40 cu + sau - (cap.12)
Raspunsuri - Pagina 15
adrienne12 spune:
Fetele, am ajuns in tara si dupa ce am suportat eroic o calatorie de 22 ore si i-am injurat pe francezi pt. lipsa lor de eficienta pe aeroport, ochii mei au refuzat sa perceapa ca real drmul Bucuresti-Ploiesti depasiri de carutze, biciclisti si lipsa totala a unui trotuar, pina cind la intrarea in Ploiesti de pe pod mi s-a oferit panorama hida a unui bloc ceausist care de departe semana cu o prostituata batrina, fara dinti, careia ii curge rimelul. Cred ca blocul ala nu a mai fost zugravit dinanite de a ma naste eu. In cartierul nord unde locuiesc ai mei ploile au creat o minijungla: sint convinsa la la anul va trebui sa vin inarmata cu un cutit ca sa pot strabate aleile, invadate de cresterea aberabta a gardurilor vii si a copacilor plantati pe vremea copilariei mele care au corolele incilcite. In fata unui singur bloc am vazut o doamna pensionara tunzind gardul. Altii rpobabil asteapta sa vina primaria sa faca treaba asta!? In iarba netunsa care ajunge pe alocuri pina la briu am zarit in fata blocului 3 pisici: 2 maidanze si o Egiptian Mau. I-am zis repde lui taica-meu sa se duca sa cumpere boabe pt. ele recomandidndu-i sa o ia pe duduia egipteana in casa. Nu de alta dar un exemplar ca asta costa $400 in sua. Taica-meu a facut ochii cit cepele si le-a dat resturi de pui pe care ele spre area mea uimire le-au mincat. Putorile mele nu s-ar fi atins de ele. Miine ma duc sa le iau wiskas. Iuliana da un tipuit cind te intorci din Franta. Pina atunci fetele am un milion de colegi si prieteni de intilnit. AH, acum nu pot sa dorm caci era unul pe afara care injura de mama focului trezind ciinii din cartier care s-au apucat sa protestetze in cor pe limba lor. Dar tot imi place Bucurestiul.
ana_maria222 spune:
Bine ai venit Adrienne!!!
Abia astept sa te vad!!!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
nematics spune:
Mik
stau la amici in Nisa, fac 2 ore dus 2 ore intors pe o caldura d`čnfer - vive la france dar amicii (jeunes retraitetes) m-au dezamagit ca n-au vrut sa iasa cu mine in strada dupa meci in port unde s-au adunat clacsonarii!! daca n-aveam de pregatit conferinta de miine si mai ales de sculat cu noapta-n cap sa prind autobuzele de naveta, ma duceam singura
Adrienne mama da ce americanca eshti - emoticon cu dintzi rinjind ca sa mor io daca gasesc parantezele patrate pe tastatura asta franceza! Iti suggerez un sejur la francezi sa te tratezi, mama!! Si atunci sigur n-o sa mai vezi bushii din ploieshti!! Si da un semnal tu pe mobilu meu ca io n-am nr tau de telefon
fetelor, mie mi se pare viatza la Bucuresti de o mie de ori mai simpla si la locul ei decit la francezi - deja ma depaseste - va las shi pe curind daca dau de o tastatura normala
Llaura spune:
Iuliana, daca te consoleaza cu ceva, stii ce misto e sa te conectezi (cu treaba) la un unix romanesc fiind in Suedia si implicit de pe clavir in limba lor, care imi lua o ora numai sa nimeresc parola? si apoi dumnezeu cu mila pana nimeream o comanda?
kim222 spune:
Adriana imi pare rau ...de primele impresii..se atenueaza cu timpul:))
Iuliana...enjoieste-te ....
nematics spune:
quote:
Originally posted by Llaura
Iuliana, daca te consoleaza cu ceva, stii ce misto e sa te conectezi (cu treaba) la un unix romanesc fiind in Suedia si implicit de pe clavir in limba lor, care imi lua o ora numai sa nimeresc parola? si apoi dumnezeu cu mila pana nimeream o comanda?
Laura salut! Dupa experienta cu transportul in comun cind azi di,ineatza a trebuit sa holdupuiesc un bus ca sa ma duca la bulot nimic nu ma mai consoleaza! si nu va zic ca soferita fuma la volan si nu m-a luat decit pe mine si incq un tip sinucigash care s-a aruncat printre ushile busului in ultima secunda - ca tot incercam sa aflu de ce bsul de la cheiul corect sosit la ora corecta nu pleaca la ora corecta si la destinatia corecta si unde e ala care tre sa plece, ca tipa ma aburea ca vine altul imediat da`eu shtiam de luni ca imediat poa sa insemne si 45 minute -ceea ce s-a adeverit ca n-a facut statie pina la destinatia mea si de altfel m-a lasat in cimp la juma de statie de destinatie si fuma la volan si mi-a luat banii si nu mi)a dat bilet - si ai inteles ceva ? ca nici eu n-am priceput da`se leaga cu toate experientele mele la francexi de simbata de cind am ajuns aici si pina azi de ma doare capul si mai multe nu cine m-o fi pus sa trec pe la ei ca nu va mai povestesc aici cum o fost cu TGV-urile duminica de la antibes la nisa ca nu mi-o dat bilet la ala de 5:04 ca nu mai avea locuri si mio dat la ala de la 5:12 pe car nu l-am putut lua fiindca ala de 5:04 a venit la 5:10 gol si a plecat la 5:17 cu mine in el dupa ce am cerut voie la controlor care sictirit a zis ca ma pot sui si-n asta da`sa nu stau jos ca nu am loc ca sa nu reiau cu busul de intors care azi m-o lasat in cu totul si cu totul alta parte de orash decit ieri de-a trebuit sa o tai pe jos da mi-am zis ca asha fac turistii la Nisa merg pe jos asa ca am rezistat eroic si la asta
kim, dupe cum vezi eu enjoy si enjoy da`nu mai rezist mult
adrienne12 spune:
mey io's huhureaza din cauza de fus orar, dar tu iuliana tr bucuri ca au cistigat francezii, huh?am uitat sa va spun fetele. cum naiba va descurcati voi cu banii? eu una am ramas interzisa sa vad ca mi se da restul in bani vechi si noi. ca sa vin de la ploiesti la buc m-a costat auyobuzul 90 mii, ma uit in geanta aveam numai hirtii de 1 milion si de 10 lei. zic eu daca pretul e in bani vechi platesc cu bani vechi sa nu ma incurc si scot hirtia de 1 mil. n-are rest.scot hyrtia de 10 lei si dau sa mai caut inca 8 hirtii cind vad ca imi da rest!!!?partea superba e ca berea e ieftina!
parpalak spune:
ciuss, primit, dankeschoane!
Mai, cind va aud cum povestiti povesti de calatorie mi se face dor de-un Star Trek sau un Twilight Zone, d-alea plicticoasele..
lu.more, mama draga, da' analize ti-ai facut in ultima vreme? Ca suni de parca ai avea probleme cu fierul sau asa ceva.. Io'nteleg ca nu vrei sa ruginesti, da' nici chiar asa..
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
Llaura spune:
quote:
Originally posted by nematics
Dupa experienta cu transportul in comun cind azi di,ineatza a trebuit sa holdupuiesc un bus ca sa ma duca la bulot nimic nu ma mai consoleaza!
Hai ma Nema, da' daca iti zic ca dimineata la sapte sh'un sfert am luat tichet ca am mers 20 de metri pe banda HOV, cand eu vai de capu' meu nu stiam pe un' s-o iau care trebuia sa fac la dreapta si nu stiam pe unde si era bumper to bumper, care am inceput lucrul ieri, si mi-a dat 115 dolari, i s-o fi parut lui ca am fatza . Stau si rup bilete exact ca in Romania, ca doar sa zbor nu pot, am incercat si mi-e imposibil, plus ca a vazut clar ca numai 20m am mers, eu pe el nu l-am vazut, asta e pb...asa ca obiceiurile romanesti sunt mai putin originale decat credem noi.
E unul universal care zic ca merge aicea, iei o bere, o bagi in punga daca trebuie, daca nu, nu, si te pui pe mal sa te uiti la mare sa te bata briza in fatza.
polux spune:
Olivia frumoaso nu v-am parasit, dar am fost un pic cam ocupata.Si inca mai sunt un pic...asa ca abia astept vacanta.Adica 27 iulie.Ce mai 3 saptamani si gata.
Simo sarut mana de carticele, tare faine.
Eu dorm pe mine asa ca...las pe maine corectarea lucrarilor si merg la nani.
O zi frumoasa tuturor.
Liliana
Poze cu maimutica mea