40 cu + sau - (cap.12)
Raspunsuri - Pagina 22
KUKI spune:
Mey, da' e de lecturat la subiectu' asta, nu gluma!
Si tre sa iau notite in timp ce citesc ca altfel chiar nu mai stiu care si cum si m-oi trezi ca ii pun cravata rosie sotului lu' Nomi si pe Craciunitza o intreb ce mai face printul Duda si tot asa.
Anamaria, bine ai venit, pregateste un caiet si un creion ca la noi aici e incuracta tare treaba.
Sa vezi ce ne-om impiedica unele de altele in sufrageria Lilianei, iar Craciunitza o sa gateasca ca la cantina, mai multe serii sa ne sature pe toate ca bag seama ca mai cu dieta, fara dieta, toate suntem nitel gurmande.
Craciunitzo, eu nu ma pricep la asorteuri, da' zic ca voi va asortati si va completati oricum si zau daca tre sa-ti faci tu probleme pentru iubita din liceu, bla, bla, bla...lasa, mai, ca aia e uitata demult. Eu oi fi avand alte complexe mai grave, dar zau daca nu intr-un anume fel ma simt mai presus decat orice tinerica. Si sunt mandra de varsta mea si n-am nici o problema sa mi-o trambitez peste tot. Desigur, a trebuit sa iau cateva suturi in viata asta ca sa ajung sa gandesc asa.
Mi te imaginez in rochita cu buline si pantofi albi ca pe Julia Roberts in Pretty Woman. Ce fain ! Musai trebuie sa faci poze.
Nomi, tu razi de noi astea mai durdulii, cand ne intrebi ce-i acela un cantar ???
Cantar e chestia aia care o calci in picioare si o-ntrebi ca-n Alba ca Zapada "cine-i cea mai slaba din tara" si el zice ca oricine numai tu nu
Va pupez de noapte buna/buna dimineata.
Carmi spune:
Anamaria, bine ai venit !
Simona, ma intrbai de bb mic. Ne striga si pe mine si pe sotzul meu ´tata´...azi glumeam ca parca am fi un cuplu de gay, tata 1 si tata 2...brrrrr....
Ma duc la nani,
pup fetele,
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
parpalak spune:
Kuki, cintarul e chestia aia care ocupa spatiu inutil in debara, unde l-am pus ca sa nu-l mai sterg incontinuu de praf. Si poti sa ma intrebi linistita pe mine de printul Duda si poti sa-mi pui si cravata rosie, ca nu ma supar.
Noi sintem "tatita". Daca are treaba doar cu ta-su, e tati, daca are treaba cu mine, e "tita" (observati, va rog, ca-s antiteza lu ta-su). Pot sa-l inscriu la intelectualii de la generale daca face jocuri de cuvinte de la 3 ani?
craciunita, pisi-pis voia de fapt sa zica , nu .
Apropos de simtitul ca acasa, azi ascultam Cantafabule la volan, si-mi dau seama ca n-am citit nici o legenda cu inorogi sau licorni. Nici macar nu pot sa vizualizez o magaoaie. Help?
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
polux spune:
Gata am ocupat si baia.Nomi ai noroc ca am cada in toata regula, dar nu-mi strica un jacuzzi.Asa ca nu vrei matale sa vi in jacuzzi, nu in cada de baie?
AnaMaria, se pare ca indeplinesti baremul tineretii, asa ca bine ai venit in clubul celor mai tinere si celor mai fascinante persoane de pe forum.
Simona, cum sa nu mama, am TV peste tot, numai in baie nu.In dormitor, sufragerie, bucatarie.Si lasa ca nu ne strici atmosfera daca iti descarci sufletul. Noi suntem aici si cand are omul nevoie de un umar, nu numai de o palinca.
Hahaha iulia, asa,asa, ia note.Ia vezi, poate ma trimiti si pe mine pe plaiurile frantei, ca nu am mai vazut-o de mult.tare bine mi-ar prinde.
Tati Carmi, lasa nu te mai necaji, caci mon husband a fost socat cand l-a strigat fiica-sa nenea.
parpalak iubita dar ce te apuca mama sa vrei sa vizualizezi magaoaie, nu dormi bine noaptea?Pup.
Am plecat la film. O, nu in oras, in dormitor doar.
Liliana
Poze cu maimutica mea
parpalak spune:
It's funny you should say that (asta-i citat din The Rock - filmul) Ca tot veni vorba, nu dorm io prea bine. Nici destul. Da' nu-i bai, ca prefer ochi cirpiti dupa 5 ore decit 8 ore de somn cu cosmar aferent. Magaoaia era in contextul "oh, no, incep sa uit romaneste..." si-acu ma-ntreb dac-am stiut vreodata.. Versurile sint "lasa clotza, lasa oaia, las-o si pe magaoaia, casa", adica hai sa ne haiducim, sau sa plecam in concediu, in functie de contextul istoric. La o prima "strigare" as fi zis ca-i un obiect mare, neidentificat si posibil provocator de groaza (ca toate obiectele neidentificate, in fond). Da' acuma ma intreb daca nu cumva implica o fiinta si nu un obiect.
Ca asa, si dictionarul de arhaisme s-ar inscrie la definitia magaoaiei.. (chiar, exista asa ceva?)
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
KUKI spune:
Cafeaua e gata, haideti sa filosofam.
Dupa opinia mea de experta, clar "magaoaia" e o fiinta si nu un object. Si daca e fiinta, musai mi-o imaginez ca pe ceva imens, urat cu draci dar nu neaparat fioros. Mai degraba imi inspira un mastodont boland cu privire tampa si ochi umezi. Da' poate ma-nsel. Astept pareri extrasenzoriale de la Nomi si de la Craciunitza. Cum percepeti voi, magaoiaia? Na, problema !
lu.more spune:
Buna sa va fie inima, hop la cafea! Multumim, KUKI.
Anamaria & Livia, trecut pe listuta. Bine ai venit!!! Chiar ca suntem fantastice, daca ati sti ce drag mi-e de noi
Aveti dreptate ca nu mai stiu cine cu cine. Eu ziceam ca am memorie buna, dar incep (pana si eu) sa va incurc.
Ma mai gandeam la ceva, fiindca uneori ne spunem pe Nik, alteori ne strigam pe nume si ni se pare ca suntem de 2 ori mai multe : daca vreti, pot sa scriu prenumele in paranteza in listuta. Ma refer la simone, olivii si la iulii si iuliane. In fine, cine/daca vrea.
De exemplu eu acu', imediat dupa cafea, sa ma pici cu ceara, dar nu stiu care e prenumele tau, parpalak!
Bineinteles ca asta ne scoate din anonimat, deci daca vreti puteti sa-mi spuneti ca daca-taceam-filozof-ramaneam, nu ma supar.
Cum sa ma supar, cand azi e sambata si s-ar putea sa mai merg la plaja sau in alta parte cu Iuliana-Nematics?!?
Si io cred ca magaoaia e o fiinta. E mare, de culoare maro, cu obrajii cazuti, cu parul fuioare-fuioare. Se misca incet din cauza burtii pe de o parte, si a picioarelor scurte, pe de alta parte. Are degete groase la maini, cam ca mine pe caldurile astea.
Nu's ce mai voiam sa spun, dar voiam sa va spun ca vin si eu la Chicago. Calitatea mea e ca-mi place sa spal vase (daca ati mai pomenit asa ceva!). Sper sa nu-mi strici vacanta, Liliana, si sa-mi spui ca ai masina de spalat vase, ca ma pun cu fundul pe vreun colt de canapea (pe unde oi gasi loc) si nimic nu mai fac!
Hai sa va pup pe toate!
PS Mi-a placut aia cu pe tati il striga "nenea". Sfanta inocenta!
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
Mik spune:
Fete dragi, cind va citesc mi se deschide fata a zimbet. Imi sunteti dragi !
La Polux in vizita virtuala ma inscriu ca curatat legume (chiar si ceapa) in speranta ca stau pe linga bucatareasa sefa (Craciunitza) si mai bag cite ceva in cap.
Bine ai venit, Ana-Maria.
Magaoaia e un obiect care urla muzica, in acceptia mea. Dar descrierea poetica a lui Lulu e faina !
Va pup pe toate si dau fuga la treaba ! Dupa amiaza voi iesi in oras la coafor (ma tind si-mi fac suvite) si la un shoping.
Mik.
polux spune:
Lu, mare noroc ai tu mama, ca masina de spalat vase nu am, asa ca ia vin mate fuguta aici, ca tare bine mi-ar prinde o mana de ajutor.
L-am anuntat pe al meu sot, ca reuniunea tineretii are loc la el in sufragerie...si cica intrebare, cand are loc sindrofia, ca el se ofera sa fie gazda buna la toate.Mai ales daca spala ,gatesc, cos etc, ceea ce nu face nevasta-sa.... a si cica daca mai fac si masaj chiar nu le mai lasa sa plece.
Un weekend frumos sa avem.
hehehe, Lu te-ai oferit tu sa scri si prenumele, al meu deja il stiti, adica Liliana, dar la mataluta de unde vine Lu.Sau e secret?
Ca deja eu scriu un rand si stie toata Romania...asa ca ce sa mai zic.Nu imi e frica de ne-anonimat, caci nu am nimic de ascuns. Si apoi cu Iuliana ne-am gasit chiar "rude - cunostiinte" comune...vorba ei, ce mica este lumea.
Liliana
Poze cu maimutica mea
polux spune:
Stai ca am uitat-o pe Mik pe care o astept la curatat legume.
Hai o cafea placuta domnitelor.Ora mea de culcare a trecut deja, asa ca fug la nani.
Hai ca i-am dat apa la moara sotului si acum ma bate la cap sa fac rezarvarile ptr gasca tineretii.
Liliana
Poze cu maimutica mea