Simptome de sarcina! - 20

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

raldi testul iese pozitiv numai dak este sarcina,indiferent de care, intra sau extrauterina... eu ama vut o dereglare cu intarzierea CM foarte mare si in aceea perioada mi-a iesit un test barza pozitiv dar Clear Blue a iesit negativ............

Poze diverse
Poze nunta....

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

salutare la toate naturistele si
azi am avut o inscriere la medic gin, asa ca am fost sa vad ce o sa mi spuna si ce crede-ti ca mia zis:
endometru-8mm sunt Z9
OV cu un folicul de 19mm , pe OS sunt dar mai mic, si toate analizele care le am dat sunt bune!!!!
cu asa rezultate ce parere aveti?

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Raldi, sunt de acord cu Carmen, un test apare pozitiv numai daca esti insarcinata.

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

O sa va tin la curent,dar sincer,daca iarasi vine o sa
Pana la urma m-am gandit ca daca o sa-mi vina,sa iau iarasi anticonceptionale.Macar asa nu mai am stresul asta,stiu ca n-am nici un bebel si cu asta basta!Numai asa m-as putea opri din numarat si socotit!

la toate

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Raldi: ti-a iesit Clear Blue pozitiv???? atunci sigur, sigur esti insarcinata!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Mihaelaa, fii tare si nu te apuca de AC din nou! Rabdarea este o virtute pe care Doamne-Doamne o rasplateste...Poate ar fi cazul de niste analize sau sa prestezi in zilele de ovulatie, daca nu ai tinut cont de asta pana acum.

EU....ufff....am o stare ciudata de cateva zile, ar putea fi simptome de sarcina dar ar putea fi si din cauza stressului de la servici si a oboselii. Ma gandeam sa fac un test dar se pare ca e prea devreme asa ca m-am hotarat sa astept pana la CM. Daca nu apare, atunci fac test, daca apare..atunci nu e cazul. Dar mai sunt 10 zile pana atunci si nu prea mai am rabdare...

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raldi spune:

Va multumesc din suflet pt incurajari. La 7.30 am programare la doctor, sper sa fie bine am trecut si de ziua 39 cu bine.

dumitrescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Stiu ca luna asta am nimerit data cu pricina.Eu inca sper!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Mihaela, si mie imi venise sa ma apuc iar de anticonceptionale, dar nu cred ca e bine; am asteptat atata timp si e pacat acuma. Iti tin pumnii!!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

raldi: tinem pumnii. Eu zic ca o sa dai bomba!

marryan: sunt super valorile tale. Tinem pumnii sa iasa bebe.

mihaelaaa: fii tare! Vei vedea ca pana la urma totul va fi bine. Vom ajunge mai greu la rezultat, dar vom invinge. Nu dispera.

tuturor

Mergi la inceput