Simptome de sarcina! - 20
Raspunsuri - Pagina 26
Carmen_Marieta spune:
raldi testul iese pozitiv numai dak este sarcina,indiferent de care, intra sau extrauterina... eu ama vut o dereglare cu intarzierea CM foarte mare si in aceea perioada mi-a iesit un test barza pozitiv dar Clear Blue a iesit negativ............
Poze diverse
Poze nunta....
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
marryan spune:
salutare la toate naturistele si 
azi am avut o inscriere la medic gin, asa ca am fost sa vad ce o sa mi spuna si ce crede-ti ca mia zis:
endometru-8mm sunt Z9
OV cu un folicul de 19mm , pe OS sunt dar mai mic, si toate analizele care le am dat sunt bune!!!!
cu asa rezultate ce parere aveti?
marryan
Alinus25 spune:
Raldi, sunt de acord cu Carmen, un test apare pozitiv numai daca esti insarcinata.
Nunta noastra
Mihaelaaa spune:
O sa va tin la curent,dar sincer,daca iarasi vine o sa 
Pana la urma m-am gandit ca daca o sa-mi vina,sa iau iarasi anticonceptionale.Macar asa nu mai am stresul asta,stiu ca n-am nici un bebel si cu asta basta!Numai asa m-as putea opri din numarat si socotit!![]()

la toate
Mihaela
bubuleana spune:
Raldi: ti-a iesit Clear Blue pozitiv???? atunci sigur, sigur esti insarcinata!!!
bubuleana
iepumic spune:
Mihaelaa, fii tare si nu te apuca de AC din nou! Rabdarea este o virtute pe care Doamne-Doamne o rasplateste...Poate ar fi cazul de niste analize sau sa prestezi in zilele de ovulatie, daca nu ai tinut cont de asta pana acum.
EU....ufff....am o stare ciudata de cateva zile, ar putea fi simptome de sarcina dar ar putea fi si din cauza stressului de la servici si a oboselii. Ma gandeam sa fac un test dar se pare ca e prea devreme asa ca m-am hotarat sa astept pana la CM. Daca nu apare, atunci fac test, daca apare..atunci nu e cazul. Dar mai sunt 10 zile pana atunci si nu prea mai am rabdare...
Iepumic 
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.
raldi spune:
Va multumesc din suflet pt incurajari. La 7.30 am programare la doctor, sper sa fie bine am trecut si de ziua 39 cu bine.
dumitrescu
chiquitita spune:
Mihaela, si mie imi venise sa ma apuc iar de anticonceptionale, dar nu cred ca e bine; am asteptat atata timp si e pacat acuma. Iti tin pumnii!!
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
Tabitha spune:
raldi: tinem pumnii. Eu zic ca o sa dai bomba!
marryan: sunt super valorile tale. Tinem pumnii sa iasa bebe.
mihaelaaa: fii tare! Vei vedea ca pana la urma totul va fi bine. Vom ajunge mai greu la rezultat, dar vom invinge. Nu dispera.

tuturor