miscari fetale la 10 sapt ????
Raspunsuri - Pagina 2
bits spune:
ingerasa am o prietena care nu a simtit nimic pana la 22sapt.la prima sarcina e normal.cred ca depinde si de conformatia fiecareia.la cate sapt ti-au spus sexul la bebitza?
octy
12,KENZO(1nov 2004)
ingeras26a spune:
Bits, mi l-au spus la 15 sapt fix si sper sa se confirme la 19 (daca nu, nu conteaza, sanatos sa fie, ca la cat este de dorit...), bebitza este f bine dezvoltata, era cu 5 zile mai maricika la toate ecografiile.
Am simtit ieri ceva foarte ciudat, dar nupot spune sigur ca era bb... oricum, de-abia astept!
Sarcina usoara in continuare!
Pupicei, Ingeras
16+
Maya
bits spune:
multumesc la fel si tie!sa fie asa cum iti doresti!si la noi bebe 2 e mai mare cu 5 zile incat mi-am spus ca iarasi va fi un grasun(a).sanatosi sa fie ca nu mai conteaza!
octy
13,KENZO(1nov 2004) si baby
Dorsilia spune:
al meu bb2 zice la eco ca e cu 3 zile mai mic :((( probabil nu ma ingrijesc eu destul ca la prima sarcina,de fapt asta e cert ca mananc cam aiurea
codruta_grg spune:
Off topic: Dorsila, iti spun din ce am citit si s-a demonstrat. Poti manca ce vrei, ca bebele ia din resursele tale. Tu vei fi cea care vei avea de suferit daca nu mananci bine. Sunt cazuri care bebele a fost perfect sanatos (nascut cu 3600 g) si mama nu a putut manca altceva decat castraveti si a baut doar apa. De tine trebuie sa ai grija, ca urmeaza o perioada dupa nastere care te va solicita si daca nu ai putere.....e cam rau..
Asa ca ingrijeste-te si mananca bine! 
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
bits spune:
da Dorsila si eu stiu pe cineva care a avut sarcina toxica si nu prea a mancat.bebe a fost ok in schimb ea a ramas fara masele,ii cadea parul groaznic dupa nastere.pune manuta si mamanca chiar daca e greu pt ca mai ai un copilas care te solicita.
cu bebe stai linistita ca asa sunt ei.au perioade de stagnare si perioade de crestere rapida.
octy
13,KENZO(1nov 2004)
bits spune:
ah si astazi l-am simtit bine bine pe bebe
.nu mai am nici o indoiala ca a miscat mai devreme.ce-i drept lovitura de astazi a fost cu mul mai multa fortza decat ce am simtit eu acum 3 sapt.
octy
13,KENZO(1nov 2004)
belle_vue spune:
Eu am facut o eco fiindca sangeram acum 2 zile, la 10 sapt si s-a vazut bine cum bebele se foia de pe o parte pe alta, dar de simtit n-am simtit nimic, ca are numai 3,3 cm...
Sanatate si sarcina usoara tututor!