana prajita.Doo farfurii.Kuki,cite puncte am?Ma refer la depasit baremul.
Iuliana,sper sa te prind.Seful meu a zis ca da concediile dupa 15.Prin 17.Sper ca se va tine de cuvint pt ca anul trecut ne-a aminat concediile cu o saptamina,taman cit sa n-o mai prind pe prietena mea acasa. Dau io de veste nici o pb.Si-aduc si slana si palinca.
Liliana,io vin la tine,da' ti-a parea rau ca-ti bagi bolunda in casa.In schimb daca te saturi imi dai fo doo pb de matematica si scapi de mine in mod sigur.
Cit de frumos visez eu!Vad America prin Google Earth si la tv.Si tre sa-mi ajunga.V-am spus vreodata ca visul vietii mele e sa ajung in India si Nepal?N-a fi veci!Desi simt in mine ca o unda aroma acelor tari.Cind am vazut '7 ani in Tibet' am avut sentimentul ca acolo e 'acasa'.Dureros si pregnant ca si cum cineva mi-ar fi interzis ceva drag.Am plins atunci o noapte intreaga,in surdina, si-am ramas cu un gol mare in suflet.Nu stiu de unde si de ce mi se trage,dar,chiar acum cind va scriu,am un dor in mine pe care-l simt aproape fizic.Of,Doamne!
Ciuss,vorbeste.Eu n-am spus nimic in anul cu pricina.Si-a fost o mare greseala!Pt ca al meu intuia care-i problema,dar nu putea s-o rezolve atita timp cit eu n-am zis tot ce-aveam pe suflet.De fapt a fost un singur sentiment pe care l-am avut atunci,la spital, si de a carui intensitate m-am speriat foarte tare si-apoi mi-a fost groaza ca eu am fost in stare sa-l am si de aceea am tacut.Am incercat sa-l uit,dar nu mi-am dat seama ca ingropindu-l ma va chinui si mai tare.Fetelor cind le-am povestit am indulcit cosmarul,daca pot sa ma exprim asa,pt ca nu vroiam sa sochez prin duritatea povestii.Pt ca a fost rea si urita.
Va multumesc si nu mai cititi.Noi trebuie sa fim vesele si optimiste si-o asemenea istorie iti taie tot elanul.Va multumesc pt ca sinteti aici si va iubesc pe toate la un loc.Si-acu' schimbam foaia,bine?
Simona,ce-ti face minunea mica?Va prind eu din urma!
Carmi,cum stati cu somnul?
Lu,pe tine te-nghesui la colt si nu te las pina nu povestesti!Te bombardez cu mesaje pina zici tot:cum a fost cu Iuliana,cu intilnirea mondena,TOT-TOT.Te las totusi sa te odihnesti sa nu spui ca-s afurisita.
Va tzuc si mai vin pe-aici ca tare mi-e drag,Nomi
craciunitza spune:
Noemi, imi cer scuze, eu sunt mare pofticioasa, daca vreodata ne-om cunoaste sa nu vorbesti de mancare in fatza mea fara sa te asiguri ca ma poti servi imediat :))) Mai simte careva dintre voi ca fiind "acasa" un anumit loc unde nu au fost niciodata ?
Fetele, help me: maine mergem la nunta. Nimic interesant pana aici.
Daaaaaaaaaaaaaar... este nunta intre fostii lui colegi de liceu, adica muuuuuuuuult mai tineri ca mine, ii stiu pe toti in afara de mandra pe care a avut-o in liceu, prima iubire, bla, bla, bla.
Well, vreau ca domnul meu sa straluceasca, cum fac asta? veniti cu idei.
Rochia mea este cu buline, alb si negru, pantofii albi sunt clasici si poseta neagra la fel, doar margelele sunt tapene de tot, iti iau ochii, sunt rosii ca de curcan
Domnul meu nu vrea la costum, ca e cald, asa ca ramane sa-i asortez camasa, sau cravata, cum fac, ii iau camsa rosie sau cravata rosie?
Nu certati copiii cand viseaza!