Mamici de iulie - august 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Kehleyr, bine ai venit acasa cu papusa mica!!! Cand ai un pic de timp(stiu cum e...) zi-mi si mie cum e impactul cu bebele mai mare, ca pe mine ca si pe Irinuca parca deja ma ia un inceput de depresie...mai ales in contextul actual cu Eduard...

Cornelia, mamica luiEduard(2 ani) si 36+ Eric
POZE
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

HAI IRINUCA .
Cristina_ioana a ajuns acasa dar nu are timp sa mai intre sa scrie. Ea si bebe sunt bine amandoi.

Mitza 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Mada eu as astepta si as lua casa aceea care iti place. Ori cateva zile plus ori minus nu mai conteaza. Important este ca va place si o sa stati cu drag in ea.

Monica si 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

quote:
Originally posted by cornelia_laura

Kehleyr, bine ai venit acasa cu papusa mica!!! Cand ai un pic de timp(stiu cum e...) zi-mi si mie cum e impactul cu bebele mai mare, ca pe mine ca si pe Irinuca parca deja ma ia un inceput de depresie...mai ales in contextul actual cu Eduard...

Cornelia, mamica luiEduard(2 ani) si 36+ Eric
POZE
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Da,da,da
Si eu sunt interesata.
Pe mine de vreo cateva zile,de cand mi-am programat cezariana,m-a luat asa o frica ccc ca nu o sa ma descurc cu amandoi.
La inceput o sa fie mama dar dupa 3 luni pleaca...

Stefania
www.snugglepie.com/cb/103904.png" target="_blank"> Bebe

www.snugglepie.com/ezb/525300.png" target="_blank">David

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

kehleyr, asteptam poze cu micuta....
cristina_iaona, te asteptam sa ne saluti....si vrem poze cu Luca mic.
sabana, fa si tu prezenta...asa ca in ultima zi cu burtica...
mada_mxm, eu as zice sa astepti cu casa....pana ai inima multumita ca ai gasit ce trebuie...nu e usor cu mutatul si macar sa fiti bucurosi ca ati gasit ce ati cautat. F fain patutul..la noi Graco nu aduce asa colorate...eu tot de la Graco am...care canta si alte minuni dar nu e asa colorat si frumos ca al tau.
medeea, am comandat deja carutul Inglesina...roz...abia astept sa il primesc. O caruta de bani dar daca m-a imbolnavit ce sa fac...
cornelia_laura, sanatate lui Eduard...lasa ca o sa fie bine cand vine cel mic. Am o prietena care are 2 fetite si cea de un an si ceva o tot pupa pe cea mica toata ziua...e drept ca ii mai fura suzeta si vrea si ea biberon ca cea mica...insa tareeee o mai iubeste.

Plec la doctor...intru din nou sa va zic ce a zis.
Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Ieri am primit si eu o lista de cumparaturi de la o mamica ce a nascut la Municipal acum noua luni. Daca e vreuna dintre voi interesata pot sa o pun pe forum sau sa o trimit pe mail-ul comun.

Irinuca iti urez si eu nastere usoara si un bebe sanatos

leistra, m-am uitat acum, dar nu am vazut nici un mesaj de al tau la pagina 19 in subiectul anterior

Eugenia 36+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;42/st/20060722/dt/7/k/2b0f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

nu stiu de ce dar am o stare ciudata, poate vremea e de vina, am inteles ca e o caldura ucigatoare afara
eu de-abia astept sa ajung acasa dar mai am pana se termina programul.... si dupa maldarul de pe birou, nu cred ca scap prea ieftin azi
incerc sa vad daca imi trece cu o inghetata

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

sorry, pag 18 din cap anterior, ma duc sa termin mancarica si ma intorc

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Fetele, de unde comandati voi carucioarele Inglesina?

Medeea, Mada, eu renunt la sticlutele alea, nu cred ca am timp sa ajung la banca! Va si va multumesc pt intentii!

34+ my little treasure
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Cred ca-s intarziata la galerie pt. Irinuca, dar ii urez oricum sa aiba parte de nastere usoara si refacere rapida!

Sabana daca am inteles eu bine, mai ai f putin si vei vorbi "la trecut" despre cum era cu burtica si vei fi mult mai ocupata de BB...ingrijit , pupacit , etc.
Asa caaaa...

georgiana 36w

Mergi la inceput