40 cu + sau - (cap.12)
Raspunsuri - Pagina 14
gabibarta spune:
Fetelor, daca vreti cura de slabire eficienta, am eu o metoda sigura. Hipocaloric, un pic de miscare, putin Clarinol si un sot care bea si streseaza. -20 kg cat ai zice peste!!!!
noemi marian spune:
Va tzuc,fetele.
Io-s 'vesela' azi rau pen'ca am umblat pe jos ,in caldura, vreo 2 ceasuri sa-i gasesc animalutzului medicament pt urechile betege.Si n-am gasit si tre sa-l duc la dr ca procedura e mai complicata,decit la scabia normala.A fi distractiv ca-i tare ciufut pisicul meu.
Laura, esti tinara,si obosita.Atit.Io asa zic cind uit cite ceva.Mai multe de altfel.
Liliana,sa-ti traiasca fata!Si sa dea Dumnezeu sa-ti iasa cu fratiorul/surioara ei.Si spor la munca.Barbatul tau e o mare figura.Rezolva miscarea cu o bicicleta de camera.Rezultatele sint mult mai bune si-n plus ai avantajul dusului la indemina.
Ciuss,spor la invatat!
Iuliana,revenire grabnica si spor la munca si tie.Si ia partea buna a lucrurilor din Nisa:se-ntimpla asa ca sa te faca sa te simti ca acasa.
Lu,fetitza ta nu ma vrea si pe mine coechipier?Ca-i atita de fain ce face ea!Mi-e dor de genunchi vineti,de zgirieturi pe miini si fata.Chiar si de-o incaierare.
Mi-am facut planuri de concediu:omu' ramine acasa ca el il are doar in iarna(e ultimul venit in firma) si ma duc la Bucuresti sa-mi vizitez fata si pe mama fetei.Poate voi reusi sa ma-ntilnesc cu vreuna din voi.Macar atit daca nu apucam sa ne vedem toate.Dar,cine stie?
Kuki,acu' sa nu te superi pe mine ca vorbesc foarte serios.Gluma va veni la final.Daca te ajuta, iti fac eu cadou o sacosa mare de cumparaturi, pe roti.Ii beton si faci economie la bani sau bonuri de masa.Trebuie doar s-o tirii dupa tine.
Si eu am vazut subiectul deschis de Craciunitza si m-am intristat putin.E totul ok cu tine,Craciunitza?
Porumbel si Pisi cred ca se fugaresc una pe cealalta aici pe forum.Eu zic ca nu va dura mult pina vor ateriza din nou aici.
Va ,ca tre sa slefuiesc tavanul.Sper ca de data asta sa nu am fo surprizaNomi
Carmi spune:
Kuki, sigur ca da . Si te pot umple si eu de materiale, daca-mi dai un email la carmina_nrw@yahoo.de
E foarte usor de tinut, de fapt nici nu simti ca faci dieta, pt. ca poti manca absolut orice, cu cantitatile e mai complicat.
Eu am inceput sa ma lafai in pantalonii care-mi veneau inainte de saricna, si sunt tare happy.
Simona, vreau si eu, daca se poate, la adresa de mai sus.
Multumesc.
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Danna_36 spune:
Craciunitza", m-am uitat la poza ta de mai multe ori, nu odata. Dar ca sa fiu sigura am incercat iarasi adineaori si nu se mai poate. Nu se mai poate intra nici pe "Copii",nici pe "noi doi"...Ce le-ai facut? Poza in care zic eu ca arati de nici 20 de ani e cea de la "noi doi"...aia zici ca e facuta de o luna?
Am primit pe mail o chestie interesanta, despre un fenomen ce a aparut prin tari mai civilizate, numit "downshifting", despre care habar nu aveam pana acum. E vorba despre oameni care incep sa renunte la functii inalte si bani pentru ca incep sa realizeze ca mai sunt si alte lucruri importante pe lume, cum ar fi sculatul la 10 dimineata si cititul ziarului in pat, savurarea unei dimineti pe malul raului, etc. Bine, articolul e mult mai complex si mi-a placut, sunt cateva chestii reale pe acolo, de exemplu un pasaj despre sarmana noastra retina care se desensibilizeaza vazand zilnic numai peisaje ca: ceasca de cafea si monitorul...
Gata, inchei cu filozofia ca sotul vrea sa isi citeasca si el mesajele
Va imbratisez pe toate...
Primavara 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!
polux spune:
Buna.
Eu iar in pauza dintre ore.
Carmi sarut mana de pastilute, am sa ma uit dupa ele.
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy, please trimite-mi si mie carticelele si ce mai ai pe adresa jianulilianayahoo.com. Multumesc. Apropo ce predai mataluta, si ce fel de examen ai?
Nomi spor la slefuit. Cum stai, mere, ori nu mere treaba? Cu bicicleta de camera...sa nu aud, am la parter o sala de gim si de cand s-a deschis m-am dus decat de 2 ori, si e gratis, caci e ptr locatarii blocului.Prefer 30 mile pe biciclu adevarat decat o ora pe cel static.
danule, pai de asta noi romanii renuntam la functii, caci stim sa ne traim viata, sau asa credem noi. Cum mai merge afacerea?Nici acum in vacanta nu are mai mare cautare?a
Liliana
Poze cu maimutica mea
nematics spune:
Noemi (eu tot cu e vreau, nu cu nomi!!) - pai la mine acasa adik la Bucuresti daca scrie pe bus 230 stiu unde ma duce; da aici luni m-a lasat la autogara, in estul orasului si azi, tot din acelasi loc, tot 230, m-a lasat in nord! In schimb nu a mai facut statie la aeroport, ca luni!!
si sigur te astept eu la Bucuresti!
va las ca am clavir (adik tastatura) francez si caut litere pe toate partile
kim222 spune:
Salutare!Ati scris mult..am citit tot si am uitat tot!Imi cer scuze...si nici nu am apucat sa va cunosc prea bine...
Liliana ne-ai parasit?Da AMR 14 zile!!!!
Simona eu m-am ingrasat in sarcina vreo 27 de kg.....care nu sa-u dus deloc usor! Asa ca am tinut daneza...acum 1 an..si acum am repetat 6 zile zile...si am ajuns ..zina!
Sint pe aici...
ana_maria222 spune:
adrienne...nematics....pe cand berea aia??????
adrienne , ai ajuns in tzara???
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
Mik spune:
Nu v-am mai scris o vreme ca am bolit si inca nu mi-a trecut. Sunt o mitza leshinata cu tensiunea mica. Si-s cit o [vaca] (n-am emoticon potrivit) !
Craciunitza, uitasem sa-ti spun cum imi spal eu copilasii in cada : ma pun in genunchi linga cada sa nu-mi obosesc spatele. Imi pare bine ca ai sotz nou !
Nematics, la Antibes stai la hotel ? care ? (intreb ca voi veni si eu in septembrie la o conferinta si inca n-am ales nimic si sunt niste preturi !! )
Am pus poze de la serbarea de vineri si poze noi cu florile din gradina :
http://community.webshots.com/user/mik_da_rau
Pupici speciali pentru Lulu si pentru Craciunitza pe care le urmaresc din umbra la aceeasi sectiune. Aveti talent si multa sensibilitate !
Pupici la toata lumea !
NU ! Nu ma uit la meci ! Nu mai vreau sa ma mai bata la cap la radio ! Nici in ziar !
Mik.