Simptome de sarcina! - 20

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Oana si Tabi sunteti dulci.
Apropo de simptome, nici un fel de greata, nici sanii nu mai dor, doar balonare (oi fi mancat prea mult ca am avut o foame saptamana asta, de speriat). Pe mine nu ma innebuneste atata momentul testului cat saptamana de asteptare a ciclului, apoi acea cu ciclul si pana vine perioada fertila fiindca le vad ca pe o perioada moarta in care stau sa astept ovulatia urmatoareeee.

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

chiquitita: hai sa te fac se fii mai putin stresata. Gandeste-te la cele ai caror soti au azoospermie si singura lor sansa, in afara de ICSI, este sa apeleze la IAD. Ele trebuie sa prinda cu orice pret ovulatia in momentul IAD, caci altfel - no chance. Fetele ai caror soti au catusi de putini spermatozoizi ok, au sanse, oricat ar fi ele de mari sau mici, in fiecare luna, pot presta cand vor ele avand speranta ca poate se prinde. Dar "azoospermicele" trebuie sa recurga luna de luna la IAD, in speranta ca poate... Asa ca nu mai fi stresata, daca au reusit ele cu IAD, vei reusi si tu, normal. Nu-i asa???

Mergi la inceput

chiquitita: am uitat sa precizez ca nu am nici cel mai mic simptom, totul este absolut normal la mine. M-am uitat la sani, nimic. M-am uitat la linia de sub buric - nimic. Conteaza insa rezultatul si sa nu ne stresam prea tare. Trebuie sa ne comportam ca si cum am fi deja insarcinate, sa ne iubim burtica si sa vorbim (daca nu cu voce tare, macar in gand) cu potentialul samburel. Si mai ales sa ne rugam la DD sa ne ajute in crucea asta pe care o purtam. Hai, ca mai e putin. Iar daca cumva iti programezi sa mergi la mare in perioada urmatoare, nu uita ca acolo se procreaza cei mai multi bebei datorita continutului aerului si a apei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Tabitha, esti o draguta ca de obicei!!
Ai dreptate! Dar stii cum e!
Nu merg la mare ca mi-am facut deja concediul.
Ai dreptate si cu simptomele, poti sa nu ai nimic si sa ramai insarcinata. Ramane de vazut (Doamne ajuta!)
Te pup!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_p spune:

Buna ziua tuturor!
Daca tot mi-am facut astazi curaj sa scriu un mesaj in forum (pe care de altfei il urmaresc de mult), urmatoarele vin de la sine. Am citit tot ce ati scris voi si ma regasesc si eu in multe din cele povestite aici. Sunt in ziua 28 a ciclului (teoretic ultima). Deocamdata nu am nici un semn de sosire a rushilor. Pana ieri am avut toata gama de simptome de (oboseala, balonari, sini...)Astazi nu mai am nici unul. Am facut un test de sarcina dimineata dar I.
Eu tot mai sper... (si de vreo cateva luni) dar pana acum nimic.
Un pentru toate si numai succese va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

io nu mai am rabdare pana duminica.vreau sa fac test!

ce ma fac?m.am gandit ;la toate prietenele,toate rudele,toti boschetarii din fata blocului si nu an pe cine sa trimit sa.mi cumpere.........

ce ma fac?io NU MA DUC!
nu ma duc si gata!oare pe cine sa trimit?

Mergi la inceput

oanabbb: ai facut cumva pregnil luna asta? Daca e asa, trebuie sa astepti sa treaca 15 zile de la administrarea pregnilului, pt. ca acesta da rezultate fals pozitive. Daca nu ai facut pregnil, poti sa-ti iei test, dar te rog ia Clear Blue, ca sa fii sigura de rezultat. Si lasa-le incolo pe farmaciste, du-te si cumpara-ti! Pupici

Mergi la inceput

nu TABI n.am facut pregnil.

dar nu pot sa ma duc!MI.E RUSIIIIIINEEEEEEEE!
e un oras mic,toata lumea se cunoaste,se comenteaza...

pai bineinteles ca testul va fi CLEARBLUe ca daca ar fi fost altul nu era problema.ca mergeam la alta farmacie si gata.
dar la SENSIBLU e singurul loc unde se gaseste si acolo sunt mai cunoscuta decat portarul

Mergi la inceput

oanabbb: si ce-o sa faci? daca iti intarzie CM-ul? Stai si astepti in incertitudine? Daca as fi fost din acelasi oras cu tine ti-as fi dat testul meu (desi la farmacie mi-au zis ca e ultimul). Unele fete ziceau ca poti sa incerci si dr. Sigur, numai ca eu nu ma pronunt. Oricum, daca iei orice altceva decat Clear Blue, sa-l faci neaparat din urina de la prima ora. Iti tin pumnii

Mergi la inceput

am auzit totusi ca vrei sa vii la mine.

nu zic mai multe decat ceva de o manastire......eee?

ssssssstt, nu mai spunem la nimeni.

Mergi la inceput