Iasule, mandra cetate (36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Adi si eu zic sa duci tricourile inapoi, nu neaparat ca sa iti recuperezi banii (desi si asta ar merita), dar macar sa le arati ce marfa vand. Si lor si celor care vor mai fi pe acolo in momentul respectiv. Mai exista si sansa, f. mica e adevarat, ca ei nici sa nu stie cum se comporta tricourile dupa spalat si sa le faci un bine aratandu-le...
despre prajituri: no coment...ca altfel incep sa plang ca vreau si eu...

Gabi, sa-ti traiasca Mateiul si sa fie sanatos si cuminte!
Bine ca a fost numai neatentia voastra cu usa...

La fel ii uram si lui Cosmin, care s-a sarbatorit ieri!

Aime, ma bucur ca v-ati simtit bine si ca ai facut poze la piscina. Dupa vreo doua dintre ele chiar s-ar putea crede ca e frumos si distractiv la noi...asa ca am "furat" una, in ideea de a o pune pe site, nu te superi, nu? Ce frumos dormea Vladut in patutul lui cel bleu, ostenit de atata balaceala...Cat priveste numele istorice, ai mare dreptate: Domnita Ruxandra si Printul Vladimir...

Nicoleta, Anca si Cristina precum si celelalte mamici dornice de puiuti balaciti si fericiti, va invitam la antrenamentele pentru mare, in fiecare zi cu soare...

Miha, nu am putut vedea pozele de la semnatura, asa incat sa te intorci repede, sa nu apuce sa ni se faca dor de voi...

Ce cuconiada se mai aude ceva? Parca vad ca ramane pentru la toamna...Noraaaaaa...

Primavara 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Inca n-am disparut din zona! Cred ca de joi abia...Atunci pot veni omuletii la carat mobila.Pana atunci caram si noi ce e mai usor.Si ce multe prostioare se mai pot aduna intr-o casa de om! Acum le-as arunca cat colo,dar stiu ca sunt amintiri frumoase,care atunci cand o sa ma linistesc o sa-mi gadile sufletul!

Am "mesterit" pozele de la semnatura! Sper sa se vada!

Va pup pe toate!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

La multi ani Cosmin!
La multi ani Matei!
La multi ani Maria Raluca!
Si daca tot am inceput,sa termin macar saptamana...
La multi ani Carmen(mephala30)!
Multa sanatate si fericire ..racusorilor!

Nicoleta,nu mi-au dat nici o garantie,doar mi-au spus de nenumarate ori sa am grija cum le spal,sa le spal la mana sau la masina doar daca am un program "soft",stiau ei ce stiau...
E clar insa ca nu au tehnologia celor la care am facut celelalte doua tricouri, (inainte de modernizarea mall-ului ,era o firma la et 1) ca pe alea le-am spalat si la program obisnuit la masina si n-au nik..si au deja trei ani..
Eu vreau acum sa mai fac un tricou,pt cumnat,oare unde sa ma duc?
sa incerc cu un tricou cumparat de mine tot acolo sau sa ma duc la PIM?Stie cineva ceva de firma care a fost inainte in Mall(nici macar nu stiu cum se chema,era la et 1,developau poze ,faceau imprimeuri pe tricouri,cani,puzle,afise),pe unde s-a mutat?

Aime,si prajitura si tortul au aceeasi reteta,de tort richard,niste foi cu nuca(alune in cazul meu) si crema ganaj(cea de la tortul trufa),prajitura am facut-o din cauza ca am facut multa compozitie de foi si m-am plictisit facandu-le,asa ca am turnat un sfert din ea intr-o tava si-am facut un blat.Iti trimit reteta pe pm.

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, Matei si Cosmin! felicitari mamicilor si taticilor aferenti, sa va traiasca cupiii sa va aduca multe bucurii!
incerc sa vad pozele si nu reusesc, mai incerc

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Am uitat!

LA MULTI ANI Cosmin!

LA MULTI ANI Matei!

Sa cresteti mari si sanatosi!

Ingrid,ma uitam la pozele tale si imi sunteti tare cunoscuti.Unde locuiti?

Mergi la inceput

Adi,in principiu,orice produs cumparat are garantie 30 de zile de la data cumpararii,pe baza bonului de casa.Si daca ai respectat instructiunile de folosire,spalare etc...Eu cred ca ar fi bine sa le faci o vizita si vezi macar ce spun atunci cand le spui ceva de OPC.Nu este vorba de bani(si pana la urma de ce n-ar fi?),dar e vorba de principiu.De ce sa-si bata joc de lumea cu lucrari de kk?

Edit: vreau si eu reteta de tort.Plizzz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

La multi ani! si de la noi sarbatoritilor Cosmin, Matei cel sugubatz

Dana, cum sa ma supar, darling...chiar ma bucur(sa intru si eu pe site sa vaz pozica mea ) si sa stii ca pe bune ne-a placut, si cum adica "pare ca e frumos?" chiar e frumos ...ai vazut ce terminat era puiul , azi am avut zi de piata, dar maine preconizam iar o piscina ...esti prin zona?
am intrat pe site....ce misto arata gugulucii, cum se jucau acolo...

Adi, saru mana mult nu m-am logat dar acu ma loghez sa citesc. Cat despre tricouri, si eu m-as duce pana la ei, asa sa vada ca bucuria e de scurta durata.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirinda2000 spune:

Miha spor la mutat si nervi tari !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Miha,nu-mi sta in fire sa fac scandaluri,mai ales ca baietii care au tiparit imprimeurile au fost de treaba..s-au straduit,cred ca de aia imi tot spuneau sa am grija cum le spal..oricum,nu ma mai prind pe acolo.
Am pus poze noi cu Catalina aici mare amatoare de pui la gratar,de mici si frigarui de pui..

In ce priveste reteta de tort,incerc sa-i "dau o forma " si poate o pun la "bucatarie"

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

La multi ani Matei si Cosmin!
Sa cresteti mari si sanatosi si fericiti, alaturi de parintii vostri!

N-am putere sa mai scriu nimic sunt realmente epuizata si pur si simplu nu mai vreau nimic! Decat PACE! Daca reusesc, ceea ce nu cred sa fie posibil in urmatoarele 2 saptamani revin. Daca nu, pray for my soul!!!! Deseara vine sotul meu acasa dar sigur ca pana atunci dau faliment nervos! Dar vine scaparea acusi! PA!
pa!

Mergi la inceput