Suceava- sezonul 11

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

Fetelor cochetelor, ce dor ne-a fost de voi !
Cerem iertaciune pentru o saptamina de tacere, dar au venit prietenii de care va spuneam si am tot bintuit pe la manastiri si nu numai... Sincer, citva timp cuvinte ca "musafiri", "conversatie", "cina" nu vreau sa aud !!!! Iar daca pina si eu am avut nevoie de o jumatate de zi in care sa nu scot nici un cuvint,inseamna ca chiar am fost obosita !
Azi am reluat plimbarile in parc si Zamfiruc a apreciat ca incet-incet ne reintoarcem la ritmul nostru de zi cu zi !

Acuma chiar merg la nani, ca e trecut de miezul noptii si mi se inchid ochii....
VA pupacim !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

am uitat : pupam pe toata lumea, noi venite (deja de-ale noastre) sau mai vechi.
Pupam si doua burtici : burtica lui Meg si pe cea a Ramonei.Ce minunat sa auzi vesti bune, e reconfortant, pe cuvint !
Gata, chiar am fugit la nani...

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Sa va traiasca baietelul!!!!!!!!!!!!
va pup ca e tarziu,vorbim maine la cafea!!!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

eu am ajuns deja la cafea, dar nu am sa servesc ci am sa-mi mananc iaurtelul..iar m-am trezit de la 7, pana pe la 8 am stat in pat si acum inca mi se pare prea devreme sa ma apuc de invatat, asa ca bantui nitel pe net.

ilinca, bine ca auzim de tine..promitem sa nu pomenim cuvintele cu "c..", "m.." si "c.."

la 12 mergem sa luam filmuletul de ieri de la eco, sper sa se vada bine...originalul e pe caseta video si l-am dus la un centru sa-l transpuna pe DVD, sa-l putem viziona si noi la ceva si sa trimitem o copie si alor mei...am sa incerc sa-mi fac un cont pe dropshots, sa vad daca merge sa-l incarc acolo

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

E bun iaurtelul in loc de cafeluta,caci baietelului nu-i faca bine cafeluta,azi am fost mai lenesa m-am trezit la 8 caci m-am uitat azinoapte la un film:Tristan si Isolda, ce planuri mai aveti azi?Eu gatesc puternic, maine pleaca Catalin ,intra de servici si trebuie sa-i fac pachet.Va pup pe toate!

bita doina

Mergi la inceput

Nu e nimeni pe aici?Da lasa ca terminati cu conceiile si plimbarile si sa vorbim...Hai la un film pe net!

bita doina

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Ce liniste e pe aici...Ce faceti?Ce fac bebicii?Dar gravidutele, cum se simt azi?e totul ok?Cand intrati in actiune pe DC?va astept!Azi sunt mai pe usor caci am gatit ieri mult...cafeaua n-are gust de una singura.Va pup pe toate!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Meg pozele sunt uimitoare...sunt atat de clare, parca nu-mi vine sa cred....sa fie intr-un ceas bun!

Doinabita la ce film ne inviti...ca eu sunt iubitoare de asa ceva!

In rest fetele ce mai fac?

Va pup!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

De dragoste daca va place :Tristan si Isolda, l-am luat de pe net, sau unul de actiune,mie imi plac mai multe genuri de filme si de groaza dar sa nu fie noapte ca mi se face frica si apoi nu mai dorm...

bita doina

Mergi la inceput

Cred ca fetele sunt in concedii sau la servici ca e cam pustiu pe aici.Dar se intorc ele si sa ne vorbim apoi...

bita doina

Mergi la inceput