Iasule, mandra cetate (36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Dana, iti multumesc de mii de ori din inima.
In momentele astea, orice informatie imi este de folos... O sa incerc sa sun zilele viitoare la numarul de telefon respectiv...

In seara asta mi-a mai spus cineva de cabinetul de care zicea Gabriela, de pe Sararie. Cica ar fi si cele mai bune preturi si calitate f buna. Doar ca o proteza ar fi de pe la 2000 de euro in sus. De unde sa luam noi banii astia cand ai mei aproape nici bani de mancare nu mai au??????????????? Oricum, din cate am inteles, de proteza poate fi vorba doar dupa min 6 luni de la operatie. Dar chiar si asa, sunt o multime de bani pt noi acum...

Si m-a mai sfatuit cineva sa incerc la Recuperare, poate, poate gasesc acolo carje...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Multumesc de urare draga mea,dar ne mutam de la un proprietar la altul,ca stam cu chirie deocamdata. Pana ne-om stabili la locul nostru n-as vrea sa mai repet operatiunea,ca tare-i greu.Of...

Deja incep sa ma simt mai bine ca nu sunt singura in situatia asta. Desi as prefera ca si eu, si tu Miha si altele ca noi sa stea la casuta lor... Si in ce zona te duci???

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Aime!!!!!!!! La multi ani tatalui tau, sa iti traiasca si sa va bucure cu prezenta sa cat mai mult, sa fie sanatos!!!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ralnied1
Si in ce zona te duci???

Acum stam in Nicolina si ne mutam...tot in Nicolina,o statie de autobuz mai la deal.

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

plouaaaaaaa!!!

(sorry daca aveati planuri de gratare, eu ma bucur ca mai scap de canicula)...

Aime - sa-ti traiasca tatal!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Cristina,noi chiar aveam planuri de-un gratar,dar nu pot decat sa ma bucur ca ploua!

Aime,LA MULTI ANI pentru tatal tau!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by ralnied1
Si in ce zona te duci???

Acum stam in Nicolina si ne mutam...tot in Nicolina,o statie de autobuz mai la deal.

tot in zona...
Eu plec din Dacia in Galata

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Cristina(Palmyrah) tocmai bagabondam nitel pe forum si am vazut ca tu ai primit luna trecuta banii pe card.Eu am cardul pe numele sotului.E valabil sau tre sa fac un card pe numele meu? Tu unde ai sunat pentru informatii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Ce bine ca ploua!
Oricum, am luat deja AC ca nu se mai putea. Si asta e abia inceputul!
Am vazut ca ati vorbit despre acest subiect. Noi am ales marca DeLonghi, dar portabil, pentru ca are avantajul ca poate fi dus in orice camera.
Mai voiam sa va intreb ceva: ati patit vreodata sa postati un subiect nou si, dupa ce l-ati vizualizat si chiar ati primit raspunsuri, sa dispara? Nu era nimic indecent, doar ceream informatii despre glaucom si medici care fac asemenea operatii.
A! Si inca ceva! Oare e adevarat ca atunci cand mananci creta faci febra? Sau e doar mit? Andrei a avut inexplicabil febra vreo 2 zile si incerc sa gasesc raspunsuri.

Ioana &Andrei (14.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Ionica, daca apesi pe numele tau, o sa-ti vezi subiectele postate, ultimele. Vad ca subiectul este mutat la clinica virtuala.probabil un moderator l-a dus acolo. Asta e explicatia...de obicei se notifica printr-un email cred.
Cat despre febra, baietii mei au facut acum ceva timp in urma, eu am pus-o pe seama insolatiei...Chestia cu creta o stiam si eu in scoala, dar nu stiu daca e adevarata.
Herra si eu ma bucur ca ploua si ca s-a racorit, azi noapte chiar a fost un cosmar pt mine.
Am fost pe la Metro si matei a adormit in masina si acum e pe campul de lupta cazut.
Am uitat sa va povestesc cum au fost copiii mei la Dana la centru si s-au distrat pe cinste. In fiecare zi ma intreaba cand mai mergem. Octavian spera sa fie si Magda prin preajma, ca sa aiba cu cine sa discute. Matei imi tot spune ca vrea sa mergem la casa aia cu calutz.
Pupici la toata lumea,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput