Simptome de sarcina! - 20

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Mersi fetele de incurajari.
chiquitita,ai mare dreptate,daca m-as apuca iarasi de AC,odata si-odata tot trebuie sa le las,nu? Si atunci iar trebuie sa ma apuc de numarat si de asteptat.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna fetelor, stiu si eu cum este cu simptomele induse .In ultimele 2 luni am tot crezut ca sunt insarcinata, sanii ma dureau, mergeam des la toaleta, oboseam repede si alte simptome aferente sarcinii. Dar erau doar in capul meu, caci ciclul a venit mereu la data la care trebuia sa vina.
Acum este a treia luna in care incerc si mi-am cumparat si teste de ovulatie , imi masor si temperatura, poate nu mai ratez luna asta...
Chiar de maine dimineata o sa incep cu si o sa tot pana in Z 20 cum spunea Tabitha.
Pana acum temperatura s-a mentinut la 36.4.

Fetelor, este posibil cumva sa se produca ovulatia imediat dupa ciclu sau la 2,3 zile?

Sau daca menstruatia este redusa cantitativ( 3 zile si 1/2 ) se poate sa nu ovulezi?
Am tot felul de framantari acum cu ovulatia asta! Daca nu ovulez? Mentionez ca pana acum am ramas insarcinata de 3 ori ( de 2 ori era prea devreme pentru mine si a treia oara cu minunatul baietel pe care-l am acum, are 4 ani si jumatate ).

Va pup pe toate si sa aveti o seara frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raldi spune:

Buna seara am venit de la doctor si am trei saptamani. Va multumesc incaodata pentru incurajari.

dumitrescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

raldi: FELICITARI!!! SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

raldi: super, sarcina usoara si un bebe sanator!!!!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

quote:
Originally posted by Mihaelaaa

Stiu ca luna asta am nimerit data cu pricina.Eu inca sper!

Mihaela

Doamne ajuta, si eu sper. Sa treaca mai repede saptamana asta sa fac testu...

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

RALDI, felicitari , sarcina usoara si bebe sanatos!
Cum ai reusit? Si ce simptome ai avut?

CHIQUITITA, iti tin pumnii sa fie si la tine bebic!

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raldi spune:

Buna dimineata.Am avut intarziere si sanii tari, alte simptome nu am avut. In 25 mai am facut un tratament care l-am luat tot de pe forum.
BU o lingurita in 100 ml apa de 3 ori pe zi, tinctura de mladite de zmeura 50 de picaturi de 3 ori pe zi, napraznic ceai 4 cani pe zi si laptisor de matca de 1000 mg, cam atat am luat si uite ca s-a intamplat. Dar 99% mana Bunului Dumnezeu. Am 3 ani de cand ma chinui si nimic. Asa ca incercati acest tratament si poate da si la voi rezultate repede. SUCCES

dumitrescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

bubuleana ma intrebam ce e cu tine...am fost in concediu si am cam pierdut un intreg capitol de la mamici de ian-feb. stiu ca tu aveai UM f aproape de al meu...acum am vazut ca nu mai esti nici in lista... te rog, nu-mi spune...

raldi, felicitari, sa fiti sanatosi!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Raldi,te felicit si eu din toata inima,iti doresc sa ai o sarcina usora si un bebel sanatos care sa-ti aduca numai bucurii!

FELICITARIII!!!!(Sper ca e contagios,si o sa venim si noi curand cu astfel de vesti.)

Mihaela

Mergi la inceput