miscari fetale la 10 sapt ????
sunt la a doua sarcina si astazi cand am implinit exact 10 sapt am simtit in uter niste palpitatii.le-am simtit timp de aprox un minutel apoi au incetat.de la gaze cu siguranta nu au fost caci stiu sa fac diferenta.este posibil ca la 10 sapt sa simti miscarile fatului?a mai simtit cineva atat de repede?
octy
10,KENZO(1nov 2004)
Raspunsuri
bibi spune:
si eu sunt la a doua sarcina. prima data am simtit miscarile la 18 saptamani si 2 zile. A doua oara la 16 saptamani.
Cel mai repede la a doua sarcina am auzit de miscari la 13 saptamani, dupa care au incetat 8sau ma rog, nu au mai fost simtite pana la 15 saptamani).
mie una, mi se pare muuult prea devreme la 10 sapt, dar ma rog...eu nu-s medic...
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
Medeea76 spune:
Mie nu mi se pare anormal. Fina mea l-a simtit pe bebe din luna a treia. Eu am simtit tot in luna a treia ceva, dar abia cand au inceput miscarile adevarate (la sfarsitul lunii a 5-a) mi-am dat seama ca primele erau tot ale lui bebe.
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 34+
inni spune:
Eu am simtit miscarile bebelushei mele la 14 saptamani...si sunt la prima sarcina. Bineinteles ca toata lumea mi-a "sarit" in cap ....ca mi se pare, ca nu se poate, mai ales ca e primul copil ..etc..etc..stiam care e diferenta dintre gaze si miscari.
Iar sotul meu...de la 16 sapt....asa ca ...mai sunt si exceptii. Bebele tau e foarte, foarte activ.
Be happy !
Poze
Poze tort si pizza
Inni
30+ cu
....
bits spune:
fetele multumesc mult!si eu raman tot la ideea ca l-am simtit.la prima sarcina l-am simtit pe baietelul meu la 13sapt + 4 zile si la fel mi-a sarit lumea-n cap ca nu are cum.ce-i drpet nici ieri si nici astazi nu am simtit nimic dar nu asta baiul caci mai avem timp![]()
octy
10,KENZO(1nov 2004)
amarantina spune:
Da, si eu sunt la a doua sarcina si am simtit miscari de trupe pe la 12 sapt. L-am intrebat pe medic daca este posibil asa ceva si a zis ca da, ca datorita cezarienei (cazul meu) peretele uterului e mai subtire in zona taieturii si de acolo se propaga senzatia de miscare mult mai intens.
bits spune:
da si eu sunt dupa o cezariana deci asta o fi motivul!
amarantina te-a durut operatia in timpul maririi uterului?eu simt ceva dureri si presupun ca de la asta e.
octy
11,KENZO(1nov 2004)
elena_oona spune:
eu am simtit miscarile fetitei mele la 14 saptamani.Cred ca e normal,fiecare copil se dezvolta diferit!
Sarcina usoara si numai bine!!
Elena & bebe Manuella 1 an si 8 luni (16.10.2004)
"Good parents give their children Roots &Wings. Roots 2 know where home is, wings 2 fly away & exercise what's been taught them. "
sraluca spune:
buna fetelor,
eu am aproape 14 saptamani si de pe la 10 saptamani simt niste gadilituri in burta. nici nu stiam ca sunt insarcinata si ma gadila burta de imi venea sa ma scarpin dar nu ajungeam. o fi fost bebe?
codruta_grg spune:
Eu zic ca este prea mic acum sa aiba forta de a se misca si lovi peretele uterului ca sa simta mamica lui ceva. Dar exista si exceptii...
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
ingeras26a spune:
Eu sunt la prima sarcina si joi intru in 17 sapt si nu l-am simtit pana acum...sau cel putin nu cred, sper sa nu confund miscarea cu matzele :( 
De-abia astept!
Dar eu zic ca se poate, de ce nu?
Pupicei, Ingeras
16+
Maya