Simptome de sarcina! - 20

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

bubuleana cred ca te-am confundat. mii de scuze..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Clauclau: multumesc si eu sper si ii tin pumnii Mihaelei!
Eu sunt in ziua 26 (CM de 32)si ma dor sanii rau, ma inteapa rar ovarele si ma simt balonata. Aseara chiar mi se parea ca mi se inchide la culoare linia din jurul mameloanelor.
Dar, dupa cum spuneam, mai mult ca sigur sunt INDUSE ca in fiecare luna, si apoi...realitatea crunta.
Daca totusi ar fi adevarate, nu ar fi prea devreme?

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

clauclau: cantitatea CM-ului depinde de ovulatia de dinaintea acelui CM, nu influenteaza urmatoarea ovulatie, asa ca stai linistita.

Raldi: ti-am zis eu ca vei da o bomba? Am zis, am zis!

chiquitita: mai asteapta putin si eu zic ca poti baga un test. Urmeaza sa ne dai tu bomba, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

CHIQUITITA si eu am aceeasi impresie,cu linia din jurul mameloanelor.si mie mi se pare ca se mai inchide...
eeeeeiiii,dar pana la cruda realitate...pot sa mi se para multe...
temp.37,0...in rest nu am nici un simptom.nici oboseala...drept dovada am condus ieri 1000 km.

uitasem...z 29...cm 32.

CLAUCLAU sa ne tii la curent cu testele de ovulatie.

BUBULE...

TABITHA...tu ce noutati mai ai?

Mergi la inceput

oanabbb: noutatile mele? Azi - Ziua 26, mi-am cumparat test de sarcina, ieri dupa-amiaza TB 37,8 (in general eu imi iau cateodata TB si dupa-amiaza, asa de curiozitate; niciodata nu am avut-o mai mare de 37,6). Azi dim. TB 37,2. Luna asta pana acum cel mai mult a fost 37,1. In rest, nici un alt simptom. Deci? Astept sa vad in care zi sa fac testul: duminica sau luni. Pupici si sa auzim de multe teste pozitive.

Mergi la inceput

TABI si eu imi iau temp dupa amiaza,nu ma pot abtine.

mie duminica trebuie sa.mi vina cm,nu stiu daca voi mai face test pana atunci....cred ca nu,pt ca nu mai am nici sani durerosi,nimic.

plus ca, CLEARBLU se gaseste de cumparat doar la SENSIBLU ,iar fetele de acolo cred ca lesina cand ma vad intrand pe usa.....!si nu am pe cine sa trimit sa.mi ia........

Mergi la inceput

am dat trimite fara sa vreau......

am uitat sa.ti tin pumnii...
e chiar f bine cu temp asta a ta.....
sper din tot sufletul sa avem parte amandoua de un week.end fara rushi,si plin de teste pozitive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Tabitha si Oanabbb: va tin pumnii cu testele (voi il faceti inaintea mea), sper sa ne bucuram
Eu inca nu il cumpar (il fac joi) ca mi-ar arde degetele pana atunci. Cand ma gandesc la rece, realizez ca ...sigur nu sunt, dar speranta moare ultima

P.S. Si mai am o obsesie: ieri am gasit in chiuveta din baie un fluturas care ...depunea oua in chiuveta mea. Gandindu-ma ca nu are sens sa imi umplu casa de fluturi i-am zis sotului sa il arunce. A aruncat apa pe el, dar nu a murit si l-am aruncat pe geam. Bineinteles ca de oua s-a ales praful. Acum ma obsedeaza ca D-zeu nu imi va mai da copii ca eu i-am omorat pe ai fluturelui, plus ca biata fluturica o fi fost in chinuri si noi am chinuit-o si mai rau.
Ziceti voi, sunt nebuna sau nu!?

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

chiquitita: fata dulce, stai linistita si nu-ti mai fac mustarri de constiinta. Numai asta iti lipseste acum. Ai procedat asa cum probabil am fi procedat multe dintre noi. Pana la urma viata este o lupta de supravietuire. Hai, calmeaza-te si asteapta linistita sa treaca timpul, incearca sa iti umpli timpul cu altceva.

Mergi la inceput

hi hi CHIQUITITA ,lasa prostiile...
pai se poate.......

si la mine sperantele sunt din ce in ce mai mici...,acu daca ma uit mai bine nu am nici un fel de contur inchis .....

e,dar mai stii de unde sare iepurele?raman aproape optimista pana la proba contrarie.

Mergi la inceput