40 cu + sau - (cap.12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Craciunitzo, m-ai omorat cu laptele cu faina, ca niciodata nu imi reuseste ciulamaua , iar tocanitza asta a ta suna ceva demential.
Deci te rog sa revii cu amanunte, asa ca pentru prosti, cate linguri de faina? laptele cald sau rece? sa incerc si eu.
Multumesc.

PS. de care porumb fiert, porumb fiert sau din ala la conserva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

si ziceti voi ca o - vrea Whiskas cand are in fata botului asa ceva? miiiaaaau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Neata dragelor.
Mamam ce ma "inerveaza husdandul din dotare". Are obiceiul sa scrie cu litere mari, si eu, vin si incep sa tastez fara sa ma uit la ecran. Si cand imi ridic privirea, bunatatea mea de mesaj kilometric era scris numai in majuscule.Asa ca acum am uitat ce am scris, si doar va dau desteptarea la o cafea.
Yuppi la mine e weekend, caci vinerea nu sunt ore...si m-am gandit sa merg la plaja.Dar ca de obicei va plua ,caci asa se intampla de fiecare data cand am chef de plaja.Si nu se intampla des, chiar daca am lacul la 2 minute de casa.
Auziti fetele ,dar nu faceti voi intalneala la chicago, ma ofer sa va cazez, in dormitor, in bucatarie, in baie...peste tot, si sa va si hranesc.ca si asa sunteti la cure de slabire.
Olivia, hai ca mai e un pic.Poate vorbim in weekendul asta.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Neatza !

Tiii, ce bine e sa gasesti cafeaua facuta dimineata, fie ea si virtuala(sac!). Liliana, sarumana.
Mai, am si io o intrebare ca de-acu' devine obsesie. Cine e frate, Olivia aia cu care tot vorbesti tu si va dati intalneli ca nu reusesc s-o identific. M-am sucit, m-am invartit, nu vad nici o Olivia pe-aici.

Nomi si sa te tina Dumnezeu sanatoasa si vesela si optimista. Eu abia acum am citi povestea ta si m-am cutremurat. Sunteti puternici si deosebiti amandoi, si tu si el si sunt convinsa ca o sa aveti in curand fetita minunata pe care o asteptati.

Mai vin, ca azi sunt singura in birou, fara colegi si fara sefa si-mi fac de cap cum vreau io. Si cand vreau io. Uite-asa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Llaura, ca orice mancare, are si asta un secret: nu cate linguri de faina pui e important, ci cat fierbi faina in tocanita. Eu pun jumatate de cana de lapte rece cu o lingura cu varf de faina pentru patru portii de tocanita, le bat bine cu furculita, pana iese ca o smantana, apoi le torn in tocanita (nu prajesc faina ca la rantas) si fierb la foc mic, mestecand continuu, aproape jumatate de ora. Daca nu ai chef sa amesteci, pui cratita pe plita, tabla aceea care protejeaza de flacara directa. Trebuie sa tii cont ca, dupa ce se raceste, faina continua sa se coaguleze si va intari tocanita.

Nu certati copiii cand viseaza!

Mergi la inceput

Eu in visurile mele roz ma gandesc asa: organizam intalneala la Chicago, Liliana ne cazeaza, ca asa s-a oferit si Craciunitza ne hraneste, desi nu s-a oferit, dar are un stil de a povesti retete, de simt ca ma ingras numai cat le citesc.

Yummmiii...vreau si eu tocanita de ardei copti cu sos de usturoi...mai e mult pana plec acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Kuki, zi drept, cat ai slabit de cand te-ai facut matematiciana? :)
Va hranesc pe toate, sa vezi ce dulciuri fac, da' asta ma abtin sa va pove :)))

Nu certati copiii cand viseaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Mik,

sa povesteasca Lu cum e cu printul Duda ca a dat mina cu el si nu se mai terminau de vorbit!

eu pot spune ca a vorbit frumos si la obiect dar mi se pare un pic trist si cam slab

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by craciunitza

Kuki, zi drept, cat ai slabit de cand te-ai facut matematiciana? :)

Sunt matematiciana de fix 3 zile si in fiecare zi am dat-o in bara cu calculul punctelor. Adica am inghitit si pe urma mi-am dat seama ca initial nu calculasem bine.
Si deoarece sunt blonda am uitat sa ma cantaresc acu' 3 zile la inceputul curei. Asa ca... rezultatul e ca inca ma mai strang blugii.
Dar perseverez, ca-mi place cu punctele astea.

Mai vin, ca sunt "singura acasa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Ioi ,Doamnie iarta-ma! ca de ieri seara pana azi la 12,au aparut 2 pagini pliiiine...cum sa tii io mintie tat?...si ca sa fie si o cireasa pe tort( Kuki-stai deoparte de cireasa asta!),se vorbeste aici de papa buuuun si io tre' sa manc oua fierte si salata(frunze,na,nu orice)...ptiu-ptiu-piei ispita!

Nomi-am citit si am ramas fara cuvinte....Esti o persoana deosebita.Dumnezeu ne incearca pentru a ne face mai buni,mai intelepti...cu tine a reusit asta!...poate odata am sa povestesc si io istoria mea intreaga...inca n-am avut curaj sa o pun undeva -public-inca tin toata "amareala" in mine...da' s-ar putea sa fie bine sa-i dau drumul...

Wow,intalneala la Chicago...Gata! sunt de acord...slana si palinca aduc si io!(am si cort,asa ca nici cu dormitul nu-i mare bai...)

Io ma strofoc aici toata sa scriu, sa ma uit inapoi sa cetesc si sa raspund si "sotu" din dotare ma la cap ca tre' sa merem si io perd vremea pe forum...ooof...las ca vin diseara...da' iar o sa gasesc N-shpe pagini si n-am lecitinaaaaaaa!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput