Iasule, mandra cetate (36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Gabi. multumesc de laude, eu sunt prima care ma bucur cand aud de copiii care au fost la noi, ca s-au simtit bine si mai vor.Va astept oricand...

Raluca, tare m-as bucura sa iti fie de folos informatia aia. Daca ti-e greu sa suni la bucuresti spune si vorbesc cu cineva de acolo sa sune si sa afle detalii. Sanatate!

Aime, ani multi si buni tatalui tau, alaturi de voi!

Eu in continuare nu am mesenger, insa am inceput sa ma obisnuiesc, cu atat mai mult cu cat nu prea stau pe acasa si nu mai am timp de el...Pe undeva totusi imi lipseste, mai ales listuta cu fetisoare galbene si zambarete, care ma faceau sa ma simt la numai un clik distanta de prietenii mei, in orice colt de lume ar fi fost ei...

fetelor, cum sa fac sa afle mai multa lume de centru? Ajutati-ma cu niste idei, va rog mult de tot!

Primavara 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Danna_36
Raluca, tare m-as bucura sa iti fie de folos informatia aia. Daca ti-e greu sa suni la bucuresti spune si vorbesc cu cineva de acolo sa sune si sa afle detalii. Sanatate!

Dana, cu un telefon pot rezolva si eu, nu e asa mare greutate... Multumesc! Daca nu ma descurc pana la urma, apelez la tine! Multumesc de sprijin!

Iar de popularizarea centrului, daca vrei, te ajut cu un anunt in ziar... Trimite-mi un text pe mail sau PM si sper sa se rezolve.
Mai poti lipi afise in oras...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Raluca, si eu multumesc.
m-am gandit si eu la ziar, dar inca nu imi dau seama ce "strategie" sa aplic, adica cam cat de mare sa fie anuntul, la ce rubrica sa il plasez, cat timp sa il dau, etc. Imi imaginez ca un anunt dintr-ala micut, aruncat pe undeva printre alte sute de anunturi nu ar avea mare efect, iar despre anunturile mari nu stiu mare lucru. Mi-ar fi de mare folos daca mi-ai putea da cateva amanunte pe PM.
Eu am mai fost la gradinite (la cate am apucat inainte de vacanta), am mai impartit fluturasi pe la targuri si asa, duminica prin Copou, am dat pe la cunostinte...Din pacate nu prea am cunostinte care sa lucreze la firme straine, ori macar care platesc bine, la banci ori prin alte locuri mai rasarite...Ar fi trebuit sa ma duc sa impart fluturasi si cand a venit Circul, dar nu mi-a dat prin cap...

Weekend placut va doresc tuturor...

Miha, mutare usoara. Dar de ce va mutati, a scumpit proprietarul chiria?
Referitor la indemnizatie pe card, da, si eu primesc asa si am facut cerere pt asta la Directia aia de la gara, nu mai stiu exact cum ii zice, iar cardul e al meu, unul mai vechi. Le-am dat datele si vad ca e OK. Nu stiu ce sa zic despre cardul sotului tau, daca e bun sau nu...Oricum, e mult mai comod asa decat cu posta, ca eu trebuia sa ma tot plimb la Posta Podu Ros, de care apartin cf buletinului, nu primeam banii acasa...oare cand m-oi indura si eu sa imi fac buletin pe adresa noua? parca vad ca ma trezesc cu vreo amenda cat mine de mare, ca numai noua nu mai e adresa asta, sunt vreo 6 ani de cand ne-am mutat aici, timp in care am stat si la Bucuresti...of, nici nu vreau sa ma gandesc la ce mi-o face nenea politaiu'...

Primavara 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Dana,ne mutam din cauza ca proprietarul a vandut apartamentul din motive financiare.
Unde anume este Directia asta de care spui?Luni de dimineata trebuie sa merg musai sa rezolv sa primesc si eu pe card.Aceeasi problema ca si tina am si eu.In fiecare luna trebuie sa merg in Tatarasi sa iau banii,sa ma cert cu alea pe acolo ca nu au bani,ca fac programari...Sper sa rezolv o data si cu buletinul asta!Dar nu am pe nimeni care sa vina sa ma ia de manuta sa ma duca la politie!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna seara fetele!

va multumesc mult ptr urari sunteti niste dragute.Maine ne petrecem
Noi suntem abia sositi de la pomana de 40 zile de la Piatra, copilu' era frant, terminat, deochiat (desi nu prea cred in astea), nedormit, etc...si am poposit si in vizita la fina noastra care schimba prefixul. Acolo si-a gasit companie si s-a jucat, desi era epuizat. Acasa, la baita si acum e in lumea viselor, eu insa...somn ioc...cred ca de oboseala...si asa am zis sa intru sa-mi iau portia zilnica de DC.

Miha imi pare rau ca tre' sa va mutati, acu pe caldurile astea, ca cica vin iar , da, lasa, sanatosi sa fiti, ca le rezolvati voi. Wow, oare sa se dea banii pe card? Eu ii primeam in jur de 10 ale lunii, au inceput sa vina?

Mai bantui un pic si ma duc si eu la somn
si noapte buna!

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Imi pare rau ca nu mai am timp sa mai intru pe aici sa vad ce mai faceti. Incerc sa recuperez, dar deja este tarziu si ar trebui sa ma duc la culcare.

Si eu ma bucur ca s-a mai racorit, dar as fi preferat sa fie frumos week-end-ul asta ca aveam planuri de gratar.
Pana la urma noi am renuntat la aer conditionat, este totusi suportabil la noi, saptamana trecuta am avut max. 25 de grade.

Saptamana viitoare plec la parinti cu Stefi, asa ca iar voi disparea. Va doresc o saptamana usoara si sa ne reauzim cu bine.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Danna, eu sunt de parere ca "fluturasii" sunt mai eficienti. Din cate stiu eu cam 10.000 buc. costa 400 RON si poti da prin parcuri, gradinite, poti lasa si la medici pediatri etc.
Anunturile in ziar nu prea au efectul scontat, costa si foarte mult. Iti spun din proprie experienta.

Ioana&Andrei(14.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Cristina(Palmyrah) tocmai bagabondam nitel pe forum si am vazut ca tu ai primit luna trecuta banii pe card.Eu am cardul pe numele sotului.E valabil sau tre sa fac un card pe numele meu? Tu unde ai sunat pentru informatii?

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Poti suna la 210890 sau 213887 interior 13 sa intrebi daca e in regula cu virarea banilor pe cardul sotului.
Daca da e nevoie de copie dupa buletinul tau si un extras de cont de la banca pe care le duci la Directia Muncii la gara,in blocul turn unde era pe vremuri(o mai fi si acum?)o autoservire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Luna trecuta banii au intrat pe 9 ,daca luna asta 9 e duminica poate intra pe 7...ce bine ar fi..hihihi,bate vintul rau prin buzunare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Salutare fetelor. Buna treaba cu cardurile astea, abia de luna asta am depus actele si astept si eu sa-mi intre pe card. Trebuia sa ma urnesc pina la Valea Lupului dupa bani, ca nici eu nu m-am invrednicit sa-mi pun viza pe adresa asta. Nu m-am invatat minte, ca doar am luat cindva o amenda pe o chestie de asta.
Racoarea asta tare bine a prins dar la noi abia, abia daca s-au facut 29.

aime, LA MULTI ANI SANATOSI LUI BUBU!

Adriana, voiam sa te intreb cum ai procedat la Diverta cu tricoul sotului, au ei sau te-ai dus tu cu tricoul ? Cit a costat?

V-am pupat. O duminica placuta.

Nicoleta si Matei

Mergi la inceput