40 cu + sau - (cap.12)
Raspunsuri - Pagina 13
Laura B spune:
Buna, si bine v-am regasit! Eu eram (una din?) aia care si-a cumparat lecitina si uita sa o ia.
Bun sosit fetelor noi.
Nu am mai reusit sa scriu cam demultisor aizi pentru ca am avut de terminat un proiect pentru scoala si… pe cuvantul meu de pionier ca nu mai las pe ultimul moment nici un curs/examen. Cius, uite eu sunt un exemplu de “asa nu!”. A fost ingrozitor de mult de lucru si am avut impresia ca nu mai ajung sa-l vad gata in timp. In plus, noaptea de joi spre vineri nu am dormit deloc- din motivul mai sus pomenit. A doua zi m-am dus teleghidata la servici. Nici azi, dupa un weekend lung, nu am reusit sa recuperez somnul pierdut si sunt tot ametita de oboseala. Concluzie: sunt tanara, dar nu mai am 20 de ani!
Va pup acum o sa mai citesc si revin cat de curand posibil (tocmai mi se termina pauza de pranz de la servici).
Laura
polux spune:
Salutare.
Imi pare rau ca am ratat plecarea Adriannei in Romania. Dar cu intarziere ii spun si eu vacanta placuta acasa.
Bine ati venit ciuss si Carmi.
mai fetele tare dragi imi sunteti voi. Eu sunt obosita dupa un weekend lunggg de 5 zile. Ce imi place mie saptamana asa, de 2 zile si weekendul de 5. Cine le-o fi facut invers ,chiar nu a avut cap.
Mai fetele mie asa imi bubuie capul de la artificiile astora, ca de 2 ore imi zbarnaie la geam numai bum bum.
Iulia spor la dieta...hai ca incep si eu de maine,...dar cum totdeauna e azi...
Carmi ce pastile spui ca ai luat de capul tau....ca sincer si eu mai vreau un fratior ptr maimuta mea care saptamana viitoare face 2 ani.
Olivia cat AMR?14?
Craciunita frumoaso, tu ai probleme acasa?Te intreb caci am vazut un mesaj initiat de tine la unul sau in doi...nu am vrut sa scriu acolo sa nu fac vreo gafa.
Liliana
Poze cu maimutica mea
KUKI spune:
Neatza ! Fac cinste cu o cafea. Cine mai vine?
Polux, si la mine inca mai este azi si dieta desigur, incepe de maine, ceea ce este de-a dreptul grav, caci abia m-am incheiat la pantaloni in dimineata asta si stau cu mare grija pe scaun sa nu cumva sa pocneasca pe undeva.
Si culmea, cred ca cineva de acolo de sus tot imi trimite semne, doar-doar oi pricepe ca nu e de gluma si trebuie sa iau taurul de coarne odata si odata. Uite ce am primit dimineata pe mail odata cu revista presei: http://www.9am.ro/revistapresei/Incredibil!/37545/O-rusoaica-a-slabit-45-kg-in-patru-luni
Editez ca sa recunosc ca nu sunt suficient de desteapta ca sa ma pricep sa ascund link-ul sub un cuvant
polux spune:
Hehehe Iulia, si cum si la mine este tot azi..m-am gandit ca nu strica un pahar de cola rece, chiar daca in miez de noapte...si apoi merg la nani.
dar mi-ai dat idee cum sa slabesc...mergand cu bicicleta. Hmm, problema este cand se vad rezultatele?Ca eu in weekendul acesta am mers cu biciclontul nu numai 2 ore pe zi, ci de dimineata pana seara, aproape....ca ia venit ceva la scafarlie sotului sa ma scoata cica la plimbare...una scurta de 30 de mile. Si asta 3 zile la rand. Si toate bune si frumoase, dar sambata pe o caldura de 35 de grade mai ca facusem insolatie la dus, dar de slabit nici un pounds, ca de am biciclu cu viteze automate si...Si culmea este ca m-am si cantarit de curiozitate...si nica,dar nimic.
Hai va pup, si ma duc la nani ca maine imi incep si eu saptamana de lucru, care tine 2 zile.E drept de dimineata pana seara, dar tot 2 sunt.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Carmi spune:
Laura, Liliana, multumesc pentru primire.
Pastilele se numesc ´Agnucaston´, si mai sunt niste variante ale lui, caut si revin. Uite aici http://www.netdoktor.de/medikamente/100005269.htm, in josul paginii, scris cu albastru, gasesti celelalte variante. Succes !
Kuki, saru´mana pentru link, nu c-as vrea sa slabesc 45 de kile, ci pentru ca articolul este semnat de o fosta colega de facultate pe care o caut de ceva timp. Wow ! Ce mica-i lumea..cateodata.
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
cius22 spune:
Fetelor,
am primit de la o fata draguta de pe forum niste carticele electronice,de psihologia copilului:-Totul se intampla inainte de 6 ani
-Cand apare copilul,de F.Dolto
-Intelege copilul ,de Kay Kuzma
plus niste desene de printat si de colorat pentru piticoti.
Cine doreste,cu cea mai draga inima..dati-mi adresa de mail si vi le trimit!
Ce va tot plangeti de...lecitina?(vreaaaaau si ioooo,ca ashe greu invaaatz)...Zau,ca nu am intalnit in alt grup asa multa bucurie de viata!Chiar si Kuki in momentul ei de "-" dovedeste intelepciune si fortza! Kuki ia de-aici:
Va las acum,dar mai revin...ca ashe taaare imi plac pauzeleeee (apropo,io-s profa si invatz pentru un examen care imi permite sa raman pe postul pe care sunt acum)
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
craciunitza spune:
Ma simt asa de bine intre/si cu voi incat nu mai adaug specificatii personale la sentimente :)
Mi-a trecut spatele cu fastum-gel.
Azi mi-am cumparat ceva frumos rau: mi-am cumparat un sot.
Dimineata m-am certat cu sotul din dotare pe motiv ca am indraznit sa numesc postul vacant "secretara", mi-a spus (destul de dur) ca asta este obicei de pampalau comunist, ca numai aia au impresia ca s-au ajuns daca-si angajeaza una cu fusta scurta sa raspunda la telefoane, ca postul nostru este analist vanzari si gata. M-am simtit ca drq pentru ca eram in birou si erau si persoane straine la discutie, asa ca mi-am adus aminte ca am o intalnire si am iesit din firma. Mergand aiurea prin oras mi-am adus aminte de subiectul initiat de mine la "in doi..." si cum m-au consolat fetele crezand ca e vorba de mine, mi-am imaginat cum ar fi viata mea fara micul terorist, am inceput sa plang si m-am oprit in cel mai fitos magazin, am cumparat cel mai fitos ceas si l-am daruit sotului din dotare. Care acum e alt sot, asa tare l-a uimit darul meu :)))
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Felix si Otilia Paul si Virginia
KUKI spune:
quote:
Originally posted by cius22
Chiar si Kuki in momentul ei de "-" dovedeste intelepciune si fortza! Kuki ia de-aici:
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
Daca nu eram nitel inteleapta si nitel puternica, probabil ca ma complaceam si acum in ceea ce impropriu se numea casnicie. Mai bine asa ! Unele dintre fete stiu ce vreau sa spun...
Mai, eu de azi dimineata tot intorc dieta aia WW pe toate partile. Nu pare greu de tinut si pare a fi logica si sanatoasa. Doar ca inca nu prea ma pricep sa calculez nesuferitele alea de puncte, da' ma-nvat eu !
Deocamdata am citit tot subiectul de la "femina intim", mi-am listat punctele...mi-am calculat cum m-am priceput cat am mancat astazi si inca ar mai fi loc.
Carmi, nu-i asa ca ma pot baza pe tine pentru sustinere ?
nematics spune:
Lu,
m-a zapacit soarele aici pe Coasta de Azur, de aia n-am sunat!
Plus ca mi-au ratacit bagajul in care aveam toate hainele de schimb - de la aeroport primul drum l-am facut sa-mi cumpar chiloti si bluze...
Iar Nisa arata ca dupa bombardament, cu sapaturile astea pentru liniile de tramvai, circulatia e complet aiurea iar autobuzele cu care fac naveta spre Antibes circula mai aiurea decit ratele noastre de demult si vin/pleaca dupa capul lor, ce orare? Nu mai zic ca trebuie sa cer de fiecare data bilet (ca imi ramburseaza transportul dar trebuie sa le dau biletele) - ca soferii iau banii bine mersi si biletul nema!!! Exact ca la microbuzele din Bucuresti. Si mai si fumeaza la volan!
Kuki, ai nevoie de un grup de suport? Daca e asa faina ma inscriu si eu la WW (Weight Watchers) - poti sa-mi dai si mie un link unde sa pricep ceva?
va las, am ceva treaba din pacate, nici timp de plaja nu am
all the best
Iuliana
parpalak spune:
ciuss22, vreau si io! parpalack@yahoo.ca.
KUKI, daca tii mortis si cu tot dinadinsu sa faci linku mai mic, baga inainte de tagu de inchidere cuvintu care vrei sa se vada. Cel mai simplu, trimite mesajul normal si dupa aia intra sa-l editezi, si-atunci se vad si tagurile. Ala de inchidere incepe cu \. Tag inseamna ce-i in paranteze patrate.
Si mai voiam sa adaug ca la 27, cind imi devenise clar si ma obisnuisem cu ideea ca nu s-a inventat inca barbatul pe care sa-l suport pe linga mine vreme mai indelungata, mergeam la piata cu rucsacul in spinare. E mult mai usor de carat si face si muschi la spate.
nematics, si p-aicea-i plin de transee vara si impresia mea e ca sef de proiect e un dentist beat, ca mi se pare ca tot numa pe alea bune le repara..
Porumbel si pisi-pis, va ubeste mama pe-amindoua . Unde-ati disparut?
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme