Iasule, mandra cetate (36)
Raspunsuri - Pagina 15
aime spune:
astazi am fost la Dana. A fost minunat, Vladut s-a simtit super...s-a jucat cu Ruxi la piscina, a "discutat" cu Matei (Gabriela, e atat de dulce si de serios-matur , un adevarat barbatel, ce frumos ii explica lui Vladi ce si cum...si cum tre' sa se joace, sa nu umble la prize), pacat ca n-am mai avut baterie la aparat, da iaca spre exemplificare niste poze.
Adriana , m-ai imbolnavit...vreau si eu retetele, daca se poate, prajitura cu alune e asa haioasa...cu alunele deasupra, parca si vedeam veverite rontaind , iar tortul are un aer serios.
aime si Vladimir
palmyrah2002 spune:
Ce copii frumosi si cuminti aveti!
Mihnea era cu siguranta imbracat in piscina sau eventual ud din cap pina in picioare!
Aime,uite asa mi-am facut si eu pofta cu tortul!Noroc de poza!
aime spune:
Cristina, sa nu crezi ca tricoul lui Vladut sau pantalonasii erau uscati ...erau leoarca...drept dovada sunt pozele din casa cu un body al Ruxitzei ...da era fericit si asta e important...Ruxi e o cumincioara, nu era asa uda, ff ascultatoare, fara de zbenghi al meu...
buli spune:
uau, ce misto e la Dana, abia astept sa venim si noi
Matei e innebunit dupa apa, cred ca va fi show cu piscina. deodata, azi avem o zi grea :( mergem la vaccinul de 2 ani jumate
o saptamina faina tuturor
moama, Adriana, sint bestiale prajiturile tale
edit: Dana, si eu cred ca tot fluturasii sint cei mai eficienti. eventual un spot scurt la radio. dar asta e mai scump. in ziar nu prea cred ca merita. doar daca poti gratis.
belnicol spune:
Adriana, ce pacat de tricou. Chiar ma gindeam ca e o chestie faina, voiam sa-i fac si eu o surpriza sotului ca facem acusica citiva ani ... Tre sa ma reorientez va sa zica. Si sa stii ca am salivat (pe bune!) cind ti-am vazut prajiturile alea. Ne dai gata.
aime, baieteii nostri sint cam de aceeasi virsta, daca s-ar intilni la piscina danei, ce-ar mai face ei, ca si al meu e balacit rau. Sigur s-ar lasa cu o scaldatoare.
V-am lasat. Ma duc sa iau cite una alta ca vrem sa punem de-o visinata! O zi buna.
Nicoleta si Matei
ilinca79 spune:
Buna seara iesencelor, si va rog sa ma scuzati ca dau buzna peste voi, dar as avea o intrebare: sunt pe cale sa ma angajez la Iulius Mall-ul care se va deschide anul viitor in Cluj-Napoca; am insa un presentiment legat de mediul de lucru de acolo si de corectitudinea conducerii. Lucrati careva dintre voi acolo, sau cunoasteti pe cineva care lucreaza acolo? V-as ruga frumos sa imi dati ceva detalii daca puteti!
Multumesc mult!
Ilinca
GabrielaG spune:
Ilinca, daca e vorba de staff-ul care va conduce Iulius, nu stiu chiar nimic...daca era vorba de unul din magazinele de acolo ti-as fi spus ce am auzit de la gura lumii... Poate altcineva dintre fete...
Copiii au fost azi la dana, bineinteles ca atunci cand m-au vazut m-am trezit cu un ..."eram sigur ca ne iei acasa"(asta era Octavian), iar Matei:"nu vreau sa merg acasa".
In rest...ieri am fost la o petrecere pt copii si ne-au sunat vecinii ca usa e intredeschisa la noi si incuiata cu cheia. Am venit val vartej, crezand ca ne-a fost sparta usa...dar se pare ca cineva nu a fost atent la incuierea usii...nu zic cine, ghiciti.
Si sa va spun ceva, azi a fost ziua lui Cosmin, premiantul cu coronita al lui Ingrid, asa ca din toata inima si asteptam fotografii de la tort, daca nu in WK-end, ca atunci sigur sarbatoriti.
Eu maine am un Matei de 4 ani, si am spus ca luam un tortulet si o sampanie pt copii si multe baloane...si sper sa fie frumos. La 5 ani o sa fac si petrecere, sper...dar pana atunci...pe acasa.
O seara placuta, eu ma duc sa fac o baita cu sare de menta....ieftina ca braga...cine e interesat, trec sa-i arat mostre.
Pupici,
Gabriela si baietii
palmyrah2002 spune:
LA MULTI ANI ,COSMIN !
LA MULTI ANI , MATEI !
Sa fiti sanatosi,voiosi si sa aveti o viata fericita alaturi de toti cei dragi!
Cristina,Raresnazdravan de 1 an si Mihneanazdravan fara pereche
prettysunshine spune:
Gabriela,palmyrah,buli multumim mult pentru urari!
La multi ani pentru Matei si petrecere frumoasa!
Noi ieri ne-am petrecut in familie,ca petrecerea cu colegii i-am facut-o inca de acum o luna,ca sa fiu sigura ca vin.Dar si in familie a fost tare bine,a avut doua torturi,nu unul si s-a simtit foarte important.
Of,deja se face iar cald,noroc ca e racoare noaptea.
Va doresc o zi cat mai buna si trec la munca ca e tarziu.
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.